En professionel regering!

En professionel regering! Attila
En mere professionel regering end den nuværende skal man lede længe efter, hvis den overhovedet har eksisteret!

Anders Fogh er velanset af danskerne og også ganske respekteret i udlandet. Regeringens gode arbejde ses tydeligt, på den bedste økonomi og laveste arbejdsløshed i årtier. Danskerne er rigere end nogen sinde før og fremtidsudsigterne er gode.

Spicielt den gode økonomi er noget vores nabolande er begyndt at se interesseret på... måske kan de kopiere nogle tiltag eller noget.

I forbindelse med kommuneomlægningerne har regeringen indtil videre formået at bremse en løbsk pengestrøm. Der var ellers spået at det kunne blive en meget dyr omlægning, men indtil videre ser det fornuftigt ud. Trods et beløb oven i nu og da.

Skatteyderne(de arbejdene) bliver også tilgodeset, med skattefri fradrag og med senere udsigt til skattelettelser. -Man skal jo huske på at skatteyderne(de arbejdene), er dem der holder hjulene igang.

En anden fornuftig ting er at de ansegelige milliarder fra nordsøen, bliver brugt til at afbetale den enorme udlandsgæld. En udlandsgæld forårsaget af en uansvarlig regering. -Istedet for blot at ødsle dem bort på velfærd, som man alligevel ikke vil have råd til i fremtiden.

Tror du den økonomiske situation anoyn
er noget som skabes på baggrund af 5år, og alene skyldes hjemlige forhold?

bavl nova
Det er da noget frygteligt bavl.
Ja vi har kæmpe overskud , men alt falder sammen om ørene på os (veje, skoler ,sygehuse ,institutioner ,omsorg).
Når vi forhåbentlig snart får en ny regering , kan de så få det hele op at køre igen (ved at hæve skatten lidt)og så får de på puklen for det.
Nej vores nabolande kigger ikke misundeligt efter os , de ryster på hovedet.
Vi er jo nærmest et velfærds uland.

Til dels... Attila
Ser man på nabolandene, har de ikke den samme grad af opsving som DK. De fleste af de lande vi plejer at sammenligne os med, har stadig en noget højere arbejdsløshed. Deres økonomi er heller ikke gået i vejret som DK´s.

Og nej, jeg tror ikke det er den tidligere socialistiske regerings fortjeneste... det er jeg overbevist om!
Egentligt sjovt at når der er noget socialisterne brokker sig over, så er der gået hele 5 år med den nuværende regering og problemet må derfor være skabt af Fogh-regeringen. MEN med hensyn til de gode ting, så er fem år ikke ret langt tid og det er naturligvis ikke Fogh-regeringen der kan have skylden. Det er vel egentligt hykleri!

Ved at hæve skatten!!! Anonym
Ja, du sagde det selv.

Hvornår mon egentlig vi slipper af med de 8% vi betaler i arbejdsmarkedsbidrag. -Det blev indført af Nyrupregeringen som en midlertid skat, indtil arbejdsmarkedet var kommet oven på igen.

Midlertid må vel betyde at det skal ophøre på et tidspunkt???

Jamen det er jo så smart anonym
fx at spare på jernbanerenovering, og så få en regning på 30mia i stedet + tabt arbejdsfortjeneste.
BaneDanmark har i årevis fyret medarbejdere (der netop stod for vedligeholdelse af signaler mm) for at spare, på trods af at de er tjenestemænd og derfor fyres med løn. Og nu skal det sikkert i privat licitation. Det er ren molbo.

Det næste bliver kloakering, hospitaler, vejnet osv som hellere ikke vedligeholdes og forfalder - men så længe regeringen kan få deres skattelettelser så er de jo glade.

Ang. hykleri anonym
så har regeringen jo taget parti med en stor del af socialistisk ideologi - men nok om det.

Jeg hverken skriver eller mener, at nuværende regering står bag samtlige negative ting der sker i samfundet, lige så lidt som det er regeringens høst mht. positive sider.
Al politik bør tænkes fremad, mindst 10-15år.
Du hører jo heller ikke nuværende eller forhenværende finansministre skylde skylden på tidligere finansministre. Hver tid har haft økonomiske op og nedture, og der har ikke været ret meget at gøre såfremt landet skulle holde en vis grad af velfærd.

meget professionel Dit navn (f.eks. Tarzan):
Regeringen evner at tjene penge. Men hvis du har en gammel bil og sparer på vedligeholdelsen skal du på et tidspunkt udskifte den. Det koster.

Så man kan sige at regeringen tisser i bukserne for at få varmen.

mjah anonym
Du kan også sige at regeringen ligger en lort i dele-bleen.

du kan da godt slippe nova
du kan da godt slippe for de 8% , men så kan du betale 17 kr for en liter benzin ,eller anden skatte /afgifts hævelse.
Pengene skal jo i tanken...så hvad det hedder er vel ligemeget.
Selvom "nyrup"indførte de 8% blev andet jo fjernet , og skattetrykket var faktiskt mindre under nyrup en under schluter.

Haha det er den Anonym
største løgn. Skattetrykket toppede under Nyrupregeringen, det ved alle da!

Det offentlige kan sagtens spare så de 8% ikke behøver at blive trukket. Det er bare et spørgsmål om hvem der laver budgetterne.

En diletantisk og uprofessionel regering Naerdemokraten
En mere Uprofessionel regering end den nuværende skal man lede længe efter, hvis den overhovedet har eksisteret!

Citat: Anders Fogh er velanset af danskerne og også ganske respekteret i udlandet.

Kommentar: Det afhænger da helt af øjnene der ser!

Flere og flere danskere er ved at få øje på den KÆMPEforskel, der er mellem valgløfterne og realiteterne! Ulighederne vokser og vokser. Samfundets svageste skal lide under de riges grådighed og mangel på social ansvarlighed.

Citat: Regeringens gode arbejde ses tydeligt, på den bedste økonomi og laveste arbejdsløshed i årtier.

Kommentar: Det gik da også rigtigt godt under Nyrup-regeringen! - Den gode økonomi afhænger jo tydeligvis af udefrakommende forhold, først og fremmest de stigende oliepriser.

Citat: I forbindelse med kommuneomlægningerne har regeringen indtil videre formået at bremse en løbsk pengestrøm. Der var ellers spået at det kunne blive en meget dyr omlægning, men indtil videre ser det fornuftigt ud. Trods et beløb oven i nu og da.

Kommentar: Hvordan vil du forklare, at Danmarks største kommuner er nødt til at beskære helt urimeligt på udgifterne? - Begrundelsen for kommunesammenlægningen, var jo netop STORDRIFTSFORDELENE!!! - Så burde de største kommuner jo logisk set være det bedst stillede.

Men det stik modsatte er tilfældet!

Citat: En anden fornuftig ting er at de ansegelige milliarder fra nordsøen, bliver brugt til at afbetale den enorme udlandsgæld.

Kommentar: Hvad så med den milliardomkostning til krigen i Irak, som en uansvarlig regering har påført landet?

Om kummunerne Anonym
skære urimeligt eller rimeligt på udgifterne kommer an på øjnene der ser! -Jeg synes der skal spares yderligere!

Krigen mod terror er på sin plads!

Under Nyrupregeringen var arbejdsløsheden større, økonomien var svagere og man vidste aldrig hvornår næste skatte-/afgiftstigning kom!

Svar på Om kommunerne Naerdemokraten
Svar til Om kummunerne Skrevet af Anonym , 16.sep.2006, kl.20:04

Citat 1: skære urimeligt eller rimeligt på udgifterne kommer an på øjnene der ser! -Jeg synes der skal spares yderligere!

Kommentar: Hvis du vil spare yderligere, må man antage, at 1) du regner med aldrig at blive syg, 2) ikke har børn i daginstitutioner el. skoler samt 3) at du aldrig regner med at skulle på plejehjem el. lignende. - Formodentlig ønsker du så heller ikke forbedringer af den kollektive trafik eller af vejene?

Ved du hvad? De fleste danskere (uanset partifarve) ønsker: Gode daginstituioner, gode skoler og hospitaler osv. Danskerne er nemlig (modsat regeringen) et socialt folkefærd! Dette dokumenteres af adskillige opinionsundersøgelser.

Citat 2: Krigen mod terror er på sin plads!

Kommentar: Ja, krigen mod terror er på sin plads. MEN - som en amerikansk senatskomité netop har konstateret: A: Saddam Hussein samarbejdede ikke med Al-Quaeda, og B: Han havde ikke masseødelæggelsesmidler. - Hvad er det så lige for en "krig mod terror" du taler om? Det kan da vel ikke lige være den i Irak????

Citat 3: Under Nyrupregeringen var arbejdsløsheden større, økonomien var svagere og man vidste aldrig hvornår næste skatte-/afgiftstigning kom!

Kommentar: Ja, det er rigtigt at arbejdsløsheden var større. - Økonomien var da i det store hele god! - Det er da helt vildt, at "du aldrig vidste hvornår den næste skatte-/afgiftsstigning kom"! Så var det vel heller ikke værre??? - Men så havde Nyrop jo heller ikke den store ekstra-gevinst i form af øgede olieindtægter. Det er jo i høj grad oliepriserne, der har givet den gode økonomi.