en pige... 2 fyre ;)

en pige... 2 fyre ;) mettebabe
hmm hvad ved I om en trekant med 2 fyre og en pige????

jeg har set en masse film med det, og det tænder mig vildt. problemet er, at jeg ikke ved om det er noget for min kæreste, da han er temmelig jaloux. mange af mine veninder har efterhånden prøvet det, så jeg er ret misundelig. alle har de sagt det er den bedste oplevelse de har haft med sex. det er åbenbart ved at være ret normalt, at piger udlever deres fantasier, så hvorfor skal det forbi gå mig?

så piger, hvordan får jeg overtalt min fyr til at gå med på ideen? hvis det ikke er noget han tænder på, så kunne det også være frækt at gøre det foran ham mens han kigger på....

hvad er jeres erfaringer, var det kanon og vil I gøre det igen?

måske ku i? mybunny
Hey!

Jeg har selv haft en trekant med min kæreste og min veninde, jeg syntes at det at du vil have sex med 2 mænd er helt normalt, det ku jeg også godt tænke mig..
Problemet er bare at man næsten skal gøre det når man ikke har kæreste på, for selvfølgelig vil ens kæreste blive jaloux, eller også skal du lade ham vælge fyren..
Også sku du måske tilbyde ham at han så også ku få en trekant med dig også en anden pige, men så sku du vælge pigen...

Hilsen
Mybunny

Ødelægger forholdet Miriam
Sådan noget kan ødelægge forholdet.

Det er ikke naturligt at man som kærestepar, boller rundt med andre.

Det er gift for forholdet at presse den anden part til noget som vedkommende ikke ønsker.

Hvad hvis han en dag tog en luder med hjem, som han beordrede dig til at have pervers lebbesex med, mens han røvpulede hende og udnyttede hendes krop til det yderste for sin sexuelle tilfredsstillelse.

Skal afstemmes, men kan godt være en succes releenk
Hej - det kan godt blive en succes, som f.eks. i vores tilfælde, hvor min kone og jeg kom på idéen næsten samtidigt, da vi lå og snakkede om det. Vi har fundet en rigtig god husven. Jeg var meget pas i starten ved idéen pga. de praktiske ting, f.eks. om han skal komme først, sprøjte i hende uden gummi, få lov at kysse hende, om jeg skal smage hende med hans sæd i hende osv.

Det hele endte med at (1) han kom først i hende, (2) vi gjorde det uden gummi (3) at vi smagte på hende på skift efter vi begge var kommet. Han var tilmed større end mig, men for min kones skyld var det hele oplevelsen værd.

Jeg tror mænd bare skal lægge konkurrence-genet fra sig når det gælder sex....

min mening jmj
jeg er en fyr, og har prøvet det et par gange.... der findes ikke en bedre oplevelse end det. men det kan være svært for en der vikkelig er glad for sin kæreste at lade en anden være med i den leg,,,, fyren skal være tændt på ideen om at give sin kærete den vildeste oplevelse og kunne lide ideen om at de to fyre bare er der for at give hende det hun fortjener og ikke tage det som en konkurent... så fyren skal være den der findr en anden og være den der styrer det der skal ske....men hvordan du lige får det forklaret er sku ikke sætligt nemt... men lykkedes der så tænker han aldrig mere på to fyre og en pige mere,,, det er helt sikkert...