Enhver sin egen lykkesmed eller….

Enhver sin egen lykkesmed eller…. bligaard81
I går var jeg en splittet mand, da jeg om aftenen var tvunget til, at skulle vælge mellem fodbold og sex! Det var nemlig de to ting, som havde fanget min interesse, da jeg nærstuderede tekst-tv. På Tv2 viste de kl.21.10 programmet ´Sex I Danmark´, hvor Line Baun Danielsen fulgte en prostitueret i seks dage. På 3+ startede Champions League kampene kl.20.45.

Jeg valgte dog den lette løsning, da valget skulle træffes, hvilket vel er typisk for mænd. Det blev ”driften”, som fik første ret, så aftenen foran tosse-kassen startede med ´Sex I Danmark´ og bagefter kunne jeg så nå 2. halvleg af fodboldkampen Liverpool – Atl. Madrid.

Kampen var næppe en, som går over i historiebøgerne, så den vil jeg ikke bruge tid på, men derimod synes jeg, at det var et interessant program på Tv2.

Her havde vi en mor, som frivilligt havde valgt en karriere indenfor verdens ældste erhverv, nemlig prostitution. Pernille hvis arbejdsnavn var Lije de Luxe havde valgt netop dette job pga. den høje timeløn, kontant afregning og en kort arbejdsuge.

Programmet viste dog også, at alt ikke bare var lutter idyl. Hendes mor og kæreste ønskede ikke at medvirke i programmet. Desuden var hendes øvrige familie nervøse for hendes sikkerhed.

Jeg ved godt, at der er et gammelt ordsprog, der siger at ”enhver er sin egen lykkesmed”, men har vi ikke også et medansvar over for dem, som er tæt på os?

Hvad sker der med hendes lille dreng, når han starter i skole og begynder at få kammerater med hjem… Børn er i dag så utrolige hårde ved hinanden. Nu mopper de over sms og begreber, som ”happy slapping” er dukket op. Desuden er hun selv blevet drillet meget som ung, så skylder hun ikke at beskytte sin egen dreng for samme skæbne…

Er vi nogen hyklere, når vi skal overveje karrierevalg pga. vores nærmeste eller er det bare helt i orden at være sin egen lykkesmed?

synes hun virkede kold Anonym
og ligeglad. Hun havde ikke engang mødt sine svigerfamilie pga. hendes job.

Jeg tænkte også på, at hun ikke kunne være det bekendt overfor sin søn. Fordi ikke nok med at hun er luder for nemme penge, men hun står også frem og drengen har ikke et valg. Han kan ikke skjule sin mors job, når hun står frem i offentligheden.

Hun søger i den grad opmærksomhed og bekræftelse, som hun ikke fik i skolen, hvor hun blev mobbet. Jeg synes, at hun manglede varme. Jeg har mødt en luder engang som ikke selv havde valgt det, hun var en af de varmeste sympatiske menneskere. Pernille virker meget kold.

Jeg syens bestemt ikke man skal være ligeglad med sin familie i de tilfælde.

synd.. bligaard81
Jeg synes også, at det der uheldigt, at hun står frem på tv. Dette efterlader hendes søn i en uheldig situation. Hun bliver nu "kendt" som den prostituerede, der stod frem.

bligaard81 et rigtigt godt indlæg ara
og jeg kan kun være enig med dig - hvad vil der ske med drengen?
Det er du ikke den eneste, der har tænkt over og man bliver godt nok ked af det ved tanken om, hvad der kan ske. Lad os håbe, at børnehave/skolen er opmærksom på ham, så de kan stoppe eventuel mopning i tide.

Hyklere - ja eller måske er det rigtige ord egoist/følelseskold. Jeg ved det ikke men jeg ville som person have det ualmindeligt skidt med at min eventuelle kæreste ikke ville præsentere mig for familien. Alene det faktum ville da få mig til at overveje min situation grundigt.

Jeg så det........ Løvemor
desværre ikke.

Ikke fordi jeg prioriterede fodbold i stedet [:)](Var vist for længst skvattet i søvn efter en ridetur i mørket [;)])

Jeg kan godt se problematikken og tror aldrig jeg ville have valgt den vej, blot fordi der er flere og "nemmere" penge at hente!

Jeg synes bestemt man har et ansvar for at der tilstøder ens børn så få knubs som muligt. Jeg kan så forstå man vælger dette hverv, hvis der ikke er andre muligheder, eller man er drevet ud i det grundet misbrug osv.

Men at vælge det frivilligt når man har børn. Det fatter jeg ikke at man kan få sig selv til. Man skal vist være en speciel støbning, som nogle også er inde på.

Hvis i spørger så siger jeg at det må være de sværest tjente penge der findes [:|]

Løvemor

Ja og bøsser skal blive i skabet Anonym
Selvfølgelig er der risiko for fordømmelse når man står frem, men hun skammer sig ikke over det hun gør, så hvorfor ligge under for andres fordomme?
Engang var det også en stor skam at være enlig mor, det er det som bekendt ikke mere.
Drengen skal nok klare den, værre er det jo heller ikke.

fortæl hendes søn det.. Anonym
det jo ikke hans valg. Det er nemt nok at sige, at man ikke skal ligge under for... Fordi man ikke forstår andres valg er det ikke enslydende med at man er fordomsfuld eller fordømmende. Jeg har ikke noget imod, at hun har valgt den levevej, men hendes søn har jo ikke et valg ved at hun viser sin bare røv offentligt vel :-)

Jeg syntes det var interessant sebl
Jeg så også det meste af programmet (jeg zappede tilfældigt, så jeg så ikke starten). Men noget af det jeg bed mærke i, var netop omgivelsernes bekymring (eller måske i virkeligheden fordømmelse?). Det slog mig, at de værste følger for hende (og på et senere tidspunkt formentligt hendes søn) egentligt ikke var det at have sex med fremmede mænd (det tog hun meget afslappet) men at det har en række følger for, hvordan omgivelserne opfattede hende.

Men hvorfor er vi egentligt så bekymrede/fordømmende over prostitution? Altså, jeg kan forstå, at alle er bekymrede når folk driver prostitution pga nød, naivitet, undertrykkelse eller andet. Men det var vist ikke tilfældet her - hun virkede meget afklaret omkring det at prostituere sig.

Så for mig var det en tankevækkende udsendelse. Sat lidt på spidsen var det vel ikke dem hun boller med der er hendes problem, men dem hun ikke boller med (fordi de har så ondt i r.... over hendes erhverv)! Det var i hvert fald det indtryk jeg fik, hvilket fortæller mig, at man nok ikke skal være så hurtig til at se ned på prostituerede, som mange af os måske har tendens til....

Jeg ville også finde de penge ganske svære dulkis
- men på den anden side, så kender jeg to kvinder der har drevet luksusprotitution på fuldstændig frivillig basis (ca) sikkert noget tilsvarende denne Pernille, som jeg så heller ikke så.

- Den ene var en pige fra det pænere borgerskab, som blev blanket af ved en skilsmisse, den anden blev enke ved en arbejdsulykke, alene med 8 børn og en forsikringssum på DKK 80.000,- Og var det var før "schlütterchecken"

- Den første giftede sig med en af sine faste kunder. En direktør fra en af de større og temmelig godt kendte virksomheder herhjemme. Sådan en "pretty-women-historie"

- Den anden købte (for de opsparede midler) en forretning i den anden ende af landet, og levede så, til sin folkepensionsalder, en ganske almindelig tilværelse. Hendes børn ved godt, hvad der foregik de tre år og har ikke nogen problemer med det - men deres mor har selvfølgelig ikke optrådt offentligt med sin historie og de har, trods alt, største delen af deres barndom, været i et miljø hvor ingen kendte til moderens fortid. Jeg kan huske, en af hendes store piger på et tidspunkt sagde: "Det må godt nok være ulækkert - tænk hun gjorde det alligevel, - for os." Den anskuelse er vist mest fremherskende i den søskendeflok. Men igen, hun skjulte hvad hun lavede. Naboerne troede hun havde natarbejde på "dippidutfabrikken". Hun forsøgte aldrig at hive dem ud af vildfarelsen.

- Hvis man se lidt op og ned af de tråde, der er oprettet i anledning af den udsendelse så er det overordnende tema vist "lad os lufte forargelsen".

Ser bestemt ikke ned..... Løvemor
på prostituerede.

Men har ekstremt ondt af dem og den situation de er havnet i.

Jeg ville ikke bryde mig om at drive det erhverv, hvis jeg var tvunget til det. Som nævnt, jeg tror man skal være en bestemt støbning for at gøre det frivilligt.

Jeg ville nok prøve en anden udvej hvis jeg havde et lille barn at tænke på.

Løvemor

Ser sådan på det Anonym
At det er jo hendes eget valg. Så vidt jeg kunne forstå fik hun på en aften cirka 6000 kr. Det er godt nok mange penge i min verden. Hun kan jo arbejde 3 dage om måneden og tjene så mange penge at hun kan leve et godt liv. Bare tænk på alle de kvinder der render rundt og scorer tilfældige mænd ude i nattelivet, hun får bare penge for det, så vil ikke fordømme det.

Hun har et barn og tager sig af det, respekt for det. Tror drengen var 3 år så der er et stykke tid til han skal i skole og til den tid er det jo nok glemt så jeg ville ikke bekymr mig så meget om det.

Det ville jeg også Løvemor ara
Men det er påfaldende så mange af dem jeg har talt med i dag om udsendelsen, der bruger ord som kynisme, kulde og egoisme om hende, så den bestemte støbning passer nok meget godt.

Egoisme? sebl
Hvorfor mener alle disse mennesker hun er kynisk? Kold? Egoistisk? Det kan jeg da ikke se - hun virkede ret normal på mig.

Kan du ikke uddybe din kommentar, ara?

Hvis man udelukkende tænker på sig selv ara
og udelukkende fokuserer på ens egne ønsker og krav og lyster og man ikke vil se/lytte til andres bekymring omkring en, er man kold og egoistisk.
Hvis man er et almindeligt følende og empatisk menneske lytter man til sine omgivelser, der blandt andet indbefatter ens nærmeste, det er trods alt dem, der skal leve med angsten hver dag, i stedet for at køre egotrip som hun netop gør. Hendes familie var bange for hendes sikkerhed men hun ville hellere tjene penge - derfor virkede hun kold og kynisk.
Beklager men hun gav ikke noget varmt og sympatisk indtryk, tværtimod og det er en generel opfattelse jeg har hørt på min arbejdsplads og de mennesker jeg snakkede med i dag.

Hvorfor skulle vi være misundlige på hende louna
det var noget underligt noget at sige men du er måske sådan en klam og dum gammel stodder der tror alle piger kun tænker på mænd.
Hun er en taber og når mændene ikke længere gider glo på hende eller bruge deres penge på hende har hun ingenting for så er hendes uddannelse også for gammel og kan ikke bruges til noget.
Vi synes det var synd for hendes kæreste og barnet og vi hørte jo heller ikke, hvad kæresten synes om det. Hvis han synes det var så fedt havde han nok sagt det på tv.
Alle i vores klasse synes hun er klam.

Bare en omskrivning. Tænksom
Ser ikke fjernsyn, men ordsproget at enhver er sin egen lykkes smed er blot en omskrivning at egoisternes livsprincip: "Enhver er sin egen røv nærmest".

intet indblik men reklame for sin hjemmeside Anonym
og sig selv for dem som synes hun kunne være interessant.
Den lykkelige luder med psykopatiske træk. Hun tænkte kun på egen vindings skyld og tænkte ikke på sin familie, søn.

PS: Sådan ser jeg ud sebl
Jeg er i hvert fald ikke en gammel stodder. Det hele er mand her - se selv min kontakt annonce her: http://ekstrabladet.dk/nationentv/klip/?clipid=17963&clipfra=1 Jeg er da bare for lækker [:D]

Mener du så også sebl
at bøsser og lesbiske er kolde, kyniske og egoistiske, fordi de ikke lytter til omgivelsernes advarsler, men bare dyrker deres homoseksualitet, alligevel?

sjov omskrivning... Overvejer
Det jo ikke meget løgn.. hverken for kvinder eller de mænd som benytter sig af dem og som har familie.

du jo som danske mænd er flest... Anonym
[:D][:D][:D][:D]

[:O]

fordomme er der stadig nok af l-ron
Pernille mener ikke hun har et problem, det er kun omverdenen der mener det er synd for hende. Hvis man nu valgte at anskue verdenst ældste erhverv som et ganske almindeligt erhverv på linje med et kontorjob. Den eneste forskel er hvad man som ansat bruger til at tjene penge. Den klassiske prostituerede bruger underlivet til at tjene penge hvor kontor damen bruger alt andet, men de sælger begge sig selv for højest mulig betaling. Men der er åbenbart stadig så mange fordomme i dette land om at prostitution er noget forfærdeligt noget. Jeg vil sige pernille er da heldigere stillet end andre på arbejdsmarkedet, hun vælger selv sine kunder og behøver ikke finde sig i at blive svinet til af den utilfredse kunde i supermarkedet til en uhyre ringe løn. Så hav i bare ondt i røven, jer der må knokle røven ud af bukserne for at tjene bare halvdelen af hvad pernille kan tjene, det er jo så synd for hende !

Mon ikke de to ting hænger sammen sebl
Mon ikke den relativt høje betaling hænger sammen med fordommene? Det er jo ikke et job særligt mange ønsker sig, så udbuddet bliver jo lidt småt.

Jeg kan se alle mulige samfundseffekter af prostitution (det kan potentielt ændre synet på sex - selvom det er svært i en pornificeret tid som vores, det kan ændre synet på familieliv osv). Og udsendelsen gjorde det klart, at samfundet reagerer på "truslerne" - ved fordømmelse kamoufleret som bekymring. Det jeg synes er interessant er, om selve det at sælge sig selv som sexobjekt giver følger for selvværdet - eller om de nagative følger udelukkende skyldes omgivelsernes negative reaktioner?

Jeg kan kort sagt godt forstå samfundets negative reaktioner - fordi prostitution kan ses som et oprør imod klassiske værdier i samfundet (ligesom homoseksualitet, fri sex og hash og mange andre ting kan - og dem reagerer samfundet jo også på). Men er der reel grund til at være bekymret for prostitution, eller er det et helt legitimt erhvarv? Det kunne jeg meget bedre tænke mig at se noget debat om, end de mange bevidstløse "bekymrede" indlæg vi ser, som reelt ligner en uskøn blanding af slet skjult misundelse og fordømmelse.

Jeg er da et hug sebl
Send nu bare en video til mig - you know you want to!

det er alle andre skyld Anonym
at jeg har fået det dårligt som prostitueret [:O]

JEg synes det er flot som du kan tillæge folk, at de er misundelige, hvis der er noget de tager afstand fra.

Det synes jeg faktisk er lidt imponerende [:D] Den kan man jo altid bruge... du er jo bare misundelig.. arggg rand mig..[:D]

hvilken video vil du have ? Anonym
barbie på glatis ?

Re:mon ikke... Anonym
"Jeg kan se alle mulige samfundseffekter af prostitution (det kan potentielt ændre synet på sex "

Synet på sex er jo allerede ændret. De unge idag er meget mere utro mod deres partner og sex er noget som man nærmest gør for sjov, ikke bare for at være sammen med den man holder af. Sex bliver jo også dyrket meget mere som man gør det i pornoens verden og ikke med følelser. Den gennemsnitlige familie holder sammen i cirka 4 år så bliver de skilt, netop på grund af egoisme fa begges sider. Så også synet på familielivet er blevet ændret, det er kun få der holder sammen i mange år med den samme partner, så det du frygter er altså allerede sket.

Klassiske værdier idag er jo ikke kernefamilien mere. Det er ligesåmeget forhold på kryds og tværs. Singler, homoseksuelle, weekendforhold etc, de klassiske værdier er allerede ved at forsvinde ud af samfundet. Tilbage bliver et samfund af egoister og vi er godt på vej derhen. Tiderne har forandret sig utrolig meget bare på de sidste 10 år.

Jeg mener at når man er over 18 år skal man da ikke indrette sig efter hvad ens familie ønsker af en. Familien må bare acceptere de valg man tager, hvis ikke de kan det er det vel deres egen fejl. Hvis man skulle lytte til hvad ens familie ønsker af en så kunne ingen af os jo komme videre med vores liv. Så jeg mener ikke at hun ikke tager hensyn til hendes familie, hun er jo trods alt en voksen pige.

Hun har valgt dette erhverv og det er der jo en del kvinder i danmark der jo har for at kunne klare deres studier eller tjene lidt ekstra. Hun er bare åben omkring det og det synes jeg da er modigt af hende og kan måske skabe noget forståelse for dette speceielle erhverv.

Den lyder go' sebl
Den sender du bare

Interessante spørgsmål Anonym
Jeg er helt enig med dig. Skriver lige min egen personlige mening for at støtte lidt og få gang i denne del af diskussionen igen.

Man er ikke kold, kynisk og alt det bare forid man står ved den man er og det erhverv man har valgt. Jeg ville personligt selv gøre det hvis jeg havnede i pengevanskeligheder (denne kommentar skal jeg nok høre meget for).

Ja, det er billigt og man sælger sig selv for noget så koldt som penge. Men for de penge ville jeg stadig gøre det - og jeg har vel at mærke en lille pige på to år.

Den dag min datter så opdagede det eller hendes omgangskreds fik en mistanke om det ville jeg så stoppe med det samme. Det ville aldrig gå ud over hende og jeg håber da at kvinden i programmet er af samme holdning.

For mig at se er det ikke "ulækkert" eller "klamt". Hun opfører sig bare som en player-fyr der har 4-5 tøser i sengen om måneden (du kender typen) plus at hun faktisk tjener på det, så der et formål med at man bagefter skal tørre safterne af stolen og gå i bad.
Dem der har one-night-stands er ligeså "billige" hvad enten de gør det to gange om ugen eller to gange om måneden. Det at man kan finde på at tage en fremmed fyr med hjem og være intim sammen med ham er det der tæller.

Det er da ikke det....... Løvemor
samme.

Bøsser og lesbiske vælger ikke frivilligt! De vedkender sig deres seksualitet.

Desuden lever de ikke af det.

2 mødre eller 2 fædre kan være ligeså gode for et barn som en mor og far eller enlig mor og enlig far!

Løvemor

Så det er pengene der tæller sebl
Så det er pengene du er sur over? Det er i orden med bøsser, for den tjener ikke på det, men det er ikke i orden for prostituerede for de tjener ikke på det?????????????????????????

Jamen, er det da pengene du mener er synd for Pernille og hendes barn? For sidst jeg tjekkede, var jeg da glad for at opdage jeg har lidt på kistebunden....

En anden forklaring du kommer med er, at bøsser og lesbiske ikke selv vælger seksualiteten. Skal jeg forstå det sådan, at det er det at Pernille har frit valg der er synd for hende? Er det derfor du har ondt af hende - fordi hun selv har valgt?

Du har helt galt..... Løvemor
fat i mit indlæg. Eller jeg har udtrykt mig forkert.

Det har intet med pengene at gøre. Du kan bare ikke drage den sammenligning. Bøsser og lesbiske der står frem og vedkender sig deres seksualitet, fordi de er født sådan, hvis ikke de er skabsbøsser. De fleste har formentlig ganske almindelige jobs.

Den prostituerede der stod frem har selv valgt at tjene sine penge som prostitueret, på trods af familiens bekymring.

Jeg har ikke ondt af Pernille, eftersom hun selv har valgt! jeg har ondt af alle de piger der af grusomme årsager ikke har andet valg end at ernære sig ved prostitution.

Jeg kan have ondt af Pernilles barn, som ikke har valgt sin mor. Men det er ikke det eneste barn jeg har ondt af.

Det har INTET med pengene at gøre. For min skyld må du tjene dine penge som du vil og bedst kan, bare du ikke ligger andre til last [;)]

Løvemor

hun sagde at hun kunne få louna
sex med en masse mænd, men det fik hun ikke engang og det er jo også løgn for når man er luder er det jo kunden der bestemmer hvad han vil købe ikke hende. Ludere lyver for sig selv og mændene er med til at holde liv i løgnen for det er dem der køber sex.
Vi kan heller ikke forstå hvordan man kan stå foran en kunde og lade ham vælge imellem de ludere der er på arbejde som om man er en ko eller et stykke kød i et supermarked. Det er ligsom på film hvor slaverne står foran køberne og køberne glor på deres tænder for at se om de er raske.
Det er SÅ UVÆRDIGT og har ikke noget med frihed at gøre men den værste kvindeundertrykkelse som der altid har været. Piger er ikke køer men det er de på bordellerne og de mænd der køber dem er syge og klamme i hovderne.

Så skulle du måske overveje hvad du skriver sebl
"Jeg har ikke ondt af Pernille, eftersom hun selv har valgt! jeg har ondt af alle de piger der af grusomme årsager ikke har andet valg end at ernære sig ved prostitution."

Det er jeg meget enig med dig i! Som tidligere beskrevet er det svært ikke at have ondt af narkoludere, piger fra andre lande der tvivnges til prostitution og hvad man ellers hører om af sørgelige skæbner der lander i prostitution. Men det var jo ikke Pernille - og det synes jeg inviterer til at spørge sig selv, om man egentligt bliver ulykkelig af prostitution som sådan - eller om det er alt det udenom en der gør at det er svært at være prostitueret?

Nogle giver udtryk for, at de synes det er synd for hendes kæreste. Det har jeg svært ved at se. Men jeg spekulerer over, om det er svært at skelne mellem sin kæreste og en kunde i sengen, hvis man er Pernille? Der kunne jeg se et konkret problem, men det synes jeg ikke er en pointe nogle af debattørerne er kommet ind på.....

"Jeg kan have ondt af Pernilles barn, som ikke har valgt sin mor. Men det er ikke det eneste barn jeg har ondt af."

Det er jeg naturligvis enig i.

"Det har INTET med pengene at gøre. For min skyld må du tjene dine penge som du vil og bedst kan, bare du ikke ligger andre til last"

Tak skal du da have. Forøvrigt er jeg mand (lykkeligt gift) og tjener mine penge på en videregående uddannelsesinstitution (som lektor).

Her er mit favorit-scoretrick sebl
http://politiken.dk/wm/article592912.ece

Pigerne falder for det på stribe....

Var det meget....... Løvemor
vigtigt at få med? [;)]

Lektor på en videregående uddannelsesinstitution. Waaau hvor er det flot. Jeg forstår så bare ikke hvordan du i den grad kan misforstå mit indlæg og hvor din udtalelse om, pengene på kistebunden, som var rare at have, kommer fra?

Jeg fatter heller ikke hvordan man kan drage sammenligning mellem bøsser/lesbiske og prostituerede? [:$]

Men det undlod du behændigt at kommentere, ligesom du behændigt giver mig ret i mine udtalelser. - Se det er jeg jo stolt over, når det nu har vist sig at du er lektor [:)]

I øvrigt er jeg da glad for at høre at du er lykkeligt gift, jeg håber du passer på din hustru, hun skulle jo nødigt ende som Løvemor [:D]

Løvemor

Alle har ret til at vælge Monica
sin egen vej. Vi andre har ingen ret til at blande sig op i Lilje de Luxe's valg. Hvorfor får folk så ondt i røven da det drejer sig om andres sexliv. Jeg kender ikke mange lykkelige toiletpassere. Men vi blander os ikke i det, og det bør vi selvfølgelig ikke.

Yes. enhver råder over egen krop Anonym
Vi andre har ikke andet at gøre end at respektere andres valg, også da vi ikke forstår dem. Alt andet er fascisme.

Ja og de soldater vi sender i krig, Ham der morer sig.
Og de tjener virkelig godt. De må vist også være kolde og kyniske og egoistiske,når de blæser på omgivelsernes advarsler.

Hende ara har bare ondt et vist sted sådan permanent[:D]

Tjener virkelig godt?? Hende der undre sig
En luder kan tjene det samme på 7,5 time, og hun betaler ikke skat.

Ud over det kan koste begge to livet, så er det da godt nok den lammeste sammenligning til dato.

Hvor gør det ondt på dig?

ja det kunne vi også godt Ladyfair
tænke os at vide - ludere har ingen samfundsmæssigt betydning. Samfundet går ikke i stå hvis de forsvinder. Der er nogel få mænd, der ikke kan få lettet trykket men sygehusene fungerer stadig, skraldet bliver stadig fjernet, politiet rykker stadig ud (en gang imellem) børnene bliver stadig passet/kan gå i skole, el-værkerne fungerer stadig, med andre ord, infrastrukturen bryder ikke sammen selvom luderne forsvinder. Desuden, som hende der undrer sig skriver er det sort arbejde og det er påfaldende så lidt der bliver råbt op om det, det er ellers noget folk har travlt med at angive andre faggrupper med.
Hvis folk vil dyrke sex med andre kan de gå i swingerklubber. Der betaler man kun for medlemskab og der er ingen sorte penge.

Vi forstår aras indlæg som han/hun sige vi skal lade være med at være så egoistiske og det er vi helt enige med han/hun i.

Soldaterne: De forsøger at genskabe demokrati i et samfund hvor kvinderne bliver stærkt undertrykte af mænd der betragter dem som ting og andenrangsmennesker, det håber vi du fatter ellers trænger du godt nok til briller.

Det er da godt at du morer dig "Ham" ara
Det med soldaterne er nok den sygeste sammenligning jeg til dato har læst. Jeg håber da, at du har fulgt bare en lille smule med i, hvad soldaterne har opnået i Afganistan, f.eks at de små piger kan gå i skole og lære noget så grundlæggende som at læse og skrive.

Respekt af andres valg, er respekt af Abnorm
menneskerettighederne. Men det vil altid blive svært for fascister og andre totalitære magthavere at acceptere at også sexarbejdere har ret til egne valg - eget liv.

det var måske ikke lige sådan Elena P
jeg ville have sagt det men jeg forstår godt Ladyfair eller hendes veninde. Der findes desværre mennesker, der svæver højt over alle os almindelige dødelige, mennesker med de rette værdier om frihed, lighed og broderskab. Broderskabet glemmes bare meget belejligt hvis det skulle gå ud over disse herlige overmenneskers ret til at udnytte andre i individets ret til frihed. Det er bare os andre, der ikke fatter en skid fordi vi er dumme fascister.

Mig og en af mine veninder fra klassen vi var louna
inde og besøge min venindes storesøster der bor i nærheden af Reden. Vi så nogen af de piger der arbejder derinde og som kom på Reden. Abnorm vi synes osse du skulle gå der ind og se de piger og spørg dem hvad de synes om deres liv.
Vi kunne heller ikke gå i fred på gaden derinde for de gamle klamme mænd kørte hele tiden forbi og spurgte hvad vi kostede, syge svin. Da vi sagde det til min venindes storesøster sagde hun at det havde hun prøvet så tit det skete næsten hver gang hun skulle hen og handle og til sidst vænner man sig til det. Men hun kunne heller ikke lide det.

Hvorfor skal i være så syge i hovedet hvorfor kan i ikke forstå at vi ikke er ludere allesammen, er det sådan i ser os som ludere nogen man kan købe. i skulle meldes til politiet og det gør vi næste gang vi skal derind og besøge hendes storesøster.

De her kan verificeres, derfor er de Anonym
mere troværdige end den lobby, som med foragt, prøver at overdøve disse.

http://www.sexarbejde.dk/

Du er fandme så klog Anonym ladyfair
Du er li så klog som ham Abnorm. Sexarbejde.dk og sio er ikke en skid interesseret i os der har en anden mening om luderarbejdet end de har. jeg kender en luder der siger at sio ikke engang har 50 medlemmer alligvel siger de de taler for alle ludere gu gør de ej. det kan godt være jeg ikke kan skrive godt men jeg kan regne og 50 medlemmer ud af 6000 gir ikke en gang 0,83 % så de har ikke en skid at sige. de kan ikke lide os exludere der siger vi ikke havde det godt for det ødelægger alt det de vil bille folk ind sådan nogen som dig.
jeg har lige hørt i lørdags at en af dem jeg arbejdede sammen med er død af en overdosis. hun var ikke narkoman da vi arbejde sammen men det blev hun efter jeg stoppede.
jeg gider ikke at høre om jeres FRIIIIe valg for i aner ikke hvad i snakker om.

det er ikke min veninde ladyfair ladyfair
der skriver det er mig hendes veninde eksluderen så i ved det.

Ladyfair og veninde Elena P
Jeg synes nu ikke det er så svært at forstå i er to personer, vi er da også nogen gange flere piger her, der sidder og kommer med kommentarer på Solen. Så glem det fjols og bare skriv igen. Du ved godt at du kan skrive under dit eget nicknavn. [:)]

Din aggression afslører at du blev ramt på din Quinden
troværdighed.

Enhver lykke... og så alligevel yofilo
Tjah... Pernille virkede jo glad for sit arbejde.
Jeg skal ikke afvise at der findes enkelte "lykkelige ludere" men jeg tror i høj grad at det er ønsketænkning hos de fleste kunder!

Det er helt rigtigt at vi er vores egen lykkes smed, men også i Danmark har vi efterhånden fået skabt et samfund som betyder at nogen kan føle sig tvunget til desperate valg. Det kan være et bankrøveri, selvtægt i forbindelse med vold - eller at gå ind i prostitution fordi det tilbyder høj løn for kort arbejdstid. Men konsekvenserne af at arbejde som prostitueret kan være meget voldsomme, både socialt og psykisk (sommetider også fysisk, hvis man tænker på sygdomme, overgreb mv) og ejg synes absolut vi har et ansvar for at skabe et samfund hvor sådanne valg ikke burde være nødvendige.

Der er idag virkelig mennesker som lever på fattigdomsgrænsen og som måske ikke kan se vejen ud af det, fordi de måske er dårligt uddannede, måske er syge, måske har de børn som de ikke kan overskue pasningen af fordi deres netværk er dårligt osv, osv. Det korte af det lange er at vi skal lade være med at stikke blår i øjnene på os selv og hinanden og så forsøge at skabe en holdbar løsning for alle, så ingen i hvert fald skal stå med det desperate valg der hedder prostitution hvis de ikke ønsker det.
Og igen - jeg tror faktisk der er temmelig mange som gerne vil være fri, men de kan bare ikke se en vej ud pga. alle de andre problemer de slås med.

jeg svarer på min venindes vegne ladyfair
hun er lige gået ud på terrassen for at køle ned. Min veninde er meget aggresiv og det var derfor hun måtte stoppe som luder ellers var det endt meget galt for hende. Hun arbejder med sin aggression i en gruppe men det har taget lang tid for hende bare at få en form for hjælp fra nogen. De eneste der har hjulpet hende har været hendes familie og mig. Men hun har en vrede mod mænd som hun har svært ved at styre og det kommer fra den gang hun var luder. i hvertfald startede det der ved jeg for sådan var hun ikke før hun startede.

Ladyfair selv.

Quinde så er der godt nok mange andre Elena P
her inde der heller ikke er troværdige. Hvad med alle dem der har travlt med at kalde os andre for fascister og nypuritanere er de ikke også aggresive eller det er måske dem med de rigtige meninger. Hold op med at putte folk i bås hele tiden og udtale jer om folk i ikke kender. [:/]

Tror ikke at troværdigheden blev større LotteG
af dette indlæg.

hey LotteG jeg tror heller ikke jeg vil Elena P
tro på dig. du er sikkert fuld af løgn. I guder hvor har i travlt med at nedgøre andre det siger mere om jer som mennesker end om Ladyfair og hendes veninde. Jeg tror at veninden har et meget stort problem som hun i hvrtfald skal have hjælp til i stedet tramper i på hende. hun ligger ned i forvejen. hvor lavt kan man synke.

Sjov debat. Synes som om der er Anonym
tre bolde (nickname) - men bare to hænder.

Det var dog utroligt så travlt I kvinder har ladyfair
med at hakke på os. Hvad skal vi gøre, sætte et webkamera op så I kan se os eller hvad. Det er altså for dumt.

en to mange hvorfor ikke 4 eller 5 eller 6 når Elena P
du nu er igang med at tælle sammen. Paranoia i fuldt udbrud.

PS jeg ved hvem jeg er men hvem er de andre Elena P
[:O][:O][:O][:O][:O][:O]narhovede

Hold da op for en omgang Tonja
Det var en ordenlig omgang vrede der skulle ud.
Til I andre, kan I virkelig ikke se, at det er en person, der har alvorlige psykiske problemer og jeres angreb gør det ikke bedre. I ved ikke hvad hun har været udsat for, det er der ingen af os herinde, der kan vide noget om, men jeg ved, at der sidder mange personer rundt omkring, der har brug for hjælp og som ikke får det. Jeg synes hun er heldig at have en ven der kan hjælpe hende, det er der mange, der ikke har.

Tankevækkende og afbalanceret oplysning AliA.
fås her på siden. Dejligt at læse andre meninger end mandehad og feminisme.

http://www.seksualpolitik.dk/

Hejsa Anonym hvad er vi så louna
vi er 4 hænder men kun et nickname. [:*(]

hilsen Louise og Nanna

Hehe. Måske er der dog bare to ben alligevel ++++
hvem ved.

Jeg har været igennem trådene Nåh
og hold på mine kug... hvor er den sær ind i mellem. Hvorfor diskuterer I om hvem der er hvem, det er squ da fuldstændig ligegyldigt. I stedet skulle I koncentrere jer om emnet for det er da langt mere relevant.
Som svar på debatindlægget: Jeg mener man skal til en vis grad tage hensyn til sine nærmeste hvis det er et kontroversielt job man vil tage og det må man vel sige, prostitutionen er men det afhænger af hver enkelt persons situation. Har man små børn skal man tænke på, hvordan deres situation vil blive i skole og børnehave. Børn mobber og det gør deres forældre også igennem deres børn.
Jeg har selv en datter på 5 år og hun betyder alt for mig.

Grow up. pattebørn. nåh
Vi er alle anonyme herinde.
Hvrofor gå op i sådan en latterlig lille ting. Min kæreste døde for et halvt år siden og jeg savner hende stadig. DET er alvor.

Hej Ali, har været gennem noget at materialet Anonym
og det var helt meget oplysende. Dette gir indsigt i et komplekst problem, og ikke bare feministiskt had til folk, som ikke lever som en selv.

Jeg har også en Såh
datter, hun spiller fodbold. Fodbold betyder virkelig meget og forhold til alt det andet pjat.

Generelt et sobert indlæg - men synd at LotteG
du kalder det ensidig propaganda. På seksualpolitik.dk er der f.eks. undersøgelser fra velfærdsministeriet, selvom velfærdsministeriet forhørte sig hos alle mulige undtagen sexarbejderne. Der er også a andre store undersøgelser.

Sålangt kommer 3F ikke, de er enssidige så det forslår. Ingen plads til udtalelser fra sexarbejderne, selvom de har prøvet at sille op. Sexarbejderne har også prøvet at blive almindelige medlemmer af 3F, men blev jaget bort som andet vildt.

Nej seksualpolitik.dk er mere sober og åben og for andre synspunkter end de fleste andre af lignende sider.

utoværdigt klogmand
De kvinder der er negative tjener ofte penge på bøger og foredrag, de leverer selvfølgelig det kunderne vil have, mange andre havde allerede problemer før de startede..
Prostition er ikke for alle, det er et hårdt job på linie med soldat og folk der rykker ud til trafikulykker, nogen kan klare det andre kan ikke, men det er alle job der er gavnlige for samfundet.