En der legede med Barbie dukker

En der legede med Barbie dukker cassiopaya
En Barbie dukke fra 1965 er blevet solgt for ca. 100.000 danske kroner. Uha jeg vidste, at jeg skulle havde gemt, min elskede Barbie dukker fra jeg var barn i nittenhundrede og tresserne

For verdens største private Barbie kollektion gik under hammeren for svimlende 1,26 millioner kroner. Tak for kaffe siger jeg bare.

Her er et link

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article228550.ece

jeg har dem! bulderfnis
Jeg har stadig mine dukker og skal have taget mig sammen til at sælge dem, men har bare ikke fået taget mig sammen endnu. Jeg har Barbie fra omkring 1964-65 desuden har jeg Ken og Skipper liggende. Jeg har talt med en dame som ved en masse om dukkerne og set dem. Hun siger at de er i rimelig pæn stand. Stativerne til at stille dem i har jeg også, hun fortalte mig at det ellers er sjældent at nogen har originalstativerne og hvis de har dem er de som regel rustet eller på anden måde ødelagt. Desuden har jeg ekstrahoved til Barbie beregnet til at sætte parykker på hvoraf jeg har tre parykker også på originalstativ. Håret er noget uglet, men damen jeg talte med sagde at det betød mindre da samlererne er ferme til at få håret sat igen.

SÅÅH måske jeg skulle tage mig sammen til at få dem solgt, de ligger jo bare pakket ned og fylder op ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

Hejsa cassiopaya
Ja der er penge i de dukker, det er nu flot, at du også har stativet til dem.
De sødeste hilsner fra Barbie Dorthe he he