Ensom

Ensom Abandon
Okay hvordan skal jeg starte, af en eller anden grund bliver jeg altid hold uden for, folk kan lide mig og er søde ved mig de første par uger og så vender de mig rykken og snakker ikke til mig, ja lader mig bare sidde alene. jeg ved ikke hvad det er (andet end mig) jeg har prøvet alle former for at passe ind, bare aldrig gjordt noget jeg ikke vil ind i, så som at ryge og drikke i ved. jeg fik engang afvide at der var nogen der ikke kunne lide mig fordi de følte sig truet af mig (jeg er god til hvad jeg laver og kommer hurtigt fremad end mange andre)
jeg føler mig bare så ensom, jeg har ingen venner, har mistet mit touch på hvordan man snakker med andre mennesker. og har følesen af at folk bliver irreteret på mig lige meget hvordan jeg er...

er der nogen der har det som mig eller har været ude for det og fået det vendt det 180 grader... please hjælp mig, vil så gerne passe ind og få nogle venner...

måske an onym
måske virker du overlegen på dem, siden du er hurtig til at lære?? prøv at kom ned på jorden til de andre

Koldt på toppen? lagermann
Måske har du fat i noget der? Ser vi her et eksempel på det man siger "Det er koldt på toppen"?

Udover gevaldige staveproblemer, har Abandon åbenlyst problemer af social art. Føler ikke at han/hun passer ind. Man kan sætte sig selv i "time out", enten ved at vælge det eller ved at optræde på en måde som får andre til at sætte én der.

Oplysningerne er ikke mange, men måske burde Abandon fokusere mindre på sig selv, og i langt højere grad "go with the flow"?

Mvh Lagermann

du staver med røven anoym
-af en der er hurtig til at lære - det hænger ikke sammen det der

Du kan besøge andre i samme situation Gabriel
Der er massiv brug for nogen til at besøge/hjælpe ældre/unge/indvadrere.

Bare kom i gang!

jeg har også haft enormt svært ved det sociale shy girl
men i dag betyder det desværre uendeligt meget om man drikker eller ej for nogen - så det kan være en årsag - og hvis du ligger under for misundelse synes jeg du skal se på hvordan du kan gøre dig selv mere jordnær, tager du selv kontakt eller skal andre hele tiden kontakte dig - føler de at du er en snob? Tag mod til dig og konfronter dem der undgår dig, derved finder du nok en bedre måde at gribe tingene an på - og hvis du er så godt kørende bogligt, må der der være en masse interesser du kan dyrke sammen med andre der ikke kender dig fra skolen af, så du msåke kunne få et fællesskab der.

Læs dog slap dog af!!
hvad der er af problemer, istedet for at slå ned på andet!! Spade!

Prøv at kigge lidt her; I.Q.
Tag et kig på denne artikel fra Politiken.

Hvis du kan relatere til de problemer der står beskrevet her, så prøv at tage testen.

Svarene du får (fra dig selv) her, vil muligvis kunne hjælpe dig videre med dit problem.

Det lyder alt for bekendt for mig.

Tænk meget over om du nogensinde har udviklet dig til DIN egen person, eller om du i et forsøg på at passe ind, altid 'forandrer' dig og dermed ikke har et fast indre grundlag at bygge din person på.
Uanset om du har ovenstående problem, så vil denne 'kamæleon-tilstand' være forvirrende og utryg for andre.

Derudover... Mht. til at 'der må være koldt på toppen'. Misundelse er en grim ting. ISÆR hvis man ligger under for den. [;)]

Håber at have hjulpet dig. [:)]

MVH
...........

Der gik vist noget galt. I.Q.
Håber artiklen kommer her;

http://mensa.dk/skriverier/rumskib.xml

Vi. la34sf
Er jo stort set alle, kommet til denne besynderlige planet alene, borset fra tvillinger og opad, der er da mange der går og plaprer i mobilos døgnet rundt, med det er temmelig overfladisk, mange siger at de har mange "venner", men det er nærmer bekendte, og det meste, er ligegyldige SMS og mail og ligegyldig snak, så tag det med et gran salt, dem der syndes at de har mange "venner," i sidste ende, er vi sku på egen boldgade, hele banden.

Det må jeg sige Læser
Det var interessant læsning. Tak for den [:)]

Den var eddermame lav ....
og langt under din sædvanlige standard. Der er ikke noget forgjort i at slette det indlæg, men det ville hjælpe på dit gode rygte.

lagerman har ret anonym
lagerman har jo ret...

du slår jo sev ned anonym
hvorfor kalder du ham så en spade, du er jo ikke bedre selv *øv bøv sure tæer i saftevand*

kender det godt sådan
jeg synes lige du beskrev mit liv her, så er vi åbenbart 2. Jeg har altid oplevetpræcis det samme. Folk har det med at blive misundelige på mig, selvom det typisk er folk der selv har et meget godt liv, men de er ikke bevidste om at deres familie og venner er med til at give dem deres gode liv. De bliver misundelige over ting som de tror er kæmpestore, f.eks. at du er dygtig til noget de gerne ville være bedre til selv eller at du ser godt ud. Selvfølgelig er alle ikke misundelige, men danskere er jo så bange for at være anderledes og de hopper derfor bare med.

Nu er vi 3. bøllepigen.
Jeg har det også sådan, så nu er vi 3.