En rigtig god ide, er det ikke?

En rigtig god ide, er det ikke? sendjano
DKL, som er en del af Politiforbundet, foreslår en offentligt styret uddannelse, for dem der vil tage kørekort, og det kan så koster eksempelvis 10.000 kroner. Prisen skal dække en kørekortuddannelse, uanset hvor mange timer, den enkelte elev skal have for at bestå.
Baggrunden for DKS' krav er, at dumpeprocenterne er uacceptabelt høje, når det drejer sig om køreprøver til almindelig bil, de såkaldte kategori B-prøver.
Her bærer kørelærerne en stor del af skylden. Siger man.
Mange kørelærere ved, hvordan de skal snyde systemet. Både lærere og elever skal skrive under på, at eleverne har haft det lovkrævede antal teori- og køretimer. Vi har bare ikke en jordisk chance for at kontrollere, at timerne også er gennemført. Men vi ved, at der bliver snydt, så elever får en billigere pris og kørelærerne plads til flere elever. Der bliver jo så også en ensartet hed i undervisningen. For ikke at snakke om de kørelære der presser flere timer ud af en elev, bare for at tjene flere penge. VH S

Din teori om kørelærerne er helt ude i hampen Tænke
der er ingen logik i, at snyde med timer for dem, da de er på timebetaling. Det er en OMMER

Er det ?. Mjølner.
Så kig lige aviserne igennem, og du vil opdage adskillige kørelærere der reklamerer om fast pris på køreundervisning !....................... problemerne med køreundervisningen skyldes at de fleste kørelærere er gridske ådselsgribbe der har kørt en alt for effektiv lobbyisme io færdselspolitikken om krav til klip, og køreundervisning for selv den mindste forseelse !........... og "KØRELÆREGRIBBENE" kan så ikke opfylde det større behov deres svinske lobbyisme har forårsaget !.

Ps, og hjernedøde politikere er desværre næsten faldet over hinanden for at vise deres handlekraft.......... eller manglen på samme !............... eller i det mindste evnen til at tænke rationelt !.

Yes noget sendjano
I den stil. VH S