endnu en nasserøv

endnu en nasserøv nastravia
så er det vist på tide at få afskaffet det royale pladder ikke nok med at de slæber den ene frammedarbjder til landet nu skal vi også betale for deres fornøjelser det meste man kunne forlange var vel at de hade lært sikker sex

Du burde være glad for.. Anonym
at vi har et kongehus. Det er en ældgammel tradition her i Danmark og folk som dig burde lære at respektere og sætte pris på vores fatastiske kongehus. Kongehuset er en af de eneste ting her i Danmark vi kan være stolt af og som mange danskere har respekt for.

Jeg er ikke vildt oppe og køre over kongehuset. Jeg synes da det er dejligt at der kommer en lille ny, men jeg er ikke en af dem, der står med flag på alle mærkedagene.

Alligevel bliver jeg utrolig irriteret over folk som dig, der har så travlt med hvad pengene går til. "JEG betaler for det og det, og JEG giver penge til det og det". Jeg synes du burde læne dig tilbage og så nyde, at vi sstadig har noget tradition, noget respekt og noget fantastisk her i Danmark, som vi kan være stolte over. Og jeg synes de kongelige gør et fantastisk job. Lad nu penge være penge og så koncentrer dig om noget andet. Det er ikke dine penge længere, når du først har betalt skat. Så er det staten og til en vis grænse danskerne der bestemmer hvad pengene skal bruges til. Og når det så er valgt af både danskerne og politikkerne, at vi skal blive ved med at have et kongehus, så er det jo det, der gør folk glade.

Hvis du bekymrer dig om hvor dine penge bliver af, så kan du jo også argumentere, at pengene burde tages fra psykisk syge, offentlige institutioner mm. Alt i alt bliver der gjort et godt job her i Danmark og det burde du være tilfreds med i stedet for konstant brok over alt det du kommer i tanke om, at "dine" penge bliver spildt på.

Med venlig hilsen

Tør du skrive det samme... mandaabenraa
... i ekstra bladet med navn og adresse.
Cirkus klovn.

Ja?? klovnen
Hvorfor ikke?? Fatter minus?

Masser af penge,,, Anonym
Hvis DINE penge er de penge der holder Kongehuset kørende, så må du være yderst velhavende - så har DU da ikke noget at klage over.
Jeg tjener ikke meget, men jeg er STOLT over mit kongehus. De er en flot repræsentation af Danmark. Forestil dig, at vi kun havde Anders Fogh? Kongehuset er upolitisk, hvilket gør, at vi
elsker dem som de er. Hvorfor skal de kritiseres, at de får børn, som største delen af Danmarksbefolkning gør? De arbejder for de penge de får - så de er jo ikke nassere!? - de får mindre i løn end så mange andre i Danmark, alligevel repræsenterer de Danmark med stolthed.

Skam dig -og et stort tillykke til Frederik og Mary - håber det bliver en pige, denne gang. :o)

Fatter minus?? Anonym
... Det er vel derfor du skriver sådan et indlæg!

De er gode for turismen Anonym
og diplomatiet.

Og så hygger de sig sikkert bravt på deres franske vinslot.

Nu må du styre dig Niro
FÅR DE MINDRE I LØN END SÅ MANGE ANDRE??

Du skal omgående kræve dine skolepenge tilbage.......

Heller en præsident? Miepige
Vil du måske hellere have en præsident? Jeg tror desværre at også det kommer til at skuffe dig - for de for nok en del flere penge end dronningen gør!

Men ja, de har da nok en mere luksusliv end mange mennesker nogensinde får - men alligevel skriver de altid til f.eks. færger og får gratisrejser - så ligegyldigt om du betalte skat til dem eller ej - så ville du stadig støtte dem!

osse her khhjkl
Ja flere bistands klienter, og vil til hver en tid lægge navn til det. Alle andre får deres samlever/kone smidt ud når de ikke kan forsørge sig selv, kongehuset har foreløbig importeret 2 der ikke laver en skid... tværtimod, en udgift for statskassen resten af deres liv. Bistandsklienter blev trukket i bistand for at vinde præmier i lykkehjulet, hvor mange millioner har frøen og øglen ikke fået for i gaver, både, biler osv. Og så er frøen selv så skide nærig og den værste slavepisker over for sine ansatte.

Nedlæg monarkiet kaiogkaren
det er kun omkostningkrævende paradefigurer.
Monarkernes bedrifter gennem tiderne har ikke været noget at være stolte af. Tvært imod.

Du er no. 1 på min topti Snøvsen
over uvidende kolbøtter herinde. Kan du da slet ikke frembringe noget, der indeholder bare et gran af realisme? Eller kan du bare ikke regne?

Kongehuset Barby girl
Hvor er i dog alle sammen platte at høre på. Prøv først at skrive ordentlig dansk, før i blander jer.
Og så har vi nu engang et kongehus, som vi alle kan være meget stolte af, alle medlemmer er aktive hver eneste dag i løbet af ugen, og det er absolut ingen nasserøve, som der bliver sagt i et indlæg.
Skam jer dog, der er mange stolte danskere som elsker kongehuset!

og folk som dig ibiz
må lære at respektere, at vi er nogen, der ikke går ind for kongehuset.

DIT kongehus? ibiz
lyder fint - finansier du det blot - og lad mine skattekroner gå til noget andet.

du er et vrøvlehoved ibiz
De er da ikke jobaktive hver dag i ugen. De holder konstant ferie - og har enkelte uger to-tre arrangementer, de skal deltage i. Vågn lige op!

Ryd kongehuset Fønix
Jeg er ikke stolt over at vi har en så forældet institution. I et demokrati skal alle offentlige embeder stå til rådighed for de borgere der har kvalifikationerne til dem. Hvis vi vil have gennemført demokratiet fuldt ud, så skal vi også af med kongehuset.

Jeg er bestemt stolt over mange ting ved Danmark: Niels Bohr, Karen Blixen, Søren Kierkegaard, velfærdssamfundet og tolerancen. Men statsfinancierede playboys? Det er så sandelig ikke noget at være stolt af. Den slags hører til i middelalderen og i Saudi Arabien.

Selvfølgelig er kongehuset en politisk institution. Kongehuset er et karikeret glansbillede på konservative og nationalistiske værdier - hele det latterlige skuespil strider mod de politiske opfattelser der ønsker et progressivt samfund hvor en person bedømmes på sine egne egenskaber og ikke på sine evner.

Bare fordi man afskaffer kongehuset behøver man ikke at få en præsident. Vi kan fint klare os med en statsminister. Den schweitziske model, hvor "præsident"-posten (der hovedsageligt går ud på at trykke andre præsidenter i hånden) roterer mellem ministrene i regeringen virker meget fornuftig. Vi ændrer ikke på forfatningssystemet, men har en statsminsiter som politisk leder, og kan afvikle statsmiddage og så videre uden at skulle ansætte en ekstra mand til jobbet. I det hele taget en fornuftig model. Meget mere fornuftig end at ophøje efterkommerne af vores gamle diktatorer til halvgude-status.

Fuldkommen enig reneeee
Kongehuset udplyndrede og undertrykte hele den danske befolkning for, at de selv kunne leve et liv i sus og dus. I dag er de ophøjet til prompt og pragt ALENE, fordi de stammer ud af fortidens undertrykkere. Vores forfædre ville vende sig i graven, hvis de så, hvordan vi i dag hylder dette egnsteater.

Hvis vi afskaffer kongehuset, afskaffer vi noget, som ingen som helst betydning har. H.C. Andersen skrev om kejserens nye klæder. Kongehuset er jo lige netop kejserens nye klæder. Alle råber at de har tøj på, hvor et menneske med bare den mindste fornuft kan se at det er fuldkomment latterligt, at hylde folk bare fordi de er født. De har gudestatus alene, fordi de er født. Det er FULDKOMMENT latterligt i et demokrati. Mange tror Danmark går fallit, hvis efterkommerne af fortidens undertrykkere ikke spiller deres egnsteater, hvor de spiller dem ingen er værdige i et demokrati i år 2006.

Nej dette latterlige egnsteater vil sikkert overleve i Danmark i mange år endnu, da de sikkert underholder mange ældre damer med et liv uden nogen som helst indhold.

Rene
http://vinker.webbyen.dk/