Elsker.. elsker ikke

Elsker.. elsker ikke farang'
Som en opfølgning på det indlæg som "blåøje" skrev om asiatiske piger, vil jeg gerne spørge alle derude ved skærmene. Hvornår gifter man sig af kærlighed, hvornår er det proforma og hvad forstår I ved det ord og begreb. Kan man gifte sig af nød, som nogle påstår at f.eks thaipiger gør. Har disse personer været i Thailand og med egne øjne set de vilkår som de kommer fra. Jeg tvivler på det. Det er min opfattelse, at det er den uvidenhed, der giver de fordomme, der er om danske mænd og deres udenlandske koner.

Jeg er selv thailandsk gift på 13. år, og jeg valgte selv min kone her i landet. Hun var kommet herover sammen med en veninde, og hun har fortalt, at hun ville rejse hjem, hvis vi ikke var blevet lune på hinanden. Min familie slog hånden af os, da de fandt ud af at vi ville giftes. Man kan ikke elske en efter så kort tid, at man bare kan gifte sig så hurtigt lød svaret. Jeg fik derefter valget imellem familien og så.. hende der. Se.. så skal der tænkes hurtigt, og svaret kom promte. Jamen.. så må I da have det som I vil. Vi har bestemt os.

Det er nu 13 år siden og vi elsker hinanden højere end nogensinde. Jeg er da godt klar over, at jeg har været ualmindelig heldig, og at det er vores skæbne, at vi kun skal have hinanden og vores 2 børn UDEN nærmeste familie, øvrige familie og at ungerne ikke kan få glæde af de 5 fætre og kusiner de har.. på papiret. Hvad får normale?? mennesker til at dømme en ukendt pige på forhånd. En de aldrig har set, og da jeg inviterede de gamle ned for at snakke det hele igennem, sagde "svigermor" at det kunne hun ikke klare lige nu. Hvornår så. Om 15 år når hun ligger på vippen eller sker det aldrig.

Nu sidder vi bare og smiler stille med hinanden i hånden, og ved at vi hører sammen.. for altid. Vi lyttede til vores hjerter, og ikke efter hvad andre sagde og mente dengang. Det kalder jeg ægte kærlighed, og så kan familien og andre, der er lige så uvidende tænke deres.

farang'

Folk er ignorant asiat
og dummere end livet tillade derfor folk er travlt hvad andre gøre og beslutter sig. For det meste er det folk som ikke har nået længere end køkkenet og derfor deres hjerne stoppe også lige der nemlig i køkken. Her i DK hvis ikke det er charter rejse folk skal have så vil de hellere være hjemme og de ku ikke tænkt sig at udfordre sig selv til at besøge andre landet på egen hånd og være tæt ved det lokale. Det hele skal være så fucking nemt for dem og se gerne kun overfladen aldrig i dybden derfor dømme de folk som de intet kende noget til.

ikke noget rigtigt debatindlæg... karina_falch
men vil bare sige at jeg syntes det er skønt at du fulgte dit hjerte og valgte kærligheden frem for familien. Og ja ..lad alle andre tænke eller syntes hvad de vil,for jeg er ihvertfald overbevist om at det i har er ægte kærlighed. De bedste ønsker for fremtiden.
Kh Karina

Hvis ikke indlæg.. hvad så farang'
Hej Karina.

Dumt spørgsmål men hvis det ikke er et debatindlæg.. øhh hvad er det så. Jeg ønsker en debat om hvad folk definere ved ægte kærlighed. Det at nogle henter en kone i udlandet og andre kalder det proforma. Hvad får udenlandske piger til at forlade deres hjemland fremfor en uvis fremtid i et ukendt land med en partner de måske ikke kender. Hvad der får uvidende personer (familiemedlemmer) til at halvvejs smide en ud, bare fordi man ikke lige bryder sig om mørkt hår. Hvis du ikke forstår hvor jeg vil hen, kan du læse det indlæg "blåøje" skrev og de svar han fik under overskriften: asiatiske piger.

farang'

Kendskab min ven. farang'
Vi er helt enige. De charterturister der rejser rundt på arrangerede ture, lærer desværre ikke det rigtige land at kende. Jamen.. vi har da været på jungletur og set rigtige indfødte stammefolk. Up my ash.. De får penge får at sidde der i solen og lade som om de arbejder. Vi der kender de rigtige thailændere, ved at de ikke laver noget, når det er varmt midt på dagen. Jeg var hjemme hos svigermor for et par år siden, og boede hos familien i 5 uger, som vi plejer når vi er hjemme. I de uger er du en del af en stor familie, og en del af din kones ophav, da du lærer familie og traditioner at kende til bunds. Det SKAL du som udenlandsk gift. Ved at vise at du respekterer din kone og hendes familie, opdager du hvor dybe båndene er imellem er jer.

farang'

hæhæ karina_falch
Jeg mente at mit indlæg ikke var et debatindlæg,men mere en hilsen til dig om at du havde gjort det rette ;o)
Kh Karina

det samme her old man
Jeg kan sagtens sætte mig ind i jeres sitoation, jeg er på 3 år gift med en dejlig fillipiner dame,52 år, så vi er jævnaldrende,da jeg mødte hende,læste hun sprog i Cairo.hun besøgte mig nogle gange,siden blev vi gift.Vi er familiesammenført efter den nye udlændingelov,så det har været en langsommelig proces,men det er det hele værd,hun er fantastisk dejlig og en perfekt hustru.Efter 2 år taler hun dansk og arbejder fuld tid,for det er det hun vil.Vi er sammen fordi vi elsker hinanden og det er sådan set ligemeget hvor i verden hun kom fra,for det skulle være hende og ingen anden.Jeg bor i nordjylland og alle heroppe er meget åbne og imødekommende overfor min kone,vi har aldrig været ude for racisme eller fordomme,alle her kan li hende,jeg tror det er anderledes i de store byer.Min familie elsker hende,og det var fra første dag.Min kammerat i Århus ,der også er gift med en fillipiner,har været udsat for fordomme f.eks være til fest med sin kone og ingen ville snakke med hende,men det var kun danske kvinder der var sådan,sjovt nok.Jeg glæder mig meget over at i har fundet hinanden,kærlighed kan klare alt her i verden :-)

forøvrigt old man
Jeg har også læst "blåøje's" indlæg og vil lige slå en kensgerning fast : proforma ægteskab kan ,efter den nye udlændingelovgivning ikke lade sig gøre, og nej,man kan heller ikke snyde sig til det,alt,og jeg mener alt,bliver kontrolleret,så glem det.og noget andet : en "taberdansker" tager ikke bare til Thailand og henter en kone,det har han nemlig hverken penge eller forstand til, han finder en taberkone herhjemme,naturligvis.Hvis nogen tror at du bare kan hente en thai kvinde herop ,som du aldrig har set og så gifte dig med hende,så er de sgu for dumme,det kan nemlig,iflg lovgivningen ikke lade sig gøre,heldigvis.Mange indlæg i denne og "blåøjes" debat skulle prøve at forholde sig til fakta,før de øser ud af deres uvidenhed,det ku også give en mere seriøs debat,men det er nu en gang sådan,at uvidenhed og fordomme altid følges ad

dejligt old man
at se at der er nogen der ved hvad det her drejer sig om,nemlig kærlighed :-) .knus til Dig

farang hunløve
Jeg kunne ikke drømme om at slå hånden af min søn hvis han fik en asiatisk kone..det har ikke noget med det at gøre,jeg kender bare mange danske mænd der har hentet en thaipige,fordi de ikke kunne finde en dansk pige,og jeg bliver gal når de sige en thai er mere lækker end en dansk pige,så er de ikke værdig til en dansk kone,eller en asiatisk for den sags skyld,for så har de et mærkelig syn på kvinder.....Mange af dem jeg kender,handler det om at blive opvartet eller sex....Jeg syntes det er forfærdelig for sådan en ung thaipige at blive brugt på den måde.....Men jeg ved godt der også findes gode mænd der behandler deres asiatisk kone godt...Og det er jeg sikker på du gør,da du lyder meget kærlig..

Thai vs Dansk farang'
Det tegner da godt for din søn.

Hvorfor må man ikke mene, at en type kvinder virker mere tiltrækkende end en anden. Vi har hver vores mening om det andet køn. MEN.. til danske kvinders forsvar vil jeg sige, at det ikke indebærer, at udenlandske er bedre/ mere tiltrækkende end jer. Jeg har intet imod danske kvinder, men jeg havde et par mindre gode erfaringer med et par stykker. Da en af mine kammersjukker så blev thaigift, og jeg lærte hans kone at kende tænkte jeg, at en thaikone kunne vel være lige så god som en dansk. Der er ikke en større forskel på danske / thai piger. Der findes lige så rådne thai'er som danske, og jeg har været ualmindelig heldig, da jeg faldt for lillemor. Hvis hun kun havde valgt mig som adgangsbillet til Danmark, så var hun sikkert daffet af, da vi havde familien imod os, og økonomien var spændt hårdt op de første par år vi var gift. Så det har ikke været for penge hun valgte mig, for der var ikke noget af værdi at rende med.

Da vi blev gift i 94, var jeg blandt de første ægtemænd, der fik fuld forsøgerpligt over vores ægtefæller. Det var netop fordi, at nogle brugte/misbrugte de nemme regler, der var p.t. En ting jeg kan huske, fra når vi var hos fremmedpolitiet, var at vi skulle skrive under på, at vi nu også boede på samme adresse.

Jeg ved ikke om jeg er specielt mere kærlig end andre. Måske mere ærlig over for min kone, ved at vise at man er villig til at ofre alt og fravælge familien for ens persons skyld.. og fremtid. Men du er også ærlig over for dig selv. Det er dit liv og kun en selv kan forme ens egen fremtid. At man så er villig til at gøre det med en pige man knap nok kender.. ja enten lider man af en mild form for sindsyge (forelskelse) eller så er man rablende bims i låget. Jeg fortryder intet idag, og har lovet mine unger og fruen, at jeg vil gøre alt for at holde sammen på os 4. Jeg har den gulerod, at jeg selv er skilsmissebarn, tvangsfjernet og senere adopteret, så der er en ekstra grund til at holde skruen kørende i vandet.

Viljen til at ville, giver evnen til at kunne.

mvh. farang'

p.s farang' (falang) er thai og betyder vesterlænding. Da franskmændene troede, at de kunne erobre Thailand og underligge dem som koloni, blev de kaldet farangsae (falangsæe)(franskmand), og senere blev det til en forkortelse. Det kælenavn som ALLE udlændinge får.

farang hunløve
Jamen vi er jo meget enig tror jeg..Jeg syntes det er godt med den forsørgelse lov,ellers ville mange flere thaipiger blive misbrugt,det ved alle jo godt...Jeg går i flint,fordi mange danske mænd ævler op om hvor gode og lækker thaipiger er..sex lever de også når manden har lyst.Og derfor bliver jeg foraget,når man ved at det er på grund af fattigdom,og mange danske mænd ikke har en chance hos en dansk kvinde,fordi han har sådan et menneskesyn,at man bare skal opvate og lever sex....Jeg ved godt det ikke er alle,og at der også findes ægte kærlighed..Men du ved også der findes mange thaipiger der bliver taget med til Danmark,pågrund af fattigdom...Så jeg syntes det skal frem i lyset,jeg kender selv nogle der har en thaipige her i Danmark,så jeg kender lidt til det...Men tilykke med at du har fået den ægte kærlighed...Jeg kan lide alle mennesker om de er gule blå,eller andre farver det har overhovedet ikke noget med det at gøre...Ha en god dag