Endnu engang

Endnu engang Sun70
Kære Helle

Så har jeg brug for hjælp igen.
Det sidste stykke tid, har jeg drømt helt vildt. Jeg kan ikke rigtig få hoved eller hale i drømmene. Jeg ved de har en mening, men lige hvad, ved jeg simpelthen ikke. Det være sig som, at jeg er gravid med tvillinger. Jeg skal ikke have flere børn og ved også det ikke lige betyder det. Jeg drømmer om blod. Masse af blod, men det er ikke mit eget blod. Dette er bare en brøkdel, men jeg kan selvfølgelig ikke huske, hvad jeg har drømt, når jeg kommer op af dagen. Men jeg vågner hver morgen, med en følelese af, at der er et eller andet.
Jeg håber inderligt, du måske kan give mig nogle svar.

Jeg vil også sige mange tak for, at du giver dig tid til at svare på spørgsmål på denne side.

Masse af lys, lykke og kærlighed

Sun70

Kæreste Sun 70 hellenemborg
Det lyder til at der er godt gang i dit ubevidste og at du er i en god udvikling..:-)
Som udgangspunkt er alle personer/aspekter i en drøm, dele af drømmeren. Når jeg ser dig gravid med tvillinger, kunne det tyde på, at nogle nye aspekter i dig er ved at fødes. Blod er liv. Det bruges ofte som symbol på livet eller sjælen.Sammenfattet kan det tyde på at du er i en god udvikling og at nyt er på vej..
Prøv evt. at bede om hjælp inden du lægger dig til at sove. Bed om hjælp fra dine åndelige vejlederer til at hjælpe dig at huske dine drømme. Hav evt blyant og papir parat ved din seng og gør som det første når du vågner det, at du skriver din drøm ned.
Der findes mange gode bøger om drømme og selvudvikling. En af dem er: "Drømme, bevidsthed og selvudvikling" af Birgit Boysen.
God fornøjelse
I Kærlighed Helle Nemborg