En lille smule frustration

En lille smule frustration smbp
Halløj

Jeg har mødt den her super søde fyr, netop som jeg var blevet overbevist om at de ik fandtes længere.
Vi har set hinanden i knapt en måned nu, og jeg er rimelig forelsket i ham. I sidste uge fortalte han mig så at han også er forelsket i mig, men han er i tvivl om han vil være kæreste med mig, da han ik ved om han er 100% afklaret med sit tidligere forhold. (et 8 år langt forhold)
Han har haft svært ved at skulle forholde sig til at blive single og nu til at der måske skal en ny pige ind i hans liv.
Derfor har vi aftalt at tage det meget stille og roligt, lære hinanden at kende, og så må vi se hvad der sker.

Jeg kan sådan set godt forstå hvordan han har det, men jeg kan til tider få en lettere panisk følelse af at jeg bliver såret. Jeg har det med at overtænke tingene, så jeg kan hurtigt få vendt det hele på hovedet.
Jeg har bare brug for lidt input...

Og dem der svare at han bare vil ha noget sex, det tror jeg virkelig ik. For sådan nogen har jeg mødt massere af - ham her er virkelig sød og betænksom.

tvivl kvindemin
Hej..

Jeg ser det sådan på det..

hvis han siger han ikke er 100% afklaret med eksen,er han måske bange for at miste hende...

jeg ville sige til ham at han må se at blive afklaret og prøve at holde mig tilbage, for ellers er det at der kommer alle de følelser. så gør det mindre ondt.

men forsøg at holde dig aktiv så du ikke tænker for meget over det hele. ved det er svært ( tro mig! har selv vendt alt op og ned af tanker ) men det hjælper. lav noget sjovt. :-)

men du må også HUSKE på, at han måske snakker sandt, for det kan jo i realiteten være at han er ærlig og virkelig er forelsket, men måske selv er bange for endnu et brud?

hilsen kvindemin

Godt råd... smbp
Hej

Tak for dit svar...
Jeg er faktisk ret overbevist om at han taler sandt, at han er forelsket men lidt bange for hvad der skal/kan ske... Og det er også derfor at jeg gerne vil give ham tid til at blive afklaret med tingene...

Men det er et godt råd at holde sig igang. For jeg når ellers jeg laver noget, så kører tankerne på skinner, og så tror jeg også at jeg har en ret god chance for at det lykkes...

Tak igen for inputet...

Sus

Ikke noedvendigvis In love again
Det synes jeg slet ikke behoever vaere tilfaeldet. Jeg var heller ikke kommet mig over min x ( ogsaa et meget langt forhold) da jeg fandt min nye kaereste, men det betyder ikke at han er "nr 2" Jeg var ogsaa i tvilv om hvor vidt jeg virkelig var klar til et nyt forhold men jeg er glad for at jeg valgte at foelge min intuition og langsomt lade fortid vaer fortid. Jeg kandte min nye kaereste i ca 4-5 maaneder foer vi rigtigt var kaerester og kaldte os det. I tiden indtil da, havde vi begge to vaeret klar over at vi var forelskede i hinanden og ikke havde lyst til at se andre, men det skulle bare lige have lidt tid. Han stod i den samme situation som jeg og derfor kunne vi let blive enige om at det var bedst saadan.
Jeg tror altsaa fuldt og fast paa at the best way to mend a broken heart is to fall in love!!!

Tak for dit input!!! smbp
Tusind tak for dit svar...
Jeg tror egentlig ik at jeg er nr 2 - for han er ik typen der vil føre nogen dag lyset... Jeg kan også sagtens sætte mig ind i hvordan han har det, for det er ikke længe siden at jeg selv havde det sådan i forhold til min egen x, som jeg havde været sammen med i flere år.

Og det er jo netop det med at vurdere om man er klar... Og så mener jeg da egentlig at det er bedre at være ærlig og sige at man behøver tid, end bare at springe ud i det og så efter et par måneder stoppe det, fordi man hele tiden har været i tvivl...

Så jeg håber at han finder ud af at han er klar til at være sammen med den pige han er forelsket i... - Mig :-)