en større brystkasse

en større brystkasse morten
hej.
er der ikke nogen der har en go måde at træne på så man får en større brystkasse?

Opbygning. deh-j
Prøv at tjekke www.motion-online.dk

Roning m32
En god form for motion, er roning, her får du - udover en større brystkasse - også trænet ALLE andre muskler i din krop, du får både en flad mave, markerede arme, en fast røv, senede benmuskler. Du får også en kondition, der siger spar 2, og heraf meget overskud i hverdagen til at yde en ekstra indsats både på arbejdet og på hjemmefronten.

Har selv dyrket sporten 20 år, og har som 32-årig en krop som jeg bestemt er stolt af..også med en pæn brystkasse ;o)

Derudover vil jeg også anbefale roning, da det er en meget social sport; på motionsbasis har de fleste roklubber som regel langture næsten hver weekend, hvor man bliver rystet godt sammen, derudover også diverse ro-regattaer, hvor der virkelig bliver gået til stålet, så der er både for vindertyper og dem der mest fokuserer på hyggen - derudover får man sig virkelig nogle gode naturoplevelser - ja sport på vandet, hvor man kan mærke blodet strømme i hver blodåre i hele kroppen, ja, det er bare livet :-)

Og det bedste ved det hele, er at du hurtigt kan se resultater - bare 2 måneders indsats 2-4 gange om ugen kan virkelig ses i spejlet - så min anbefaling er helt klart roning! :-)

BÆNKPRES, BÆNKPRES, BÆNKPRES Mike
Det er det, der skal til. Den mest effektive måde at få kæmpe kasser på!!!

en større brystkasse Brystkasse
Der findes masser af måder at få en større en brystkasse på - kig evt. på sundhedslex.dk eller i denne artikel http://www.sundhedslex.dk/brystkasse.htm fra samme side