En opfordring til mænd....

En opfordring til mænd.... Lurifax
Medierne fremviser ofte en mand, som er ikke er et kærlighedsmenneske, men derimod et volds-, sex- og egoistmenneske. Derfor opfordrer jeg nu mænd på SOL til at skrive, hvad I har gjort/tænkt, som ikke passer ind i det ensidige billede. Og skriv også gerne om situationer, hvor I er blevet såret over at blive opfattet som det ovennævnte.

Engang i 1964. la34sf
Har jeg personligt båret på min finger en mariehøne ude fra en stor sten ved vandet på Bornholm i sikkerhed ind på en grangren til tørre, håber den almægtige tager det af notam.

hmmm junk
Nix sorry. Men måske har jeg engang spillet fornærmet for at vinde point i et skænderi eller sådan noget

Jeg tror Lurifax
i hvert fald, at mariehønen blev glad. [:)]

Når du skriver: Lurifax
Nix, så håber jeg, at du svarer på det sidste spørgsmål, hvor der stod, om du blev såret, for hvis du aldrig har været andet end sex-, egoist- og voldsmenneske, så har jeg meget ondt af dig, da det at føle ægte kærlighed for noget andet end sig selv for mig at se, er noget af det bedste i livet.

sikkert... evigjomfru
men det er bare svært at undgå at blive den bitre, afstumpede mand, når man hele tiden får afslag...har ikke prøvet andet hele livet...så kan jeg leve højt på at hade kvinder.

Synes Anonym
ikke medierne kun fremviser manden som et voldsmenneske. Kan da finde mange eksempler på mænd som er det modsatte. Bare gå nogle uger tilbage og tænk på ham der manden i talent 2008 som sang om blomster og var iklædt et totalt rødt sæt tøj. det var da så sukkrsødt at man som mand måtte krumme tæer. Men billedet var da ikke til at tage fejl af, en mand som ville sprede glæde.

Det samme Lurifax
ville jo også være MIN første tanke ved synet af ham. Men jeg synes bare alt for ofte, at mænd selv prøver at benægte, at de har følelser, og de gør det tit med stolthed.