Endnu et terrorangreb!

Endnu et terrorangreb! Abc
Endnu et terrorangreb udført af kujoner:

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=258931

Endnu et terror angreb - ja..... mandaabenraa
Vi er truet af terroristerne. De vil have danske soldater ud af Irak. Man tager et uskyldigt menneske som gidsel. Skærer halsen over på dette uskyldige menneske. Man får kontakt med en der gerne vil begå selvmord. Dræber en masse mennesker. De VIL i paradisets have, og først skal de lave noget svineri her på jorden. Man har fotograferet trænings lejre , til fordel for lovende nye terrorister. En mor siger til sit lille barn ( i udlandet) . Du John , når du bliver voksen skal du være martyr.... Og vi er vantro......Det er uhyggeligt do.

Go US male
PUUUH FØJDA,du er vist en af dem der befinder sig et helt forkert sted.UUHHHMMMM,ja de danske sociale ydelser er så dejler,så ma å mi famil vi bliva.Alt extremistisk gøjl,herunder islamisk,skal udryddes,jo før jo bedre.Go,go Johnny go go dada di da dej go

De sande kujoner HolgerDanske
Når man er færdig med at svine vores venner og allierede til, burde man måske, på sin vej til bistandskontoret, kigge forbi åboulevarden i København og se de brændte blomster og den beskidte grafitti, som anonyme feje hyæner har efterladt på Antonio´s mindeplads. Sært så lidt debat der har været om dette. Der kan man da virkelig tale om KUJONER!

GO US... kimm
godt gået...friends