En fremtidig student?

En fremtidig student? Louise-88-
Kære Helle!
Håber virkelig du kan hjælpe mig! Jeg er en 20-årig pige der blev færdig med min studenter eksamen her i sommers. Herefer var jeg lidt i vildrede og vidste ikke hvordan jeg så skulle gå frem, men fandt frem til at jeg virkelig godt kunne tænke mig at læse på humanistisk Basis studie. Jeg var til samtale, men mit snit var ikke højt nok. Skulle derfor søge ind på kvote 2 og ville være en meget stor hjælp hvis jeg fik et 3 fortsætter sprog, og et menneske nært arbejde. Jeg tager kursus i 3. fortsætter sprog, kan du se om jeg består?
Mht. til arbejdet føler jeg mig helt magtesløs, føler jeg har søgt alle steder, spurgt alle jeg kender, om de mangler noger der hvor de arbejder. Det gav ingenting![:$] Kan du se om der kommer et arbejde til mig, og især;
- Om jeg bliver optaget på basis studiet??
Min kæreste har været til en meget stor hjælp, og uden ham havde jeg nok opgivet for længst, føler vi kan klare alt, men flere jeg kender af forhold er gået i stykker pga. den ene flyttede et pænt stykke væk, er Vi et Survivor par? [:)] Jeg er opsat på vi kan klare det, men det var de andre jeg kender egentlig også såh...

På forhånd mange tak![f]

Kæreste Louise:-) hellenemborg
....Tak for din mail....

Alt i alt er den store linie: Ingen grund til bekymring - du optages på dit ønskestudie..
Mht jobbet, så ser jeg at det kunne være en hjælp i en periode at søge ind som eks handicaphjælper. Prøv evt. www.handicapportalen.dk, eller kontakt mig - jeg kender et par stykker der kunne være relevante.

Mht kæresten, så igen drop dine bekymringer. Han elsker dig og er din støtte. Hvil i det og TRO på det lykkes Jer.
Bekymringer skaber tvivl, tvivl skaber uro og frygt og det kan let sætte en dum spiral i gang. Hold fast i det gode i troen på det lykkes - for du skaber det selv kæreste.
Læs evt bogen: "Din tankes kraft" eller "The secret", de beskriver begge på en fin måde, at vi er vore egne skabere.
Nyd det og lev dit liv. Tro på, at ja, selvfølgelig er der et job til dig og Kæresten og dig er et Survivor Par......

Held og lykke kæreste
IKærlighed Helle nemborg
www.sjælsro.dk