En Sociolog og en Købmand med storhedsvanvid.

En Sociolog og en Købmand med storhedsvanvid. Troldmanden Merlin.
læs bog : Taberen borgeren krigeren...de to der aldrig har fået skidt under neglene.de to der ikke gider andet end at høste anerkendelse koste hvad det vil selvom det kræver at svine folk til på det værste. Det er vores vidunderlige land der huser folk som de to her.Dahl er sociolog og den anden er købmand.

http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis%2FTAvVis.php&pTAvVis=206236

Og læs så lederen i Politiken.

http://politiken.dk/debat/ledere/article204596.ece

God pointe med klientliggørelse.. m35kbh
Vore system gør folk til klienter i stedet for at gøre noget ved problemerne. Hvis man er så bekymret for om folk driver den af så anvis dem arbejde.

Rigtigt arbejde til rigtig løn. Kan da ikke undre at folk ikke er topmotiverede ved tanken om at udføre et stykke arbejde for aktiveringsydelsen når kollegaen ved siden af har samme (evt. mangel på)uddannelse, men får rigtig løn.

En ex-kæreste blev aktiveret for ungdomsydelsen tilbage i 1993 i en børnehave. Okay med hende for hun ville gerne være pædagog. En pædagogmedhjælper sagde så op fordi hun skulle studere.

Min ex søgte så jobbet i børnehaven der nu var frit og hvor hun nu havde arbejdet i nogle måneder. Men hun kunne ikke få det. De ville hellere have to unge mennesker på aktiveringsydelse (50 kr./timen) i stedet for i den nu nedlagte stilling.

Og sådan er det kørt lige siden.. i dag er hver 4. pædagogmedhjælper er aktiveret.

Sgudda ikke mærkeligt at vi har folk rendende på kontanthjælp og på dagpenge, når den offentlige sektor fyrer folk og ansætter dem på dagpenge/kontanthjælp.

Tjek selv - flere interessante artikler her fra beskæftigelsesministeriet her..
http://www.bm.dk/sw1504.asp?date=2005-05-10

Aktivering

----
Løntilskud til pædagogmedhjælpere
Politiken, side 2, 10. maj 2005
En kortlægning fra Fagligt Fælles Forbund (3F) viser, at brugen af ledige til at klare kommunale opgaver i børnehaver, vuggestuer og på skoler vokser. Mere end hver fjerde stilling som pædagogmedhjælper i 55 af landets kommuner er besat af en arbejdsløs.