En lettelse

En lettelse Bernina
Nu har jeg endelig taget beslutningen. Jeg har fået en fed lejlighed, som jeg skal indrette, og jeg glæder mig.
Jeg har levet med en mand, som har været mig utro i den grad, og selv om han er stoppet for et år siden og er blevet SÅ flink og kærlig, kan jeg bare ikke holde ham ud mere. Alle de løgne, alle de skuespil han har fyldt mig med,puh ha. Jeg stoler ikke på ham og hvem gider leve med en man ikke har tillid til.
Økonomisk får jeg det lidt dårligere, men jeg bliver FRI for mistillid og mistro.Det bliver bare lykke.

Tillykke ;o) Mjølner.
Sgu da også på tide du vågnede op......... Held, og lykke ;o)..

Verden er forunderlig Anonym
man konstaterer at man ikke kan leve med et menneske man ikke har tillid til, når han er "holdt op" med at gøre det der var årsag til mistilliden...... hmmmmm

den var for nem! moster grethe
Ikke et spørgsmål om at være 'holdt op med' - Det det handler om, er om man kan acceptere at leve med et menneske, for hvem utroskab er/har været mulig! -
For nogen er det noget der sker med et hug: Farvel og tak. For andre en meget lang proces. Men det er vel i grunden det at man har mistet respekten?
Håber for Bernina, at det er det helt rigtige valg for hende.

Ja du siger noget aquafresh
Tænkte det samme ;D

Og hvad kan man lære af det? Hvis du først en gang har været et røvhul så stop ikke med det, hvis du gør vil de bare tro at de har ret! :D

beslutningen piav
hejsa

jamen, det er da dejligt for dig, du nu er nået dertil hvor man siger det her kan jeg ikke.

jeg har selv lige opdaget min samlever igennem 5½ år har været utro.
vi kan så pt ikke bare smide forholdet ud, men som jeg også har gjort klar for ham, er at jeg ved ikke om jeg kan leve med det han har gjort. jeg kan ikke garantere at vi ikke bliver nød til at stoppe lige pludselig.
du har jo givet ham en fair chance og fundet ud af det kan du ikke leve med, flot.

håber du bliver glad for dit nye liv.

mvh
piav

Åh, hvor har du taget en hannah1
klog beslutning. Hjertelig tillykke. Har selv prøvet utroskab, og jeg kunne heller ikke leve med den brudte tillid. Det var en lettelse, da jeg kunne give slip. Og sikke en energi jeg fik!

Ha' det godt;)

Jep, og det skulle jeg have gjort Bernina
med det samme, sandheden gik op for mig. Men der var en del økonomiske, praktiske og særligt familiemæssige sammenhænge at tage hensyn til. En skilsmisse trækker så meget med sig, men jeg GIDER
simpelthen ikke leve med et menneske, som jeg ikke stoler på. Den modbydelige mistro som klæber ved alt, og som man ikke kan gøre sig fri af, for ikke at snakke om rollen som den bedragne hustru. Det er livet simpelthen for kort til.
Jeg glæder mig helt vildt til at kunne trække vejret frit igen og være sammen med mennesker, der ikke lyver. Og hvem ved om ikke der er en rigtig mand derude :-)