Enhedslisten Støtter Terrorisme!

Enhedslisten Støtter Terrorisme! aristoteles
Enfoldighedslisten var det eneste parti, der stemte imod da det endelige politiforlig blev vedtaget i Folketinget igår! -Nu betyder liste Ø's ubetydelige mandater intet, men det fortæller klart deres ignorance og ligegyldighed overfor lov og orden, samt befolkningens sikkerhed! -Politiforliget som blev modarbejdet af Enfoldighedslisten igår, -går i hovedpunkterne ud på:

- styrkelse af PET

- Schengen info-system som inkorporerer EU-visum register.

-IT'info system på patruljevogne, så betjentene kan sagsbehandle på stedet (sparer tid/penge)

-Digitalt radiosystem, coordineret m/Falck/brandvæsen (hurtigere udrykning t/beskyttelse)

-Øget indsats mod kriminelle bander.

-Øget kontakt med lokale samfund.

-Bekæmpelse af prostitutionens bagmænd.

m.m.m.

Disse forbedringer synes dette lille undseelige parti ikke man kan medvirke til! Så gør man alt for at sabotere!

Hvem kan efterhånden tage dette røde kvindemenneske og hendes Enfoldighedsliste seriøs? jeg kan ikke!

realisten.

Det er velkendt Hans Kurt
At Enhedslisten aktivt støtter terror, bl.a. da en vis Rosenkrantz-Theil hjalp voldspsykopaterne fra Globale Tumper ind på Christiansborg og da de nægtede at fjerne links til terrorbevægelser fra deres hjemmeside.

Desuden kæmper de med næb med kløer for at fylde landet op med kriminelle muslimer og dermed en masse potentielle terrorister, så de er særdeles farlige for landets sikkerhed.

Du præsterer et tåbeligt indlæg. Anonym
Det kan ikke være så svært at forstå, at der i ethvert forslag kan findes punkter eller tiltag, som viser sig uforenelige med et partis politik. Vi bevæger os i forvejen længere og længere ud på et retssikkerhedsskråplan, hvilket man kan forvisse sig om ved blandt andet at se på den danske, og højaktuelle, "terrorsag", hvor borgere i Danmark blev krænket af de instanser, som man nu vil styrke igennem forliget. - Og det skete på baggrund af en mistanke. Skyldsspørgsmål skal afgøres i en retssal og ikke på gaden blandt skydegale betjente - og man skal behandles pænt og ordentligt, som det er sædvane i vores del af verden, i hvertfald indtil skyldsspørgsmålet er afgjort.

Måske... dommeren
Men andet steds på debatten har man mere eller mindre kåret enhedslisten som de ædleste på tinge !
Noget med at de giver en del af deres løn væk til godtgørende formål....
Holdningen er, at det netop er disse rene ildsjæle som vi skal bruge mange flere af til at styre vores land !
Ja, jeg gider ikke engang at argumentere for hvor åndsvag denne holdning er i mine øjne, så det må man vist bare tage med et smil i et demokrati...

ligesom airimorten
en g-streng til en 11 årig,eller hvad?

tja airimorten
men terrorisme kan kun forebygges ved at anholde folk før og ikke efter,min ven.

Mhh. Anonym
Næeh, en præventiv indsats mod terrorisme handler ikke kun om anholdelser. Men ja, det er klart, at der skal foretages anholdelser - det skal bare ske med hensyn til individets rettigheder. Rettigheder, som ikke skal undermineres af paranoia og besynderlig jura.
Hvor mange danskere er døde som resultat af terrorisme de sidste 10 år? Sammenlign det med antallet af trafikdræbte, ofre for fejlbehandling i sygehusvæsnet eller madforgiftning og du vil se, hvor overdrevet risikoen er. Problemet eksisterer og det skal der tages hånd om, men jeg er for min part ikke villig til at afgive mine, dine og vores medborgeres rettigheder, fordi der render en flok stjernepsykopater rundt og er udenfor pædagogisk rækkevidde. - Vi fortjener bedre som lovlydige, retsskafne mennesker.

nej airimorten
men det er virkeligheden,min ven,vi andre må afgive frihed for mindretallets dumheder eller overbevisninger,det er bundlinjen.

Tjah. Anonym
Bestemt ikke. Virkeligheden er, at man manipulerer, ubevidst, befolkningen til at give afkald på nogle rettigheder ved at skabe frygt. Tryghed er en følelse, som de fleste mennesker vil opgive meget for at få, men det de ikke forstår er, at de netop opgiver tryghed, i form af retssikkerhed, for at få den. Det er paradoksalt, at man vil ofre beskyttelse mod et reelt problem (et problem der rammer langt flere danskere end terror nogensinde har gjort), overtrædelse af individets frihedsret, til fordel for beskyttelse mod en stærkt overdrevet terrortrussel.

Hvis nogen virkelig satte sig for at ramme den danske civilbefolkning, tror du så ikke, det ville lykkes dem? Det er jeg overbevist om. Og den overbevisning forsvinder ikke, fordi man strammer loven på en måde, så man kan sigte bredere og ramme flere mennesker.

Jeg gentager gerne, at der er en mulighed for terrorangreb på dansk jord, men jeg opfordrer også til, at vi ikke kaster os ud i spontane hovsa-løsninger.

Det behøver du heller ikke Hans Kurt
Dit forsvar for forbryderne i Enhedslisten taler sit eget tydelige sporg.

Kære aristoles. mvpr..
Nu er det ikke intelligensen, der normalt præger dine indlæg. Så jeg vil give dig et råd.
Skriv da partiernes rigtige navn istedet for alt det andet vrøvl du kommer frem med.
Du sætter dig selv i et dårligt lys, ved at være barnagtig.
Jeg har aldrig været enig med dig, men ville dog respektere dine meninger, hvis du skriver respektfuldt.

God aften

mvpr

Fej lige for egen dør Holger
Han har ikke navn efter en arrig stol (Aristoles),
men efter en græsk filosof, Aristoteles, og har udmærket sig som en de største liberale debatører på denne side.

vær årvågen nu.. socrates
Jeg har sagt det før -og gentager det hèr, -dem som bevidst og flere gange beskæftiger sig med andres intelligens, kunne have et kompleksproblem!! - føle sig truet!!

Min IQ blev målt første gang da jeg var på session, flyvevåbenet, gentaget nogle gange senere, f.eks. mensa, -som jeg kan anbefale, mit er/var rimeligt over gennemsnittet!!

jeg skriver respektfuld overfor dem jeg respekterer og rigtigt, måske barnligt, men dog billedligt forståeligt for de fleste - du ved humor eller sarkasme varierer gudskelov!!

om du respekterer mig rager mig en høstblomst! - der er personer i mit liv der har den største respekt for mine gøremål, -så een eller anden fratrådt offentlig ansats mening kan nu ikke forrykke min selvtillid -

Så vidt om DIN respekt for mig og mine meninger. - jeg respekterer mennesker udfra hvad de indeholder, hvad de har gjort, hvad de gør, deres handlinger, -IKKE udfra hvilket "lys" du eller andre mener at kunne gætte jer til at kunne sætte folk i bås i!!

Hvad har du selv størst respekt for:

en ENHEDS-liste som siger nej, -som det eneste parti i folketinget til de punkter på politiområdet, SOM BESKREVET OVENFOR? -eller:

en ENFOLDIGHEDS-liste som siger nej til det samme? JEG har størst DISrespekt for den sidste betegnelse, og derfor bruger jeg dèn!

mvh.

realisten.

jeg ber. mvpr..
liberal min røv, jeg kan gå med til reaktionær

Jeg er skam vågen. mvpr..
udover at du optræder i ny forklædning, bliver det ikke lettere at forstå dig, ved at påstå at din intelligens er over gennemsnittet. Det vil den normalt begavede straks gennemskue, alene på dine holdninger. Og når du hæmningsløst tilfældigt inddrager offentligt ansatte, så er sagen klar. Du er måske klog, men det er langt fra bevist. Istedet disrespekt kunne du korrekt bruge ordet despekt.

God aften

mvpr

Nej, Holger
Progessiv liberal

ja tal bare udenom aristoteles
det er selvfølgelig det nemmeste at afspore emnet, det oprindelige indlæg, med intetsigende fraser og ordkløveri!

men hvad med essensen? kom den for tæt på??

realisten.

tak aristoteles
holger og good night

mvh

Det er da ingen nyhed... demothios
da medlemmer af det parti støtter politisk sabotage og terrororganisationer i Latinamerika og Mellemøsten.

Det sagt, så kan jeg ikke lige finde problemet med at være skeptisk overfor de nye terror og kriminalitetslove. Det er en skændsel, når såkaldt liberalt parti støtter tiltag der bringer os tættere på den stalinistiske politistat.

Hvis man, som Benjamin Franklin udtrykte det, er villig til at ofre sin frihed for øget sikkerhed, fortjener man hverken frihed eller sikkerhed.

jeg giver dig ganske ret aristoteles
men det skal vel skæres ud for at det kan forstås.

mvh

Hmm... modild
Er du ikke lidt vel hurtig?

Hvor er ligheden mellem at støtte bevægelser i latin-amerika og at støtte terrorisme?

V.H. Modild

I latinamerika aristoteles
findes terroristbevægelser som er på FNs liste og dem kan man IKKE støtte, vel??

FARC demothios
FARC er en terrororganisation.

ja - lige som DF også gør det T hor
Det er klamt at støtte terrorister:

DF til Kamp for islamiske terrorister

Dansk Folkeparti er gået til kamp for en iransk oprørsgruppe, der bl.a. går under navnet Folkets Mujahedeen (MKO).

Ifølge EU og USA er der tale om en terrororganisation, men det spiller ingen rolle for Dansk Folkeparti.

- For os handler det om at bekæmpe det frygtelige præstestyre i Iran. De, der vil det til livs, dem støtter vi, siger partiets EU-ordfører, Morten
Messerschmidt, til Ekstra Bladet.

Og det gør ikke noget særligt indtryk på ham, at samtlige EU's regeringer er enige om, at de iranske mujahediner er terrorister.