En værre gang lort

En værre gang lort chinc
Nej hvor har jeg bare haft et par elendige dag.

Det startede i går aftes, med at jeg fandt ud af, at en jeg har solgt nogle chinchilla unger til, har mistet den ene unge, da en hund var brudt ind i dyrenes bur, og havde fået fat i den ene.

Ud over det kan vi ikke finde vore kat.
Han har tilsyneladende ondt i nogle tænder, og min mor har prøvet at holde ham inde, så hun kunne ringe og bestille tid til dyrlægen, men han stikker hele tiden af, og det er ikke skide smart at bestille tid til en udekat, når man ikke aner hvornår den har tænkt sig at komme ind igen.
Jeg fandt ham godt nok igår, hvor han var helt betutten, og gennemblødt, fordi han ikke ville ind, selvom det regnede. Han ved godt at han skal til dyrlæge når han bliver lukket inde, og han HADER det.

Hvis bare den åndspygmæ af en dyrlæge ikke havde fjernet en brækket hjørnetand, der var vokset hud ud over, og ikke var i vejen, ville der sikkert ikke være problemer. Men selvom de havde fået at vide at de ikke skulle fjerne den, så gjorde de det, og sørme så om der ikke gik betændelse i skidtet :(

Og nu aner jeg slet ikke mine levende råd med avl af chinchillaer. Jeg har slet ikke lyst til at sælge dyr mere, når der kan ske sådan nogle forfærdelige ting, selvom det ikke har været med vilje.

Nej hvor er det dog bare noget lort det hele :s

Surt... give-peace-a-chance
Det er ikke rart sådan noget...

Op med med humøret min ven.....

Op med humøret Den glade gris
Tænk over alle de glæder du har med dyrene. Så kan du godt tage bøvlet med.

Har "kun" børn.... lagermann
Hej der søde ven :o)

Jeg fik sgu helt sved på panden ved din åndeløse beksrivelse af et døgn i dit liv. Og jeg er da ualmindeligt glad for at jeg kun har ansvaret for 2 herlige drenge. Og det kun hver 2. weekend.

Dyr, og især katte, er uberegnelige. Og det er charmen ved en kat. Men det har omkostninger, og ikke kun af økonomisk karakter. Jeg håber at I får udekatten til dyrlægen, så den ikke skal have ondt længere. Det er sgu synd. Men den beder lidt selv om det jo, udover at dyrlægen da vist har trukket sit certifikat i en automat, eller vundet den i en tombola.

Jeg sender dig et trøste knus :o)

Mvh Lagermann

tja airimorten
vi skallade vore dyr være i fred,de var her før os. har du set abernes planet? kig den og forstå den,det ville din hund have gjort lige før den døde.

??? chinc
Jeg forstår desværre ikke et mug af hvad du snakker om.

Hvilken udgave af abernes planet snakker du om?
Hvad er det for en hund du snakker om?

Tak for de venlige ord chinc
Det værste ved dyr er sq at man knytter sig så forbandet meget til dem, og det er så underligt når de pludselig er væk.
Specielt når det er nogen man har set vokse op.

ked af at høre jetpost
at det går dårligt med jeres dyr, det er aldrig rart. Håber at i kan få noget til smerterne...virkelig synd det med chinchillaen....held og lykke med dyrene fremover