En fornuftig person fra Enhedslisten!!!!!!!!!!!

En fornuftig person fra Enhedslisten!!!!!!!!!!! forklaring
Lidt læsning i Enhedslistens partiblad Rød-grønne linjer viser at fornuftens stemme også kan lyde fra de socialistiske/kommunistiske kanter. Christian Provstgaard skriver under overskriften Bekæmp islamistisk fascisme:


Lad ingen være i tvivl: Hamas står for den pureste og mest modbydelige form for fascisme. Hamas ved godt, hvad der bør gøres ved afvigere og anderledes tænkende af enhver art – det være sig politiske modstandere (inkl. »vantro« venstreorienterede), homoseksuelle, jøder, »ulydige« og »utugtige« kvinder eller enhver anden, der ikke underkaster sig deres fanatiske galimatias. Venstrefløjen har dogmatisk en positiv forbindelse til den arabiske verden – primært historisk betinget af Sovjets kyniske geopolitiske interesser under den kolde krig.

Men vi har ikke noget til fælles med det store flertal i de arabiske befolkninger. De er faldet for den islamistisk fascistiske pest.

Vi taler om en fascistisk bevægelse med millioner af tilhængere, der bliver stærkere hver dag – det har vi jo set før og vi ved, hvor det bærer hen. Det er alvor, venner. Hvorfor i alverden har vi så ikke i EL en klar og aggressiv holdning og offentlig profil mod denne bevægelse? Islamismen og al flirt med den(!) skal konfronteres nøjagtigt så skarpt som nazismen og flirt med nazismen skal det – nøjagtigt så skarpt!

Lige nøjagtigt så skarpt galemathias
Endelig en fra venstrefløjen, som ikke er en naiv nikke dukke og medløber.

Han har indset, at de første islamisterne slagter er venstrefløjen.

Islamismen er nemlig det yderste højrefløj. Facisme.

han påpeger susanne.larsen
også at Islamismen er ikke ensbetydende med Islam, dvs at de musilimer der bor i de Islamistiske stater er dem der udgør faren - ikke de herboende som helhed.

Nej ikke som helhed galemathias
Og heller ikke alle de muslimer, der bor i stater med islam som religion.

Absolut heller ikke alle muslimer her i Danmark.

Men den europæiske islamisme er en ideologi, som er farlig for vore demokratier og menneskesyn.Den sniger sig ind under dække af religionen.

Det ser uskyldigt og tilforladeligt ud, når de forlanger særrettigheder.

Men formålet er at styre og få magt. Vær du vis på det.Lad os undgå naiviteten.

Men mange muslimer er almindelige mennesker med et demokratisk sindelag.

Se nu demokratiske muslimer og deres ligesindede i Europa, USA og Canada. De tager afstand fra sharialoven, i konsekvens af, at den er uforenelig med demokratiet og humanismen.

nemlig susanne.larsen
jeg er helt enig...og jeg mener ikke jeg har givet udtryk for andet?

Mht Særhensyn.. jeg har været fortaler for at vise "særhensyn" een gang, og det var i forbindelse med beboer fest hjemme hvor jeg bor. Det hensyn gik udelukkende på at det mad der kunne købes ikke behøver at være udelukkende svine-kød..man kunne måske lave bare een ret af kylling, kalkun eller noget andet som alle måtte spise.

Ja-ja da galemathias
Og dengang gav jeg dig ret.

Og iøvrigt har jeg ikke mistænkt dig for noget andet.

husker det godt susanne.larsen
- og det har jeg såmænd heller ikke haft mistanke om at du gjorde :-)