Endnu en JV voldtægsmand for retten

Endnu en JV voldtægsmand for retten sveland
http://seattlepi.nwsource.com/local/379241_thompson16.html

Google oversæt

Paroled voldtægtsforbryder står over for nye afgifter
5 år efter løsladelse, han står anklaget for overfald, slaying

Ved LEVI Pulkkinen
PI Reporter

Da han blev løsladt fra fængslet for fem år siden, var der lidt uenighed, at dømte voldtægtsforbryder Curtis Thompson blev løsladt uden at deltage i køn gerningsmanden behandling.

Thompson, nu 49, var blevet idømt en 18-årig periode i 1985 efter at være blevet dømt for at voldtage fire Seattle kvinder. Hans metode derefter - og anklagere siger, nu - var en stærk arm break-in efterfulgt af seksuelle overgreb.

Mindre end et år efter en King County juryen enstemmigt at løslade ham fra statens varetægt, Thompson var tilbage i fængslet og anklaget for accosting to kvinder på et universitet District højhus i et angreb minder om 1985-voldtægter. Hans forsøg på at angreb er planlagt til at begynde onsdag.

Ifølge anklagere, Thompson kantet to kvinder på elevator af højhus under forsøget på at følge dem til en lejlighed. I løbet af de angreb, Thompson slæbt kvinderne ind i elevatoren, bankende dem og blokerer døren, da han forsøgte at seksuelt overgreb dem.

Thompson, der står over for en første grad mord afgift i en separat hændelse, der anvendes "absolut brutal kraft" for at undertrykke kvinder og incapacitate en ældre mand, der vil komme dem til hjælp, en af kvinderne sagde i en deposition tidligere i denne måned.

"Det var ligesom en horror-film," kvinden sagde, beskriver blive tvunget ind i en lejlighed elevator ved Thompson. "Han syntes ligesom han havde en plan."

Thompson på onsdag står over for 11 kriminelle tæller, herunder anden grad overgreb og uanstændigt frihedsrettigheder. Han er også blevet anklaget for første graders voldtægt i et tidligere angreb, når anklagere siger han brød ind i en kvindes lejlighed i Seattle's Eastlake nabolaget og voldtaget hende.

Men disse overfald blegner i sammenligning med den tredje episode, hvor Thompson er anklaget - mordet på Deborah Byars.

Anklagere sige Byars, mor til to, blev stabbed til døden ved Thompson i hendes lejlighed timer før han accosted de to andre kvinder.

Ifølge rets-dokumenter, Byars blev stabbed i hendes Ravenna nabolaget hjem med en skruetrækker og fundet dage senere. Timer efter, at angreb, politiet sagde, Thompson forsøgte at bryde ind i U District lejlighed.

Thompson er indstillet til at blive retsforfulgt i Byars' død efter særskilt forsøg i den U District overfald og Eastlake voldtægt.

Facing the udsigt, at han ville blive frigivet i 2003, King County anklagere indgivet et civilt jakkesæt i et forsøg på at begrænse Thompson uendelige under statens voldelige seksuelle rovdyr lov. Thompson nægtede køn gerningsmanden behandling, mens der i fængsel, styrke, det syntes, deres sag at få ham institutionaliseret.

Selvom dømt for fire voldtægter og et femte forsøg på voldtægt i 1985, Thompson fortalte fængsel embedsmænd, han havde begået så mange som 200 indbrud og syv andre voldtægter, ifølge rettens dokumenter.

Nævninges dog fandt en anden opfattelse under retsmødet om, hvorvidt Thompson bør institutionaliseres, konstatering af, at Thompson havde tjent sit punktum, og fortjener en ny chance. I løbet af de klagepunkter af anklagere og terapeuter der havde evalueret Thompson, nævninge valgte at løslade ham efter retsmødet gjort gældende, at hans newfound Jehovas Vidner tro havde hjulpet ham reform hans liv.

På det tidspunkt, Seattle politiet Detective Robert Shilling ikke deler den jury tillid Thompson.

"Selvfølgelig, han er en risiko for reoffend," Shilling sagde på det tidspunkt. "Men det betyder ikke, han vil."

Han gjorde reoffend ifølge anklagere, blot 10 måneder efter at være blevet frigjort i løbet af Spree i august 2004.

Siden hans arrestation, Thompson's forsøg er blevet forsinket, en stor del på grund af hans dårlige opførsel i retten.

Fængslet vagter har trukket ham fra retten på talrige lejligheder til at true med advokater og dommere, eller forsøger at flygte. Ved en lejlighed var han trukket fra retten med en blødning skåret lidt efter vagter hev ham til jorden. Han er ofte dukket op i retten bundet til en tilbageholdenhed stol siden da, og det er uklart, om han vil have lov til at deltage i hans eget forsøg på at forsvare anklagerne mod ham.

En stat psykolog konstateret, at Thompson, omend en smule paranoid og "sandsynligvis vil være meget udfordrende at have så en klient," syntes kompetente til at stå retssag.

Juryen udvælgelse begyndte mandag i den første af Thompson's forsøg.

King County anklagemyndighed talsmand Dan Jönsson sagde hans retssag i Eastlake voldtægt er planlagt til at begynde i november, hans retssag i mordet på Deborah Byars er slated at begynde tidligt næste år.

PI reporter Levi Pulkkinen kan kontaktes på 206-448-8348 eller levipulkkinen@seattlepi.com.

http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=http://seattlepi.nwsource.com/local/379241_thompson16.html%3Fsource%3Dmypi&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://seattlepi.nwsource.com/local/379241_thompson16.html%26hl%3Dda%26rlz%3D1C1CHMB_daDK291%26sa%3DG

Hvilket igen - igen og igen bekræfter hvad vi skrevet jalmar
[:(]


... snart adskillige gange, sådanne uhyrer
kan ikke helbrdes - Heller ikke hvis man er et af jehovsas vidner!Mange hilsner

jalmar