Elevplads eller videregående uddannelse? HJÆLP!

Elevplads eller videregående uddannelse? HJÆLP! Cristiano
Hej,
jeg blev færdig med hhx i sommers og er nu i gang med mit sabbatår, hvor jeg arbejder, og skal i mili til februar. Jeg søgte elevplads i sommers, men blev ikke valgt til den jeg gerne ville have og valgte selv en fra. Så jeg har været indstillet på, at jeg efter sommerferien næste år vil læse videre, og evt. på uni (sprog og international virksomhedskommunikation). Men nu har den virksomhed, hvor jeg før sabbatåret gerne ville have elevplads, men ikke fik det, så kontaktet mig igen, og de vil have jeg skal kontakte dem hurtigst muligt. Jeg tror elevpladsen gør mig til det, der hedder handels og salgassistent eller lign. efter 2 år. Men nu er jeg virkelig forvirret, for selvom jeg gerne vil læse videre, og få en "rigtig god" uddannelse, så frister elevpladsen alligevel også. Så jeg vil meget gerne høre, hvad I vil råde mig til?

Håber på mange råd og imput, for er lidt på herrens mark.. Hvad gør jeg+

På forhånd tak;)

Videregående Gaius
... No doubt.. Du skal videre i uddannelses systemet.

For mig ville det være afgørende hvilken virksomhed dulkis
- der er tale om. Hvilke udviklings- og karrieremuligheder der tilbydes. Hvis det er "de tunge drenge" du kan komme til at lege med, ville det nok være det sjoveste, men det skal også være sjovt for ikke at vælge din plan B.

jae Cristiano
Lige pt hælder jeg også klart mest til at læse videre.. Men det er altså alligevel spændende at komme igang med "karrieren" og tjene lidt penge. Virksomheden er ikke særlig stor, men de produkter de sælger, interesserer mig. Hvorfor er der "ingen tvivl" om, at jeg skal videre i uddannelsessystemet frem for at vælge elevpladsen?