END

END Roberta
"Han er større END hende."
"Hun fik bedre karakterer END ham".

På dette forum og ganske mange andre steder støder jeg gang på gang på, at folk staver ordet END uden D. Jeg ved ikke, om det er en form for et oprør, men jeg synes, det er ganske dumt.

Når man blot skriver EN, så kan det forveksles med tallet af samme navn, hvorimod END har helt sit egent navn, og dermed ikke er til at forveksle med andet og skabe misforståelser.

Hilsen
Roberta

det d jacob.lykke
der er mange af os der ikke er så gode til at stave herinde, tilgengæld er vi rigtig gode til at debaterer på en venlig og konstruktiv måde...

mh Jacob

D da ;o) mummi-39
- nok ikke lige kun i den sammenhæng. Husk på at mange rent faktisk er or/blin/e og derfor ikke kan gøre for dette fænomen med de stumme bogstaver.

D... - burde du som åbenbart er bedrevidende kunne se i gennem fingre med.

"Han er større EN hende."
"Hun fik bedre karakterer EN ham".

HVIS det stod skrevet som du skriver… -ville du så misforstå meningen..?? I så fald er du da nem at hyle ud af den…

Her kan debatteres på trods af stavefærdigheder og - eller mangel på sammen, også med os der ikke har det problem, men dog selv har smuttere fra tid til anden… - men dog evner at kunne læse de fleste meninger og sammen hænge hvis vi, ( vel og mærke (indskudt sætning ikke) giver os tid eller pænt spørger ind til hvad der menes…

Ligesom der kan være grammatiske fejl med at få placeret ;.:,:.;, -og det da sikkert også fra undertegnede, at det smutter fra tid til anden ;o))

Direkte fra:

Den Jyske Mul med D

/Mummi

Nå ja Roberta
Det handler ikke blot om at bære over med de ordblinde. Jeg bliver virkelig forvirret, hver gang jeg læser en sætning uden det D. I visse andre sætninger, end de to nævnte, kan det godt skabe noget mere uforståeligt, indtil det går op for en, at der menes noget andet end der står.

Og som sagt, er det ikke kun her på dette forum, at fænomenet forekommer, det er langt mere udbredt, og mit spørgsmål gik egentlig på: Hvorfor er der så mange, der skriver det sådan?

Hvorfor er det lige netop det ord, som man ikke kan finde ud af at stave korrekt til?

Jeg tror... Søren Bro
... jeg har forstået, hvad du mener.

Det er kun indenfor det sidste halve års tid, at folk har skrevet END uden D. Tidligere stødte man aldrig på denne mærkværdighed. Man fornemmer nærmest, at der er tale om en trend.

Altså noget bevist. Det er det, du mener?