Endnu en politiker forlader de radikale

Endnu en politiker forlader de radikale aegtedansk
Det radikale venstre har i mange år været venstreorienteret selvom de ved hjælp af medierne har markedsført sig som et midterparti og det med held.

Efter Jelveds succes med kæft, trit og retning og lattéopbakningen for nogle år siden er det gået stærkt tilbage. Partiet har ingen indflydlese og de øvrige partier kan nu se bort fra det. Under Vestagers ledelse er det nu drevet længere og længere mod venstre og flere og flere politikere forlader det mere og mere røde halalparti der jo allerede har mistet Khader og Samuelsen. Nu er det formanden for Radikal Ungdoms hovedbestyrelse Elise Patricia Rasmussen der forlader den skrantrende skude pga den mere og mere røde parti linie. Ryger Enhedslisten ud ved næste valg kan det således være tilfældet at partiet vil være det mest venstreorienterede parti repræsenteret i Folketinget.

det halalagtige rederik
er ikke synonymt med venstreorienterethed. Tværtimod, da den religion der refereres til et slemt højreorienteret. Det samme med de radikales skattepolitik.

De lever nok med tabet den-glade-socialist
Men virker det ikke som om der er kommet fred og ro i partiet igen?

Ihvertfald i forhold til de borgerkrigslignende tilstande der nu i lang tid har været i det liberale parti Venstre?

Men naturligvis står det liberale parti Venstre jo også til endnu en ordentlig vælgerlussing - bliver det nr. 5 på stribe til næste år?

Eller skal man evt. sammenligne med tilstandene i DF hvor flere gamle folketingsmedlemmer er blevet skældt ud af pianisten/trojkaen for at gå ind for at det er ok at forældre slår deres børn - naturligvis med undtagelse af hvis det er muslimske forældre.

Men nu hvor "endnu" en politiker har forladt de radikale er der så ikke nogen der kan prøve at fortælle hvem hun er? Hun har vist ikke gjort noget stort indtryk på den danske vælgerbefolkning.

Gætterier !! socrates
De radikale har været på selvmordskurs siden Jelved proklamerede: -jeg er den næste statsminister!!

Gerner Nielsen optrådte i Burka på Gammel Strand.

Østager aner ikke sine levende råd! Lad den stille sove ind. -De har aldrig haft nogen berettigelse.

realisten.

De zigzaggede sig ihjel komododragon
De radikale blev blev til sidst zigzagget itu.

Halal-hippierne i det gamle halal-radikale og de junglelovsliberalistiske høge i ekstremliberale nye og liberale alliancer m.m.

Hvis begge ryger under spærregrænsen, var det den historie.