En lille ny på vej

En lille ny på vej simon-says
Volvo C30 får verdenspremiere på Bilsalonen i Paris til september, og serieproduktion indledes sidst på året. Dermed bliver C30 en 2007-nyhed, som næppe kommer på dansk asfalt før i det spæde forår.

Når Volvo sender de første billeder ud nu, sker det givet for at få købere til f.eks. en VW Golf eller Audi A3 til at klappe hesten.

http://images.google.com/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2006-19,GGLG:en&q=volvo%20C30&sa=N&tab=wi

Den er sgu da lækker, af en lille vogn at være.

*FedeBritt*

Jeg vil meget hellere dulkis
have en peugeout 207.

Men jeg har også 17 fordomme og andre modhager omkring Volvo. Dernæst var det ikke nogen succes sidst de ville lave "bettebil" - 340´er´n var nærmest en skandale - og temmelig korttidsholdbar var det tilsyneladende også

prøv maj74britt
at tjekke den nye Dodge Magnum.. der kan vi snakke lækker lille bil.. og puha til peugeot og Volvo...

Er magnum ikke en is? dulkis
og betyder det ikke "stor"? - Pjat til side, er altid modtagelig for nye ideer, men gider ikke rode rundt efter dem, så smid et link, hvis der er noget du vil vise mig.

*SS*

jeg er ingen ørn maj74britt
til det med links eller pc i det hele taget.. det er for mig stort at være på nettet. så langt så godt.. jeg har lige prøvet på Dodge.com og den jeg har kig på, kan jeg ikke finde.. den var i VMax for nogle mån. siden.. ligner en stor luksus udgave af Golf, meget fræk.. inde på dodge siten ligner den en stationcar!

Undskyld søde dulkis
det var virkelig ikke for at genere dig, jeg bad om et link.

Men for en anden gangs skyld - og hvis du har lyst til at indsætte links, så stiller du dig bare oppe på linien i din browser. ( det hvide vindue oppe ved værktøjslinien der starter med "http://......"

Højreklikker med musen og vælger <Kopier>
så går du ned og placerer dig, der hvor du vil have linket ind.

Højreklikke på musen igen og vælger <sæt ind>

Jeg går ind og ser om jeg kan finde den.

Den er her dulkis
men den er vel ikke helt sammenlignelig med "bettebiler" - vil jeg mene.

http://www.google.dk/search?hl=da&q=dodge+magnum&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=lr%3Dlang_da

tak Dulkis maj74britt
for hjælpen med links.. det må jeg lige prøve... jeg vil gi dig ret at den ikke ser lille ud der.. forstår jeg ikke?? Den jeg så i VMax lignede en stor Golf.. det er også ligemeget, den får jeg aldrig råd til.. må pimpe poloen alt den kan trække..