Endnu en jul alene

Endnu en jul alene Anonym
Jeg er ikke en af de personer som kan finde på at begå selvmord op til julen, men jeg må godt nok sige, at jeg tænker meget over det når den tid kommer.

Jeg er så træt af at sidde alene og har desværre ingen penge til bare at tage afsted. Det er ikke sjovt hvert år at skulle gå sent i seng den 23. og tidligt op den 24., for at man kan gå i seng klokken 7 om aftenen.

Jeg ville bare så gerne have en mand og en familie. Håber det sker en dag.

Piv ikke Også fattig med æren i behold
du har vel penge til en busbillet så du kan spise hos Frælsens hær.
Det må jeg selv gøre men pive er jeg for stor og stolt til.
Hvorfor skal du i seng kl. 23 er du mindreårig ?
tosset indlæg

Så skal du ændre dig Søspejderne
Sq da ingen mand der gider en pivemaskine.
Kom glad du og smid din selvmedlidenhed over bord.

Frivillig for røde kors? m35kbh
Jeg ville gå i byen den aften, hvis jeg var alene. Hvis du er for syg eller virkelig ludfattig så kan jeg godt se det er et problem..

Måske var det noget for dig at lære folk at kende gennem chat? Jeg har selv mødt masser af mennesker og flere kærester der...

Ellers så er det måske noget for dig at være frivillig for røde kors og lave mad til andre juleaften? Så er der selskab og man har noget at lave sammen med andre. Og hvis du har det skidt selv så kan det være en befrielse at være sammen med andre folk i samme situation.

Her et et link..

http://drk.dk/sw24706.asp

Vågn op!!!! Anonym
Livets tog det kører derud af det stopper ikke for nogen, du kan stå på skinnerne og græde og så bliver du kørt over..

Eller du kan vælge at hoppe på toget ikke om en uge eller imorgen, men nu.
Sig til dig selv nu skal det være nu skal der ske noget.

Start med at tro på dig selv, og kom ud og mød mennesker, men så længe du ynkder og står på skinnerne kommer du ingen vejen.

Grib livet det griber ikke dig, smil og få selvtillid når du først lyser op kan du nedlægge livet.

Jeg har været fattig som en kirkerotte, jeg har været overvægtigt jeg har været nedtrykt og sur på livet og alle andre.
Men jeghar lært at hoppe på toget og alt er vendt idag, og det kan alle men det kræver DE selv gør det-

Så pis af med dig livet kalder, eller stå på skinnerne dit valg, men du har kun det ene liv.

Forventninger rie.rie
Problemet med julen er måske at vi har alt for høje forventninger til hvor hyggeligt det skal være. Hvis vi ikke har det hyggeligt resten af året, hvorfor tror vi så at det lige pludseligt bliver hyggeligt, bare fordi det er juleaften?

Da jeg endelig fik indset, at juleaften kan betragtes som en ganske almindelig aften, hvis det er det, som man har det bedst med, så forsvandt min ensomhedsfølelse juleaften...

Der har været et par juleaftner, hvor jeg ikke har skullet noget, og efter den første, hvor jeg var lidt deprimeret opdagede jeg, at det der var mest deprimerende var andre folks medlidende blikke, når de hørte, at jeg ikke skulle noget.

Flere tilbød at jeg da gerne måtte være med hjemme hos dem. Det føltes som medynk, og det havde jeg bestemt ikke lyst til, så den juleaften føltes lidt trist.

Næste gang jeg havde en juleaften alene, fortalte jeg at jeg skulle til en veninde, samlede et par gode film, købte slik og sad og hyggede mig i sofaen, en glimrende aften, og da folk så spurgte hvordan det var gået, så sagde jeg, at jeg var blevet syg, så jeg havde bare været derhjemme, og at det havde været helt fint.

Der kommer nok en mand til dig en dag, men jeg synes det er en dårlig ide at hænge en juleaftens succes op på om du er sammen med en mand.

Så mit forslag til dig er, at du kunne arbejde med dine egne forventninger. Du afgør jo, om du vil have det trist eller hyggeligt juleaften, og selv om du er fattig, mon så ikke der lige er til en tur i Blockbuster og en pose vingummier?

God jul fra P&C

vi kan bruge alle ledige hænder frelserpigen
og du er jo som skabt til det. Kom og hjælp os.

Hvor i landet parret
bor du, hvis du bor i vestsjælland, er du da velkommen her, vi har prøvet at skrive dette til nogle der er enlige eller ensomme, men folk tror at vi tar pis på dem og høre intet mere

Frivillig juleaften MML
Jeg og min kæreste ville meget gerne melde os som frivillige til et juleaftensarrangement nu på søndag, men jeg er lige ved at opgive, for alle jeg har ringet til (Frelsens Hær, hovedkontor + div. lokalafd., Kirkens Korshær, etc.) har takket nej.

Så hvis nogen kender til steder på Sjælland eller i København, der har brug for hjælp, hører vi meget gerne fra jer.

Mvh Mette

VI HAR BRUG FKOR JER fORMAND FOR FKORENINGEN DER...
hEJ METTE
vI ER EN FORENING DER AFHOLDER JULEAFTEN dET ER SIMPELHEN NÅET AF DET HYGGELIGSTE VI KAN GODT BRUGE NOGLE HÆNDER . vI ER CA 100 HVER JULEAFTEN DET FOREGÅR I rØDOVRE DU KAN KONTAKTE MIG PÅ TLF NR 60272432
MANGE HILSNER JETTE

Hørt og forstået Arete
Jeg kan godt forstå dig,

Sidste år var min første Jul alene, men også den sidste.

Ved denne jul at dele mine følelser om at julen er en svær tid for mig, har jeg åbenbart apelleret til mine venners kærlighed til mig. Mine 2 nærmeste venner kommer forbi løbet af dagen og de har planlagt en overraskelse til mig d. 27:-)

Ang. parfohold så er jeg selv mellem dem lige nu. Jeg har taget mig 2 måneder til at komme mig over et forhold, som jeg var meget glad for. Men jeg syntes heller ikke at det er sjovt at være single her i juletiden.

At dele sine følelser af frustration og sårbarhed kan have en meget helende effekt. Jeg tror bare at du har valgt det forkerte forum at gøre det i.

Folkene inde på angst - eller selvmordslinien, kan også hjælpe med selvmordstanker, de er enormt søde og kan hjælpe en ud af den negative spiral som selvmordstanker er. De vil kunne give dig langt større trøst og nogle mere empatisk intelligente råd, end "pivemaskine linien" der har kørt herinde.

Mine selvmordstanker var et tegn på at jeg havde fået nok, men ikke havde redskaberne til at ændre min situation. Dem har jeg fået efter 2 års terapi og jeg har meget sjældent selvmordstanker og når jeg har dem, så tolker jeg dem, som her, positivt; et dramatisk tegn på at jeg er utilfreds med min situation.

Prøv at give dig selv omsorg, hør den gode musik, se de gode film, giv dig selv en fridag hvor du gør alt det du vil.

Frem for alt er det vigtigt at du viser dig selv at du lytter til dine følelser af frustration, ved næste år i god tid at spare sammen til - og planlægge din jul.

Jeg kan varmt anbefalde terapi hos en venlig licenseret psykolog.

K.h

hey Frank haderslev
Jeg er 100 procent med på hvad du mener.. jeg har været single en del tid.. og har siddet alene i godt 5 år.. min familie vil ikke have noget at gøre med mig og mine venner har jeg droppet. hvorfor er en fucked up forklaring.. jeg ville ønske jeg havde nogen at være sammen med til jul og nytår.. og tanker om selvmord plager mig konstant.. men jeg tror jeg er typen der ikke vil leve men er for bange for at tage mit eget liv..