Ensom?underlig følelse?

Ensom?underlig følelse? Amandaaaaaaaa
Jeg er ensom og føler at det hele er noget rod.
Jeg er en stille og rolig pige, som kan være genert engang imellem. Jeg taler ikke så meget med andre, men nogle kan jeg godt åbne mig for og nogen kan jeg åbne mig for meget. For andre kan jeg ikke... Jeg går på gymnasium og har intet forhold til nogen fra min klasse eller en fra klassen.
Har hørt, at de bagtaler mig omkring jeg er en for stille og lukket pige osv...

Det gør ondt og det sårer en. Jeg har altid haft godt forhold til min klasse og jeg er en indvandrer som er mere til danske veninder. Jeg er stadig veninder med nogle fra min klasse på 10. De er danske veninder. Alt har ændret sig siden jeg startede på gymnasium...

Lyder vel mærkeligt, men det får mig faktisk til at græde. Jeg er virkelig ked af det og føler mig så mærkelig. Det er helt ubeskriveligt.

Hver morgen når jeg står op tænker jeg "åh nej" i skole... Nogen ganger ligger jeg mig til, at sove igen med vilje. DEt går udovre fraværet, men har også tænkt over at jeg må tage mig sammen og alligevel tage i skole.

-Amanda

Hej Amanda kldt
Hmmm .. ja kan godt forstå det ikke er så sjovt. For mange unge er det svært tror jeg så du er ikke alene i hvert fald.

Du skriver at du tror de bagtaler dig og det kan godt være (ved jeg ikke) men kan det ikke være noget du bare tror ?

Men du skal prøve at se positivt på livet selvom det er svært. Du har trods alt nogle venner og så må du holde dig til det i første omgang.

Du skal nok gøre op med dig selv om de mennesker du syntes bagtaler dig overhovede er værd at samle på. Det er bedre at have nogle få gode end mange dårlige.

Ellers syntes jeg du skal melde dig til et eller andet. Sport, Musik, hobby eller sådan noget ... sådan et sted kan du skabe dig en ny omgangskreds og få nye venner.

Jeg syntes det er trist at en pige i din alder skriver her.

Håber du kan bruge lidt af det ... ellers spørg...
¨