engelskniveau på asb

engelskniveau på asb kommende asb
Hej!

Jeg vil høre om der er nogen der kender til hvilket niveau engelsk der bliver brugt som undervisning på de engelsksprogede linier på Århus Handelshøjskole? Er det meget svært, så man skal kunne engelsk flydende?

Hvilke karakterer fik I i engelsk på handelsskolen/gymnasiet og hvordan klarer i jer på ASB?

Ligger selv på 7, og snakker slet ikke flydende.

Hilsen kommende asb-studerende

Jeg synes... Anonym
...at niveauet umidelbart er lidt højt. Jeg kan godt engelsk nogenlunde flydende. Fik 9 mener jeg, på A niveau for et par år siden. Jeg har dog svært ved det på ASB, fordi jeg ikke har lært så meget om gramatik førhen, og det bliver der gået en del i detaljer med her, og det er ikke så simpelt mere som dengang man bare satte kryds og bolle. Jeg kæmper! Men niveauet skal nok også være så højt, hvis man vil blive rigtig sej til sproget. Man Skal bestå alle eksaminer for at få lov at fortsætte sin uddannelse på de sproglige uddannelser på ASB, så det skal bare sive ind!

ASB donna-ep
ASB - Hvad er det?[:)]

Det vender man sig til Garvet ASB´er
Hej!

Jeg ved godt at det er noget tid siden du har postet dit spørgsmål, men har først set det nu. Jeg kan godt følge din problemstilling, da jeg stod med samme spørgsmål, da jeg skulle vælge kandidat-retning. Jeg overvejde nemlig en, hvor al undervisning foregår på engelsk uden undtagelser. Jeg endte med at vælge denne og har været super glad for mit valg! Jeg vil sige til dig, at man vender sig meget hurtigt til at modtage undervisning på engelsk, aflevere opgaver på engelsk, diskutere med studiekammerater på engelsk osv. Så hvis du kan følge med i en film på engelsk uden at bruge undertekster (for meget...) så har du ingen problemer. Det hele er et spørgsmål om vane og tager ikke lang tid at vende sig til. Med tiden vil du med garanti også opdage, at det på nogle områder er lettere at formulere sig formelt/korrekt på engelsk, da hovedparten af udtryk og/eller termer er engelske af karakter. Jeg er igang med at skrive min kandidatafhandling og den bliver da også på engelsk.