En god gave til min første kæreste

En god gave til min første kæreste happyboy2
Hej..

Min kæreste har meget snart fødselsdag, og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal give hende. Hun ønsker sig ikke rigtig noget, så jeg er helt på bar bund.
Vi har kun kommet sammen i en måned, så ved ikke helt hvad man kan give, og da det er min første rigtige kæreste har jeg slet ikke nogen erfaring med at købe kærestegaver.

Jeg håber meget på at der er nogle der har en ide til den bedste gave [;)]

liiige et par spørgsmål.. ...
Hvor gammel bliver hun? Hvad har hun af interesser? Hvorn ser hendes værelse ud? Hvad er hun for en person? Nej, der er sgutte nemt "bare" at give gaver [;)] Og da slet ikke til kvinder[:O]

hvad med anna... anonym
hvis du har et billede af jer to sammen, gerne glade, kysser eller har det sjovt. sæt det så i en fin ramme... skriv dertil et pænt kort/brev om hvor sød du synes hun er og at du håber det kan være jer for altid....

det ramte bare rent ind hos mig ved min kæreste...

eller så kan du altid købe et par øreringe eller en parfume til hende (øreringe hos guld smeden kan fås ned til 75 kr - det elsker piger når det kommer fra en guldsmed og ikke bare fra glitter butikken... og ja parfume ved nu nok man kan få hjælp til at vælge i matas... også i alle prisklasser)

Skriv et digt til hende. bare en pige
Jeg lover at det vil gøre lykke lige meget hvor åndssvagt det lyder. Det skal være noget du selv har brygget sammen (også selvom det ender med at komme til at lyde noget i retning af det der Krumme skrev med ding dong dynamolygte) så smelter hun!

Det fik jeg da min kæreste og jeg havde kommet sammen i 2-3 måneder til MIN fødselsdag! Jeg kan ikke huske det nu, men jeg har det liggende et sted... Det var et forfærdeligt digt som kunne være skrevet af en 7 årig men det var lige meget for det var HAM der havde lavet det til MIG fordi han elskede mig[;)]

giv hende Fotografpigen
En kalender for næste år hvor du er som billede på alle månederne iklædt sexet underøj og måske også helt nøgen

tja .. pige 18år
jeg ved ikke hvor gammel din kæreste er,
men smykker, blomster med en digt eller lign.
fik jeg,og synes det betød meget at vide, hvor hans følelser lå som han beskrev i et kort. vi har nu været sammen i 1½ år. Gaver betyder ikke det store. Men det at utrykke sine følelser for hinanden!

Så giv hende dog Anonym
Ikke noget. Men skriv noget pænt og sødt,måske et digt og så kan du sprøjte det med parafyme