En god udrensning søges

En god udrensning søges bendorff83
Hej,

Nu har jeg kigget lidt rundt på nettet, og jeg kan ikke finde en ganske almindelig udrensning kur. Det er en kur som skal være en til to uger, hvorefter jeg optager mit normale liv, dog uden så meget sukker. Det er ganske enkelte for at give mit system en chance for at have det godt. Alle foreslag er velkommen og vil blive tager godt imod

tak på forhånd

tarmskylning yogamusen
Jeg kan anbefale det der hedder tarmskylning - man drikker en masse saltvand og bagefter følger man en diæt i 10 dage. Det foregår på en yogaskole - se f.eks. skandinavisk yoga og meditationsskole, www.yoga.dk

Gulerodsaft skulle være glimrende anonymensen 8
Køb det i matas og icebergsalat og tomater kogt vand intet andet.Held og lykke.

Hvad har du gang i?? ullabrandt
Et normalt liv med balance burde ikke give behov for en udrensning. For lidt og for meget giver ubalance, så at tage en udrenselskur betyder jo i grunden, at du ikke lever normalt, så at fortsætte i samme skæve retning bagefter giver jo ikke en skid.
Lev efter "alting med måde", så tror jeg, at du vil have det bedre. Ellers vil jeg give lavementet ret. En rå kylling skal nok få renset hele tarmsystemet ud, men helt sikkert ikke sundt.

Hvor hårdt vil du gå til værks? dulkis
og hvordan lever du til hverdag?

En 14-dags kur på ris, miso og tamari er jo drastisk. På den kan du spise:

Brune ris
Misosuppe med gulerødder, hvidkål, løg og hvidløg
Tamari
Fed fisk
3-års the
Hvedemiso er at anbefale, da bygmiso kan være livstruende, såfremt du har tendens til hjertekarsygdomme. Bygmiso er ekstremt sammentrækkende.

Vil du udrenses i en moderat udgave, spiser du som udgangspunkt efter kostpyramiden, men tag det roligt med grønsager med meget stivelse - fortræk grønne grønsager og drik 2 kopper GYLDENRIS-the om dagen.

Kan du helt undgå tobak og koffein vil det være det bedste. Spiser du mange brune ris, kan du tillade dig at drikke een øl om dagen.

Du kan også vælge en faste. Det vil i virkeligheden bare sig at uanset hvad du indtager skal det være flydende. Grønsagssupper, grønsagsjuicer osv.

Vand (2 l pr. døgn)uanset hvilken udgave du vælger.

Disse kure er gennemprøvede - men jeg kan også flere, så falder intet i din smag, så skriv igen

Læsning af aaaaabenraaaamandens indlæg... Hr. Olsen
...virker gerne på mig som en god og fast daglig tarmskylning når jeg slår computeren op om morgenen. Det har omtrent samme virkning som hvis man indtager en ordentlig portion svedskegrød i 2-3 dage og så pludselig alene skal ud og skubbe naboens maxi-Volvo der ikke vil starte! Hvad farve tror du så dine "lækre" maxi-øko-mormortrusser har begefter?

Sååå go' fornøjelse og pøj, pøj med tarmskylningen.

vh.
Hr. Olsen

udrensning elin3
Hvis det er dine tarme du gerne vil have renset og du endnu ikke har fundet en ideel kur, hvad så med at prøve at drikke aloe-vera. 1 dl om dagen i 2 uger skulle kunne gøre noget ved det. Vil du gerne have mere information, kan du sakrive til mig på elin.christensen3@skolekom.dk

1 dl aloe vera ?? jlfs
Er 1 dl aloe vera ikke temmelig meget ?? Og hvilken slags skulle det så være ??

prøv Rie Møller påkur
Hej prøv at læse Rie Møllers bog om vital udrensning der er flere forskellige kure. Og hun beskriver rigtigt godt hvad der sker i kroppen. Er selv i gang med en en lidt hjemmestrikket udgave som et miks af dem alle.

Udrensningskur Karl Smart
Først og ville jeg undersøge markedet for udrensningskure. Der findes utroligt mange typer og former for udrensningskur. Nogle mere tvivlsomme end andre. Jeg har bl.a. selv benyttet mig af sundhedsportaler som http://www.sundhedslex.dk/udrensningskur.htm som kritisk gennemgår de forskelle former for udrensningskur. Der findes mange kvaksalvere. Husk at spise en masse frugt og grøntsager, da vitaminer er vigtigt.