Enighed gør stærk

Enighed gør stærk kaiogkaren
Både i den kapitalistiske og den socialistiske verden forfølges fagforeninger. Det er på arbejdspladsen det faglige arbejde skal gøres. Arbejdsgivere verden over prøver at forhindre sammenholdet, der vil styrke medarbejdernes indflydelse. Ledelsen kan desværre ikke altid se fordelen ved samarbejde med personalet. Det opfattes måske på et angreb på arbejdsgiverens ret til at lede og fordele arbejdet?

indflydelse jacob.lykke
det vile i hvert fald ikke skade at de spurgte deres arbejdere til råds en gang imellem. det er jo dem der står med det hver dag, og har om nogen mest viden om hvordan man kan gøre noget bedre og derved øge effektiviteten. og forhåbentlig også arbejdslysten.
det har jeg i hvert fald erfaret de steder jeg har arbejdet, kun et sted var man vitterlig interesseret i at høre hvad den almene arbejder havde at sige, men det var også en dynamisk arbejdsplads.

dette er måske ikke helt hvad du hentyder til, men synes dog det har en relation og relevans på de danske arbejdspladser idag.

mh Jacob

Sygdommen. Mjølner.
Kan nemt
diagnosticeres.... den kaldes MAGT !..... og stortrives i begge fløje, i stedet for at erkende at når der fyldes i begge lommer.... fyldes disse lommer hurtigere, og mere konstant.

Et andet fænomen der er et stort problem er "Griskhed"..... lidt vil have mere, og mere vil have det hele!....arbejdsgiveren tror at karitalen kun er hans fortjeneste, og arbjderen mener det er hans....... i stedet for at erkende at selv om arbejdsgiveren får mere fortjeneste end arbejderen... så får alle mere i lommen ved samarbejde!...... det er det venstrefløjen ikke forstår når der diskuteres lighed!.... og de Konservative tror at slaveriet stadig eksisterer.... begge parter er lige dumme.