En smigrende oplevelse

En smigrende oplevelse mig-katie
Jeg var til en stor firmafest i sidste uge.
Der var flere afdelinger samlet fra hele DK, så der var flere hundrede mennesker, og kun få man kendte. Alligevel en kanon fest med god mad, musik og dans.

Der fik jeg en oplevelse som kan gør en lidt glad.

Der var en yngre mand, der efter at have kigget længe over vores bord, bød mig op til dans.
Nu var kl. allerede mange, og han var ikke længere helt appelsinfri.
Selv om jeg også havde nydt både god vin til maden og et par drinks, kan jeg som regel bedst lide at have styr på tingene, og ender sjældent med at drikke mig fra sans og samling.
Vi dansede, og det var endelig meget hyggeligt. Så begyndte han ellers at smøre tykt på, om hvordan og hvorledes jeg så ud, dejlig, smuk, osv. Han begyndte også at blive en kende for kærlig, med at danse kind mod kind, og ellers holde godt stramt om mig.
Det er fint nok, til en vis grænse.
Efter nogle danse, syntes jeg, at nu trængte jeg til en pause, så jeg sagde tak for dansen.
Men så blev han klæbrig, jeg kan ikke huske hvad han sagde, men han var endelig ikke ubehagelig på noget tidspunkt.
Så forsøgte jeg ellers at fortælle ham om, at jeg vist nok var lidt for gammel til ham. Jeg er snart 40 og han så ud til at være i starten af 30'erne. Jeg nævnte også at jeg var gift og havde store børn.
Det skræmte ham ikke! Heller ikke der jeg nævnte min stilling, det plejer ellers at skræmme de fleste (gab!).
Så satte jeg mig tilbage ved bordet, sammen med mine kolleger, og han dukkede pludseligt op ved siden af mig.
Det må jeg nok sige! Han var ihærdig.
Han fortsatte i samme stil, med superlativer jeg ikke lige synes var passende, og flere kolleger rundt om bordet begyndte at smile indforstået...
Der han ikke rigtig forstod at jeg ikke var interesseret, måtte jeg bede om hjælp. Jeg spurgte en kollega, om ikke han kunne redde mig. Jo, det ville der være en fornøjelse (han kunne godt se, at jeg var lidt i klemme), så vi tog ud og dansede.
Selvom ham gutten fulgte efter, tror jeg at det endeligt gik op for ham, at han hellere måtte finde sig en anden at beundre...

Det var måske lidt synd for ham, at jeg sådan prøvede at slippe af med ham. Men der han ikke havde en chance hos mig, synes jeg at han ligesågodt kunne bruge kræfterne på en anden.

MEN! Min pointe er faktisk at takke ham, for hans opmærksomhed, for selvom jeg afviste ham, så er der et eller andet sted inde i en selv en glad følelse. Tænk at der er en der lægger mærke til mig! En hel fremmede der begynder at flirte. Det er endelig meget smigrende. Så jeg synes han fortjener en stor tak, for at givet mig en stor spark i min selvtillid.

Jeg ved godt, at han var noget beruset på det tidspunkt, så hans smagssans var måske ikke helt optimalt... :0)

tillykke ln69
Du har ret. Det giver selvtillid, endda temmelig meget. Det er altid dejligt at blive bekræftet, også af en vildt fremmed.
Jeg prøvede det engang en tidlig morgen, hvor jeg stod og ventede på en kollega, som jeg skulle følges med på arbejde.
Jeg afviste pænt manden (som var pinlig ædru), men det var en dejlig oplevelse, jeg blev helt "høj", svævede nærmest i en rus.
Alle skulle prøve det.

Også tillykke fra mig ;o) Q41
Dejligt at du fik den oplevelse - det er noget man kan leve længe på ;o) Skønt med bekræftelse, det giver selvtilliden et boost der vil noget.

jeg er en af de *mig*
fyre som godt kan finde på at lægge an på en fremmede pige, uden jeg har fået noget at drikke, og på en hel normal hverdag, nede i føtex, eller kvickly.
Det der foranleder mig er hvis hun har nogle specielle fysiske kvaliteter, som jeg i den grad tænder på.

Men jeg kan da godt nogle gange være bange for det virker lidt for "stærkt" på sådan en kedelig leverpostej farvet dansk pige, for når man sådan helt uden et videre kendskab ligger an på en pige, kan hun jo godt regne ud det er ren og skær fysisk tiltrækning, da vi jo ikke kender hinanden.

Og de gange jeg har mødt en pige som jeg tændte så meget på jeg var NØDT til spørge hende, for jeg vidste vi sandsynligvis aldrig ville ses igen.

Ikke så ofte som man kunne tænke sig ;-), men engang imellem siger pigerne også ja, til en date eller lign.
I piger klager altid over vi danske mænd ikke er nok fremme i skoene, men NÅR vi endelig er det må i piger sgu også selv vise noget initiativ og ikke bare spille prinssesen på ærten. Ofte kan man se de har løst, men simpelthen bare ikke tør.

Dog skal det siges at specielt de unge piger (18- 22 år) er ofte med på en flirt, og endda ofte selv starter, hvilket jeg synes er enormt forfriskende. Ros til dem der spreder smil.

nyd det q 56
Hej, Det er en dejlig oplevelse du har haft og du har jo ageret fint og så er det jo rigtig rart at men stadig er attraktiv. Jeg har selv en oplevelse der do gik langt videre og også bekræftede mig som kvinde. Under et strategi møde der varede 2 dage bemærkede jeg at en af de unde ’løver’ kiggede meget på mig og jeg følte det dejligt da min mand gennem mange år havde forladt mig for en yngre model. Den næstsidste aften var der en slags fest og han ’belejrede’ mig til stor fornøjelse for mine chef kollega. Det endte med en snak til den tidlige morgen.

En måned senere han skrev en mail og spurgte om vi ikke skulle have en drink og siden da har jeg haft en elsker der er er 22 år yngre end jeg – og det er det bedste seksuelle forhold jeg nogensinde har haft – men på lånt tid