enlig forsørger, bor ved mor og far

enlig forsørger, bor ved mor og far grypixi
kender en pige der er på kontanthjælp og har adresse hos sine forældre. hun har lige fået en lille søn. jeg er næsten sikker på at hun bor sammen med sin kæreste et andet sted.

mit spørgsmål er:

Er man ENLIG forsørger når man har adresse hjemme hos sine forældre???

kan du ikke anonym
Være ligeglad, eller er du misundlig, om hun får bistand efter forsørger paragrafen og bor sammen med sin kærste, det gør mange, for så får de tilsammen ca 30.000 pr mdr, før skat, sådan er systemet bygget op.

undskyld da!!!!! grypixi
nej nu er det bare at det er en sag jeg har rimelig langt inde på livet, og trods alt har man jo som borger ansvar for at melde snyd til kommunen.

er ikke misundelig...

det er et enkelt spørgsmål for jeg kan ellers ikke se sammenhængen i at hun har adresse ved sine forældre...[:O]

ved du havd bbbnnn
klamme so

ja hvis hun snyder anonym
så meld hende, men går ud fra at hun ikke er en veninde af dig, for dem melder man jo ikke.
Jo hun får efter forsørgerparagrafen, men da hun bor hjemme får hun ikke boligsikring, foor så skal hendes forældre beskattes af det, hendes kæreste får også efter samme paragraf, da han i henhold til loven også er forsørger, han vil så få boligsikring, her er et regnestykke og det er min datter, som jeg da ikke melder.

Hun får før skat ca 15.000 kr i bistand, da hun har 2 børn, får hun også børnepenge 2000 kr og tillæg i bistand på 1485 pr barn pr mdr: ligeledes får hun 2800 kr i boligsikring og har friplads til begge børn, hendes kæreste får så un ca 15.000 kr brutto pr mdr: i alt har de tilsammen, ca.35.770 brutto, hertil skal lægges værdien af børnehave som andre skal betale, ca 4000 kr pr mdr og schlytter check, som man får samt at de ikke er i fagforening, i alt over 40.000 kr. kan sku godt forstå at folk på bistand ikke gider at arbejde

aha javel Whatthefuck
Hvad sker der i bolden på dig?????
Moderens mor har ik forsørgerpligt, og derfor for moderen som HAR forsøgerpligt engene.
Det kan være hulens ligemeget hvor man bor!
Er man berritget er man det, uanset om man bor hos familie eller ej!

Hvad er der snyd?
Måske sparer hun en husleje, men du skal da ik tro at voksne forældre betaler for deres egne børn og deres børn!
Hvis DU vælger at bo med kæresten så kan vi da også mene det er snyd hvis han skåner dig for huslejen og u får penge af staten, er det der vi skal hen???????
Fuckhoved du er or lam!

at flytte når man får børn jørgen jokum
Nå så det kan du ik snottøs?
Der er nogle der gerne vil bo nær deres mødre når de får børn, mange flytter ligefrem fra den ene del af landet til den anden når de får børn, for at være tæt på familien!!!!!
Det er der ved grød intet mærkeligt i.
Måske kan man ik få en bolig selv nær forældrene, og hvis forædrene har plads, hvorfor så ik flytte samen igen?

Du er da for mærkelig ik at kunne forstå familier kan leve sammen, er du selv fra en tabt familie?

Neejjjj, neeeejjjj, neeeejjjjj Frederikke1
Kæft, hvor bliver jeg tosset når jeg læser sådan noget!
Helt seriøst, jamen, skønt for din datter at hun får så mange penge, hun må da være rigtig glad eller hun har måske en depression, så hun kan sige hun ikke kan arbejde?! Eller hvad..?
Kunne jeg da virkelig godt tænke mig at vide, nu du bruger hendes eksempel så fint.

Men tilbage til HVORFOR jeg bliver stødt over at læse sådan noget.
Jo, ser du. Jeg er 26 år gammel, har lige købt hus sammen med min forlovede og vi har været sammen i, ja, hvad 5 et halvt år. Da han var under uddannelse arbejdede jeg 4 forskellige steder 1 fuldtid og tre små jobs som tjener og rengøringsdame og jeg sled virkelig i det, han havde, mens han studerede også et job ved siden af for han måtte jo ikke tjene for meget pga. su'en. Da han så var færdig begyndte jeg at læse og havde to småjobs ved siden af og er nu færdig om et års tid.
Kan du svare mig på hvordan det kan være rimeligt at vi er nogen der må slide og slæbe for at andre kan få fripladser i børnehaver, kæmpe boligstøtte osv. som vi andre må betale dyrt for eller aldrig har fået?
Anklager ikke dig, det må du ikke tro, men hvad mener du om det?
Er det rimeligt at din datter ikke GIDER arbejde, hvad hvis alle gjorde, eller halvdelen gjorde som hun, hvor var vi så henne?
Og hvor længe kan man gå på bistand, der må der være en grænse, troede bistand var for folk der simpelthen ikke kunne finde et arbejde, men der er arbejde for alle, hvis man gider - vel at mærke[:)]... Ikke fordi jeg som sådan har noget i mod bistand, har da selv overvejet det dengang, men kunne simpelthen ikke få mig selv til det, synes det var at nå bunden, hvilket det da på sin vis også er, men fair nok at gå på bissen et par måneder, et halvt års tid, for dem der har det virkelig svært. Men seriøst, hvordan kan man blive ved og få bistand?

Håber på svar fra dig[;)] - eller andre der ved mere om de forbandede regler om bistand.

Hilsen Frederikke.

Ja.... mormor
.. man er enlig forsørger selvom man bor hos forældrene. Jeg har har en datter på 19 år, som stadig bor hjemme. Da hun er over 18 år, har jeg ingen forsørgerpligt overfor hende mere. Hun har en dejlig dreng på 16 måneder.Ingen kæreste. Hun er pt. på kontanthjælp og jeg har fuldtidsjob. Vi deler alle månedlige udgifter som husleje, tv/internet,strøm, varme, mad osv. Så 2/3 dele af de penge er hurtigt væk. Vi får ingen boligsikring. Derudover betaler hun selv dagpleje, tøj, telefon samt sit kørekort, som hun kun tager, pga. hun så har stor chance for at få arbejde inden længe. Vi bor sammen både af praktiske og økonomiske årsager og det fungerer fint. Selvfølgelig er vi ikke altid enige om alt, men sådan er det jo bare. Det er jo ikke meningen de to skal bo her for evigt, bare til hun kan klare sig selv, og kan slippe ud af kontanthjælpen.

Skal du kunne det? Borgeren
Træk næsen til dig!

sagen er den grypixil
...at hun snyder med at have adresse ved sin mor, men faktisk bor ved kæresten som bor langt væk fra den adresse der er opgivet...

det var bare et enkelt spørgsmål fordi jeg gerne ville hører hvad hun fik ud af det?

kan da virkelig ikke tage den her debat seriøs når alle folk bare kalder en for snotdum osv... ?

hvad er det her for noget?

nej det er anonym
ikke rimeligt, fortæller bare, at der er noget helt galt med loven, det kan jo ikke betale sig at tage et lavtlønnede job, for som enlig mor får du mere i bistand, reglerne burde laves om.
Fuld bistand i 6 mdr, derefter kun 70% i de næste 6 mdr: og derefter helt ned til 50%, så kunne det være at de ville tage et job i et supermarkede som kassedame.

min uforbeholdne mening... ham på deltid
Der er en historie bag en hver bistandsklient. Det er lettere at dømme andre end at vise forståelse.

Ja det er sikkert let at få jobs.

UD af 1000 angsøgninger bliver man tilkalt til ca 50 jobsamtaler.

Et par dage efter modtager man pr e mail eller tlf, jobbet er besat til anden side.

Det er let for dem som har arbejde at man sige bare skal finde sig et job. Det er ikke så helveds let.

Får de 30.000,-kr. pr. mdr. i kontanthjælp. mandaabenraa
Satserne er på www.ladk.dk , menuen til venstre. Man må ikke have formue , det kan være bilen , og andre aktiver kommunerne gør til et problem.
Det kan være noget med et tvangsarbejde.

Ung under 25 år hjemmeboende , det er vist noget med 2700,-kr.pr. mdr.
Ung udeboende ( en husleje skal betales ) , ca.6000,-kr. pr. mdr.

Jeg er ansat som funktionær ( single ) , sociale begivenheder , så kan jeg fra en overenskomstløn få 9000,-kr. + et tvangsarbejde. Bilen skal jeg af med , den er under formue problemet.

Og så er der www.jobindex.dk , når der er mangel på arbejdskraft , skal man ikke have kontanthjælp.

*Slippe ud af kontanthjælpen*. mandaabenraa
www.jobindex.dk ( man laver et CV. ) , der er nu mangel på arbejdskraft , det er nemmere nu at få et arbejde , end da vi havde den meget store arbejdsløshed.
De kommer fra andre lande , og får de gode ledige stillinger - det kan nu være fra Tyskland.

Der er rigtig mange hjælpe muligheder , hvis man vil have et arbejde , det var der også under den store arbejdsløshed vi har haft. Tilskudsarbejde , der blev lavet projekter m.m.

ja og alle anonym
os andre skal staa tidligt op om morgenen saa vi kan tjene nogle penge som kan betale til alle dem som snyder! Herligt!

nej det er anonym
ikke lat og saa kan man jo altid faa boern.

heyu bitemek
hvor meget arbejde kan man få imellem 7:30 og 16:30

man skal nå at aflevere børnene og hente inden børnehaven lukke

de fleste har åben fra 7 - 17 det eneste job der passer ind i det er at sidde på kontor