En slags Sminke dukke?

En slags Sminke dukke? hejhejhej44
altså jeg har den drøm at når jeg bliver voksen skal jeg være runway make-up artist... da jeg skal øve mig hele tiden bliver jeg nød til at have nogen/noget at øve mig på, og da mine veninder ikke altid gider kunne jeg godt tænke mig en dukke man kan lægge make-up på hvor det ikke er umugligt at få af, den skal ikke være helt af plastic den skal være lidt "ægte", måske noget silikone eller gummie eller ligende,

- ved i hvor man kan købe sådan en slags dukke, og hvad hedder sådan en dukke egentligt? [;)] tak for jeres svar....

De havde nogen.... piglet45
...der lignede, men var nok mest i plastic, i Toy´s r us og BR for nogle år siden. Ved faktisk ikke om de har dem endnu, men det ville nok være det mest oplagte at prøve. [:)]

Ellers ring til den nærmeste makeup skole og spørg. [:)]

Hvis du kan nøjes.... piglet45
...med dem fra legtøjsbutikkerne, så koster de 199 kr i BR og 189 kr i Toy´s r us. [:)]

De hedder simpelthen sminkedukke. [:)]

hvad betyder anonym
runway make up artist?

Et par gode råd yofilo
Først og fremmest vil jeg anbefale at du kontakter nogle forskellige engros-firmaer som sælger produkter/redskaber til make-up artister og kosmetologer (eller evt. også til frisører, de har lejlighedsvis øvelseshoveder der også kan bruges til make-up). Du kan søge på det på f.eks google og vælge dem ud der ser bedst ud for dig.
Du skal nok regne med at lægge 1000-1500 for et godt øvelseshoved, hvis det skal holde og have anden overflade en plastic.

Derudover vil jeg anbefale dig allerede nu at begynde at finde ud af hvor du vil uddannes. Uddannelsen til make-up artist skal du selv betale og du kan ikke få SU til den, så den kræver en stor opsparing, gode forældre eller en venlig bank for at det kan lade sig gøre.
Du skal også være klar over at du ikke kun kan arbejde som runway-artist. Det kan du simpelthen ikke leve af, medmindre du er i high-fashion eller tilknyttet et stort internationalt bureau. Og selv dem der arbejder i den del af branchen må sommetider bijobbe med andet. Det er fint at have drømme i den her retning, arbejdet er i øvrigt dejligt, men du skal være meget realistisk i dine muligheder og vide at vejen er hård.
Det vil være klogt at have anden uddannelse også for du kan meget vel være efterspurgt den ene dag og glemt den næste. Det er realiterne i branchen - også bag kulisserne.

Når jeg skriver som jeg gør er det ikke for at tage modet fra dig, men fordi jeg selv, inden jeg fandt vej til helt andre typer arbejde i en helt anden branche, rent faktisk tog en uddannelse som kosmetolog og make-up artist. Jeg ELSKEDE mit arbejde, men det var også dyrt, hårdt, mulighederne er ikke altid mange og det er virkelig noget med at være "på" hele tiden hvis man vil have en god karriere. I bund og grund vil jeg anbefale enhver med dine ønsker at have anden og mere ballast end en make-up uddannelse at trække på, for det er sjældent man kan have hele sin karriere i den branche uden også at måtte lave andet i perioder. Dertil er der simpelthen for meget konkurrence.

tænk før du skriver 3.g'eren
sminkedukker fra legetøjsbutikker er nok ikke gode nok!

Så må du fandme undskylde.... piglet45
..din lille hidsigprop! Gå da for pokker ud og få dig en bajer, og slug det satans dårlige humør. [:D][:D][:D]