Er "’Rejsen til Saturn" god?

Er "’Rejsen til Saturn" god? Popcorn chicken
Eller er den for politisk korrekt?

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=24&conference=256&posting=1465109

http://www.uriasposten.net/?p=6173

Jeg har endnu ikke set filmen men overvejer at tage med et par veninder í biffen i morgen hvor vi har talt om at se filmen. Jeg orker bare ikke flere politisk korrekte film.

Filmen er fed Anonym
Jeg har en alder så jeg kan huske det oprindelige tegneseriealbum. Det er til alle tider en af mine absolutte favoritter.

Og filmen lægger sig ganske pænt op af albummet, selvom der er en del af historien som er blevet moderniseret og der er tilføjet en del også.

Jeg grinede højlydt gennem det meste af filmen. Men jeg så den heller ikke som andet end et animeret tegneseriealbum.

Jeg tror ikke man skal se filmen som et indlæg i debatten om integrationen og religion. Man ska bare more sig. Og det gjorde jeg :-)

HAR du - eller har du ikke - 3 stjerner
- set den film?

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=19;conference=285;posting=1465117

Har ikke set den Popcorn chicken
endnu MEN overvejer at se den med et par veninder. Kan den anbefales?

Kender ikke tegneserien (jeg er kun 20 år) Popcorn chicken
Så mit spørgsmål er: Kan filmen godt stå på egne ben?

Jeg er som udgangspunkt ligeglad med selve integrationsdebatten, men jeg orker bare ikke flere hellige danske instruktører og skuespillere der udgyder deres frelste City-smarte (jeg-elsker-min-grøntandler) politiske korrekthed ud i danske film.

Og det er det jeg blev lidt bekymret for da jeg googlede filmen og læste førnævne artikler om at muslimerne blev skånet i filmen pga af frygt for konsekvenserne ved også at lave grin med deres religionsopfattelse.

Knuz

Ea

Hulk flaks
Jeg ved ikke om den er politisk korrekt. Hvis den er så er jeg med på politisk korrekthed. *LOL* For der blvier hevet ting frem der ikke ligefrem er på akademisk niveau.
Men jeg synes om filmen og kan huske tegneserien. Som jeg ikke var synderligt intereseret i dengang. men de har gjort hvad de kan for at holde den i den ånd som tegneserien har. Og er sluppet godt fra det.
Du behøver ikke vælge den fra pga politisk korekthed.
Den får 5 stjerner herfra. [s][s][s][s][s]

Nej junk
Jeg grinede lidt. Men den er ikke noget særligt. Den er ikke i nærheden af "Terkel i knibe". Der bliver ikke sparket nok til antiheltene, når de ligger ned. Prins Henriks lortehunds skæbne var klart højdepunktet for mig.

Det er bestemt ikke fordi, den er "politisk korrekt". Men den er heller ikke "politisk ukorrekt".

Her hjemme er vi eksperter i at slagte hellige køer, så den ender den med at være lidt for nosseløs og forudsigelig. "Rejsen til Saturn" er dansk satire, som vi har set før. Men det siger nok mere om danskere end om filmen, for den får sgu pisset på en del tabuer undervejs.

Kedelig Miramis
og fyldt med røvballehumor.

Der var nogle enkelte gode episoder og sjove replikker, men ellers nej tak.

Tror ikke den er speciel politisk korrekt dog :-)