En form for jalousi?

En form for jalousi? Anonym.
Hej folkens, håber i kan hjælpe mig lidt. [:)]

Overordnet, vil jeg mene at mit problem handler om, at jeg tænker for meget på min kæreste.
Jeg føler det er helt sygeligt, det ødelægger min hverdag og mit liv fuldstændigt. Men det er ikke første gang jeg har det sådan, det ødelagde mit tidligere forhold som varede 8 måneder før jeg fik nok af alle tankerne og slog op.

Dengang følte jeg mig meget jaloux når hun snakkede med andre drenge og ikke med mig. I timerne i skolen kunne jeg ikke koncentrere mig særlig længe, for mine tanker faldt straks på hende igen. Det eneste tidspunkt mit hoved fik ro, var når jeg var sammen med hende. Så kunne jeg slappe af og koncentrere mig fuldt ud om hende.

Denne gang er jeg næsten sluppet af med det jalousien, og så alligevel ikke. Jeg kan godt acceptere at hun snakker med andre drenge for jeg ved hun elsker mig. Problemet er jo bare at jeg tænker for meget på hende. Jeg ved bare at det vil ødelægge forholdet hvis jeg ikke kan stoppe med det. Jeg vil gerne have plads i hovedet til at tænke på mine venner og det jeg ellers interessere mig for. Jeg elsker min kæreste rigtig højt, så jeg synes det er på tide jeg kommer af med problemet. Jeg har snakket lidt med min kæreste om det, og fortalt hende at jeg vil gøre noget ved det nu.

Jeg kommer hele tiden til at tænke: "Nu har jeg faktisk ikke tænkt på hende i 10 min. og så tænker jeg jo på hende igen"
Jeg går på skole med hende, så det er meget svært at undgå at se hende.

Mit spørgsmål til jer er så; hvad kan jeg gøre så jeg ikke tænker på hende hele tiden?

.... Prada-pigen
Hej med dig

Jeg kan fuldt ud sætte mig ind i dine tanker og følelser.
Jeg har selv haft det på samme måde.
Det jeg gjorde var, at når det var værst og jeg ikke var sammen med min kæreste satte jeg mig ned og skrev alle mine tanker ned på min computer. Det er ligemeget om det hænger sammen, bare krads alle dine tanker ned på skrift.
Udover det kan du foretage dig alle mulige ting du godt kan li og hygger dig med. Jeg læste meget når det var slemt for mig.

Nu er det jo ikke alt du kan gøre hvis det er i skolen men når du er hjemme og tænker på hende så prøv ovenstånede ting. De hjalp mig super meget.