elske

elske Shell
Hej Solveig

Marianne og Lone var et par flotte og tiltrækkende piger i min og min kammerats ungdom.
Marianne var en af dem som var vildt heftig at elske med og lone, hun var i omvendt størrelse, flot ophidsende tiltrækkende men kedelig.

Hvad er det der gør en go at elske med. Nogle piger kan det bare, andre kan bare ikke.

Hvad kan jeg gøre for at jeg er en go elsker...?

1000 tak Shell

Mit bedste svar søren
Kristian Kosaksolgte tobak,solgte kaniner,kanoner og snus,solgte sin farog sin mor og sit hus,solgte sin kone, desværre,og fik sig en ny der var værre

svar fra Solveig Ellingsen q-liv
Hej Shell[f]

Der ligger masser af gode artikler rundt om på nettet omkring emnet: Hvad kvinder gerne vil modtage.

Sidste lørdag holdt jeg en temadag omkring kvinder og kærlighed, og på et tidspunkt ramte debatten også den kvindelige orgasme. Selvom der selvfølgelig er nogle områder, hvor mange kvinder er ens, så er mennesket jo som helhed unikt og derfor er det svært at give en handlingsorienteret opskrift på den gode elsker. Der var stor forskel på, hvorvidt kvinderne på min temadag ville have en hård tunge, en blød tunge, vakuumsug på klitoris osv.
Hvad den ene kvinde kan lide bryder den næste sig måske ikke om. Nogle kvinder vægter forspillet meget højt - andre selve akten, mens andre igen fokuserer mest på efterspillet.

Men du går aldrig helt galt i byen, hvis du formår at være nærværende, og få den enkelte kvinde til at føle sig som en helt speciel kvinde[;)] Om man får noget ud af at spørge til lysterne og også kan finde ud at at udføre dem korrekt ved et one night stand tvivler jeg lidt på, men i et fast forhold er samtalen jo alfa og omega.

Mht Lone og Marianne så viser det vel også bare, at vi som mennesker vægter individuelle udtryk forskelligt. Nogle mænd er mest den givende part og vil måske finde Lone alt andet end kedelig, fordi de her kan udleve den side, mens andre som er til variation vil finde Marianne mest spændende. Så hvad du definerer som kedeligt vil andre måske finde meget attraktivt. Og hvad du anser for spændende vil andre måske opfatte som overfladisk, så jeg kan desværre ikke give dig et rent svar her[:)]

Mange hilsner[f]

Solveig Ellingsen

1000 Tak for det fine svar.....!! Dit svar gav ... shell
Spørgsmål........!

Jeg har oplevet kvinder som virklig nød at jeg var åben for at tale om det at være sammen...! men jeg har osse oplevet kvinder som ikke ville tale, men forventede at jeg selv fandt ud af hvad der var rigtigt for hende...! Hun kunne godt lide overraskelse. Jeg er nok selv mest til samtale og skal måske blive en smule bedre til at krydre med lidt overraskelse..!

Jeg har oplevet kvinder som elsker med stor hjerte energi, og jeg har oplevet kvinder som elsker med en mere dominerende energi...!
Mit spørgsmål er. Og nu er jeg spændt på hvad du siger..
En pige som elsker med dominerende energi. Hun kan være vansklig på den lange bane. Jeg tænker i et ægteskab. Frem for en pige med stor hjerte energi...?

Problemet er at jeg er tiltrukket af den dominerende pige og jeg tænker meget over om jeg i længden ikke bliver langt mere glad for den hjerte givende kvinde..?

Kærligst Shell

svar fra Solveig Ellingsen q-liv
Hej igen Shell[f]

Jeg synes det er nogle gode emner du tager op her, dog har jeg brug for en mere konkret beskrivelse. Jeg kan under alle omstændigheder ikke svare dig på, hvad der vil være bedst for dig. Det svar kender kun du, men jeg kan muligvis komme med nogle vinkler du så kan tage med i dine overvejelser[:)] Men som sagt, så vil et svar fra mig blive baseret på tolkninger, idet jeg ikke kan gennemskue, hvad der ligger i de ord du sætter på kvinderne. Jeg kunne godt begynde at gætte mig til det, men i 90% af tilfældende gætter vi alligevel forkert.

Hvad dækker ordene: Dominerende/hjerte-givende over??? Taler vi seksuelt eller som gennemgående karaktertræk? Hvad er det der tiltrækker dig ved dem - helt konkret - hver især?
Er du i forhold til en af kvinderne?

Lige umiddelbart er mine tanker dog, at en dominerende kvinde(som jeg istedet ville betegne som powerfuld)uden for sengen, sagtens kan blive rolig i sin energi, hvis hun har den rette mand, som er/kan være dominerende, og der kan sexlivet sagtens være den indgangsport. Det vil sige, at hun "sættes på plads" i sengen, og derved kommer der balance i hendes powerfulde energi, så hun er virker mere blid i sin styrke udenfor sengen.
Dog skal man nok ikke "sove i timen" med sådan en kvinde ved sin side[;)]
Tror hun er spændende selskab, men kan også være en stor mundfuld for en mand, som ikke hviler i sig selv. Så det kræver en "stærk mand"i dagligdagen, hvis alle skal være glade og stråle i deres bedste lys[:)] Og med stærk mener jeg kærlig. Det duer slet ikke, hvis manden er dominerende på den svage måde.

For mig er hjerte-kvinden en helt anden type. Hun er rolig i sin energi, men der er ingen der siger hun behøver være kedelig. Hun udfordrer ikke sin partners integritet på samme måde som den powerfulde kvinde gør, så ja, for nogle mænd vil hun klart være at foretrække fremfor hendes modsætning.

Men som sagt, så er det svært at komme med noget konkret til dig, når jeg ikke ved hvad du ligger i de forskellige ord.

Dog tror jeg på, at vi som udgangspunkt kommer længst ved at vælge den partner der kan føre os derhen, hvor vi gerne vil hen og derudover kigge på, om der er match i grundværdierne. Det kræver jo selvfølgelig, at vi har givet os selv den tid til at finde ud af, hvad vi egentlig vil med vores liv og hvilke værdier vi har.

Det er ikke altid en fordel, at den seksuelle energi er stærk, for det kan nogen gange opstå, når 2 traumer mødes. Jeg kan rigtigt godt lide tanken om ,at vi gifter os med vores bedste ven(hvor der dog stadig er en seksuel tiltrækning)og begge parter derefter gør sig lige så umage med at pleje forholdet på alle områder, ligesom vi gør med vores hus, bil, krop, job og øvrige relationer.

De kærligste hilsner[f]

Solveig Ellingsen