En belastning for regeringen

En belastning for regeringen kaiogkaren
miljøminister Connie Hedegaard har længe været en belastning for Danmark. Et EF-forbud mod de meget sundhedsskadelige ftalater i legetøj skulle træde i kraft 16. januar. Jeg kender ikke C.H.s begrundelse for at udsætte dette forbud tre måneder. Man må håbe et flertal i Folketinget kan omgøre denne beslutning. Kan man først slippe af med hende efter et valg?

Tålmod min ven dulkis
hun ryger da sammen med resten af forsamlingen ved næste valg. Kan næsten ikke vente. - men hun er nu iøvrigt ikke den værste....

en frafalden df.er Rødhætte
Har stemt på DF siden oprettelsen af partiet, har været med til landsmøder o.s.v- 10 år , og nu er jeg træt , godt og grundigt.

Jeg brøs mig ikke om venstres politik, men det er jo den, jeg er med til at støtte.

Er meget i tvivl, hvor jeg næste gang skal sætte mit kryds, men det blir`nok ved S.

En skuffet DF`er

Connie rodvad
vil være miljøbevidst, overgår sagen til justitsministeren.
Al miljø blev lukket ned med den nye regering, siden hun overtog, har hun prøvet på at bedre miljøet. Men "støttepartiet" er meget tung at danse med.
Den med ftalaterne har nok noget med at dem der sidder inde med det, skal have tid til få det solgt inden.

Uden DF var det kaiogkaren
det da gået helt galt. DF burde hedde Dansk Fornufts Parti. DF er med i næsten alle fornuftige aftaler, og har for længst fortrudt at de stemte for besættelsen af Irak. De fleste nationer, der hoppede på den limpind har trukket sig. Men dansk dumhed og uselvstændighed giver sig også udtryk der.

Fornuft? rodvad
Hvilke fornuftig beslutning har diktatoren været med til? De har været med til så meget, så det kan godt være de også har været med i et par stykker.
Et andet navn kunne være dansk folkeforførere, for diktatur på linje med islamisternes.