En pige, jeg chatter med har problemer.

En pige, jeg chatter med har problemer. Snazzy
Kan vist ligså godt skære det ud i pap, en pige jeg skriver med, har idag vist mig en utroelig anden side af sigselv, hun sagde hun havde et lorte liv, jeg spurgte hvordan det kunne være,


hun sendte et billede af sigselv, hvor jeg så en selvsikker kvinde der kigger ud i et rum, hun siger selv hun ligner en luder, jeg spurgte hende hvorfor ialverden hun synes det, hun svare mig, det må ham der har voldtaget jo ha syntes. jeg spurgte hende hvordan det dog kunne ske, og hva pokker hun gjorde ved det. hun sagde det skete imens hun var på sjælland (bor i en by tæt ved mig i jylland) jeg sagde til hende det lød fuldstændig sindsygt, og jeg sagde hun måske skulle prøve at finde en at tale med, hun sagde hun havde hverken en mor eller en far, hun bor så ved en vis person hun kalder "mor", ved ikke helt så meget om hende, hun sagde hun også havde prøvet at tage livet af sigselv, men heldigvis en af hendes venner havde talt hende fra det.


Har ingen idé om hvad jeg skal gøre ved det her, Joker hun? / Den / det, eller skal jeg blande mig fuldstændig udenom. På forhånd tak.

~S~ 16.

hmm ja nådada
prøv og få nogle flere ting af vide om hvordan hun blev voldtaget for der er mange på den alder der joker det så det lyder rigtig men hvis du får rigtig mange ting om det er det nok rigtig men der er sådan noget med at han bare kom og gjorde det så er det tvivlsom vel jeg sige

Ej, det er sgú da ikke normalt anonym
Sådan noget skriver man da ikke bare, til en tilfældig person, man lige chatter med.
Med mindre man meget gerne vil have opmærksomhed.
Hun må have nogle "rigtige" venner, hun kan snakke med det om.

Tid? Snazzy
har kendt hende over 3 måneder nu. tror hun vil lige tænke over tingene til imorgen, vil tro det slog rimelig hårdt ned på hende idag.

Gjorde det måske ikke klart nok Snazzy
Hun blev ikke voldtaget, men var tæt på, hun skreg osv. heldigvis kom 5 drenge forbi (fortæller hun) ved sku snart ikk, er det et desperat råb for hjælp, eller et desperat råb for opmærksomhed

......... anonym
Ja, men som du selv skriver, så er i kun chatvenner.
Pas på med den slags mennesker, der kun søger nogen der kan give dem opmærksomhed, og medlidenhed.

En klemme eller en gave.. tobytouch
Hej, jeg synes du kan vinkle den, således at du foreslår hende at ringe til livslinien ( har ikke lige nummeret, men det findes på nettet ) Evt. gå til www.lap.dk og find linkssamlingen. )

Hun har måske ret i det hun siger, der er mange der har det så uhyrligt dårligt, at man skulle tro det var løgn.

Det kan være svært for hende at skabe tillid til nogen, men det er vigtigt at du ikke afviser hende, men istedet prøver at få nogle flere mennesker inddraget, (hvad du jo meget klogt har gjort her..)

Det kan være en gave at hjælpe et ulykkeligt menneske, men man skal også passe godt på sig selv. Pas godt på at du ikke løser hendes problemer, men hjælper hende med at løse hendes egne.

Det kan være hårdt at høre andres smerte, når de læsser af og tit har de negative automatiske tankemønstre, som de har svært ved at komme ud af.

Hvis hun bare vil have opmærksomhed så vil hun blive sur over at få tilbudt løsninger. ( de skal meget gerne være realistiske, selvfølgelig )

Hvis hun har det dårligt, vil hun tage imod hjælpen. Det er vigtigt hele tiden at fokusere på at tænke positivt og kreativt.
Finde på flere valgmuligheder, end alt det håbløse, der er altid nogen, men de kan koste hårde valg..

god jagt på løsninger :)
vh

Forslog. Snazzy
Foreslog (atskrive?) hende at ringe til børn & unge telefonlinien (35 55 55 55 tror jeg) hvorefter hun ville overveje det. hun ville lige tale med hendes ven først. hun sagde kortefter godnat. og loggede af. alle tiders ide med det med ideerne, hvis hun søger opmærksomhed osv.


Følte bare ikke hverken hende eller jeg kunne bære alle de ting der, hvis det ellers var sandt.

Jeg håber på det bedste.

~S~16

cool tobytouch
Jeg mente vist ringe :). ellers er der vist også online-hjælp, flere steder.

Du virker lettet, det glæder mig. Der er mange der trods det gode vejr, går rundt med smådepressive tilstande og det er trist.

vh

ja nu har jeg jo et andet problem Snazzy
jeg nåede ikke rigtigt at forsslå hende det med telefonen, før hun fik det helt fint, hun opføre sig lidt ligsom en dreng der er lidt provokerende, er det ofte piger kan ændre adfærd når de er sammen med de forkerte grupper, altså så de kan opføre sig præcist som drenge?

begynder at tro det måske kan være en fra samme køn jeg taler med, bavdr.

Pas på.... Uhadada
Jeg har selv været der, og sandsynligheden for at der sidder en "troll" og spilder din tid er meget stor.

Jeg har slev chattet med en som lige pludselig påstod, eller rettere hun fortalte en af vores fælles venner at hun skar i sig selv, da jeg begyndte at miste interessen for hende,

Senere viste det sig, at hende der påstod at skære i sig selv, havde en mængde nicks, alle med forskellige problemer, og var dybt involveret med en masse, som så bar havde spildt deres tid med at hjælpe hende.

Det er muligt at din chat veninde er "rigtig nok" men pas på, for du risikerer at spilde tiden med en psykisk ustabil person, som du i realiteten ikke kender kender kønnet på.

Prøv at drejer samtalen hen på noget med telefon samtale, eventuelt via en af de anonyme linier, og vil hun ikke det, så kan du jo begynde at være ekstra bekymret.