Enlige mænd og kvinder.....

Enlige mænd og kvinder..... weekkee
Hejsa,
Jeg er selv enlig mor, og føler ofte livet hårdt og "isoleret" fordi famile, kollegaer og venner enten bor for langt væk eller ikke er så heldige som jeg med at have skabt et nyt menneske og oven i købet fået tildelt eneansvaret for at ruste det bedst muligt til livets strabadsser :-)
Det er en ærefyldt opgave og det husker jeg på når "tøse-aften"-invitationerne dumper ind i indbakken. - så gør det ikke så ondt at være alene om alt.

Men vores kære omverden er ved at få øjene op for "os" enlige, se bare denne annonce:

http://www.team-benns.com/individual/teaserDetail.cfm?n TeaserNo=166&nThemeNo=14

Jeg har tænkt mig at benytte mig af tilbudet - og dermed give både min søn og jeg en oplevelse, hvor der for en gangs skyld ikke kun er sat focus på mit barn - men også mig.

hvad med dig?

Linket.. Georg Gearløs
...Virkede ikke helt så jeg fandt det andet sted til dig og andre interesserede.
Ps.
Jeg synes for øvrigt at du skal unde din søn og dig selv sådan et pusterum :-)

http://www.team-benns.com/individual/teaserDetail.cfm?nTeaserNo=166&nThemeNo=14

Tak min ven weekkee
Ja - det er lige hvad jeg skal :-)
i vinterferien her i år, tog jeg til et vandland med ham. Det var på hans primisser - men derfor var det alligevel alle pengene værd, for han taler stadigvæk om da vi var "ude at svømme en hel uge" :-)
- men jeg glæder mig meget til uge 5- for hvem ved - måske er der en enlig far... og tja.... det ville ikke være det værste der kunne ske.....

- hvordan er det man siger...? - "hvo intet vover - intet vinder" - om ikke andet, vil det være livets oplevelse for min søn - og et eller andet sted - så er det varme nok for mit hjerte...
ved du havd jeg mener?

Jeg kan nemt følge dig ;o)) mummi-39
Og må sige at jeg godt mindes andet indlæg fra enlig far om dette her med ferie for enlige med deres børn.
Så jeg fandt det lige og ved jo så derfra, at din søn er 6 år.
Herregud og han taler stadig om den uge hvor i svømmede hele uge ;o))

- og ja... det er definitivt det hele værd når man midt i sin egen eventuelle, her og nu ensomheds fornemmelser, dog får denne bekræftigelse fra sit barn. At livet er nu dejligt mor, når bare vi er sammen og har det rart ;o)

Mennn, jo som du selv er inde på... -der i uge 5 Hvo intet vover ;o)) -jeg vil håbe for både din søn og dig, at i begge får en uforglemmelig tur. Jeg kan godt forstå hvis tiden allerede nu føles lang.

Men der kan ske meget i mellemtiden hvem ved... Husk ikke at lukke øjnene så længe og ikke udelukkende at fokuserer på dit barns ve og vel. Dette skal ikke..-og må du ikke forstå negativt, jeg har været og er selv stadig en hønemor, trods mine nu er store... - men man vil altid være der for dem, uanset deres alder...

Med det mener jeg at sky klapperne må af fra tid til anden, så du ser at der sker andet rundt omkring dig og der også må og skal skabes tid og rum til, at du også kan være voksen ;o))

Smil til dig og sønnemand fra

/Mummi

livet er dejligt... weekkee
Ja - lader man sine egne behov ligge, - er der intet skønnere at se/høre/mærke, at ens barn synes at livet er trygt og vidunderligt sammen med sin mor. Min søn er en vidundelig gut - kritisk, funderende og meningsfyldt, givende, sjov og påståelig. Han fylder min hverdag langt hen ad vejen - men selvom vi fungerer godt, er et mor-barn forhold - tosom-heden - ikke nok for en voksen. Så jeg tager på skiferie af 3 grunde;
1. har været i vandland alene med ham i en uge - jeg var død nervæs for om det gik - men jeg fik mig en positiv oplevelse - så jeg tør godt gøre det igen.
2. Sønikke skal altså opleve noget - også selvom det "kun" er med mig.
3. tilbudet gælder kun enlige - måske møder jeg en partner - forever.

e-mail t_f
Hej
ja startede jo dette link men blev slettet af en eller anden grund ( sikkert fordi jeg satte det op flere gange) men det kunne jo være rart hvis du tilføjede din mail adr .
Skal helt sikket med på skiferie

Mail weekkee
Hejsa, så skulle den være synlig nu :-)