En million selvmord om året

En million selvmord om året ftg
Selvmord udgør på verdensplan omkring halvdelen af alle voldsomme dødsfald. Hvert år er der helt op til én million som begår selvmord, et tal der i 2001 oversteg antallet af mord- og krigsofre. For hvert selvmord er der mellem 10 og 20 mislykkede selvmordsforsøg. Tallene er offentliggjort af Verdenssundhedsorganisationen (WHO), der har hovedkvarter i Genève i Schweiz. WHO påpeger at der for hvert selvmord er „mange familier og venner som bliver stærkt berørt rent følelsesmæssigt, socialt og økonomisk“. Rapporten bemærker at „et højt selvværd“, støtte fra venner og familie, stabile forhold samt en religiøs eller åndelig tilknytning er med til at forhindre selvmord.

Nå - og hvad så Anonym
Jeg har læst din konstatering. Men hvad vil du debattere?

Det skal gøre indtryk feen
Måske vil vedkommende gerne have at det rent faktisk gør indtryk på nogen at læse de tal og håber, at man gør sig nogle tanker om, hvad man kan gøre for at nedsætte det tal, fx gennem at være opmærksom på mennesker i ens familie, venner, omgangskreds, kolleger osv. der måske viser tegn på nedtrykthed/depression?
Bare et forslag....

Til Anonym ftg
Du kan for eksempel fortælle hvad man kan gøre for at nedbringe selvmordene, eller hvad ellers du har på hjerte. Det er helt op til dig.

Ja, jeg mener at man kan nedbringe selvmordene ftg
ved at vi viser omsorg for hinanden og at vi er venlige over for hinanden.

JV og selvmord nimbuto
Selvmordsraten er meget høj i JV, dokumentation kan fremfindes hvis du tvivler.

1 million ud af 6 milliarder verdensborgere Südtirol
er 0.16 promille der årlig forsøger at gøre selvmord.

Så selv om det er tragisk for den enkelte er det ikke oprørende statistikker.

Gråvejr er måske en af årsagerne. Det nordvestlige USA der har kølige skyede somre og fugtige milde vintre ligesom vi selv, er det sted i USA med den højeste selvmordsfrekvens. Her blev også grungemusikken født.

Omvendt er det også her at Microsoft og Boeing har hovesæde og i områderne syd for seattle laver de noget stjernegodt hvidvin. (Vin bliver bedst i ikke alt for varme klima'er. Champagne er f.eks. et af Frankrigs nordligste vindistrikter))

Antallet af selvmordsforsøg ligger betydeligt højere. ftg
Tallene er offentliggjort af Verdenssundhedsorganisationen, WHO.