En børnehave??

En børnehave?? forklaring
Lego misbrugt til Muhammed-forhånelse

Legetøjskoncernen Lego har bedt politiet i Varde om at undersøge, hvem der står bag nogle hjemmesider på internettet, hvor Lego-produkter er blevet brugt som led i en forhånelse af profeten Muhammed.

Informationschef Charlotte Simonsen oplyser, at Lego allerede i foråret blev opmærksom på misbruget af Lego-produkter, og i den seneste uge er den manipulerede udgave af et Lego-produkt igen begyndt at dukke op på diverse hjemmesider.

- Vi får simpelthen henvendelser fra folk, der er i tvivl om, hvorvidt Lego står bag produktet, siger Charlotte Simonsen.

Ifølge Lego består misbruget i, at man - i form af de kendte Lego-figurer - har placeret en sorthåret mand med skæg oven på en lyshåret kvinde i en sexscene.

På emballagen opfordres man til at »lege som var man en profet«. Produktet indeholder 26 kvinder og seksårige Aysha, som profeten blev gift med i denne alder. Samtidig står der, at spillet er uegnet for piger.

- Vi har meddelt vores distributører, at vi er blevet ofre for produktmanipulation, siger Charlotte Simonsen.

Vicekriminalinspektør Bent Thuesen fra Varde Politi bekræfter anmeldelsen fra Lego.

– Vi ved ikke, hvem der står bag den påståede manipulation med Lego-produktet, og nu undersøger vi, hvilken lovgivning der muligvis er overtrådt, siger Bent Thuesen.

Han siger, det kan blive meget vanskeligt at opspore ophavsfolkene til hjemmesiderne, som har satiriske fremstillinger af profeten Muhammed samt Lego-manipulationen. Rigspolitiets it-eksperter er foreløbig ikke inddraget i sagen.

RB

Jeg håber susanne.larsen
de får fat i bag-personen/personerne. Danmark har lidt nok last over de tegninger - senest video.

Bag"manden"/kvinden må have en interesse i at holde liv i det blus, og interesse i at Danmark bliver økonomisk øedlagt, at vores omdømme i udlandet bliver endnu mere beskadiget end det er i forvejen.

Og så ved vedkommende ikke en døjt om baggrunden. Snæversynet og krigsliderlig. Bvard.

Hvem står bag dette angreb på Lego's brand? Hmm...
Det er nok ikke aaabenraamanden, dertil rækker hans evner nok ikke, men jeg har en mistanke om, at det er fra partiet DFs rabiate ekstremister.