Er alle valg lige gode?

Er alle valg lige gode? kaminsky
Er alle valg lige gode? Relativismen tilader alt. Du lever som du vil, jeg lever som jeg vil. Alt er lige godt. Hvor er etik og moral?
Måske er der absolutte sandheder og vores koncensus samfund har spillet falit. Dog er moralen og nykonservatismen på vej lidt tilbage. Men er alle valg lige gode?

Valget er Dit: Nyd dit liv i......................... jalmar
.................fulde drag, uden at skade/genere andre (men måske det modsatte), Så har Du valgt rigtigt for dig!


Med venlig hilsen

jalmar

Giver ikke mening Mahmoud
... NYD LIVET! HVAD SÅ... DU DØR PÅ ET TIDSPUNKT!
- så er det vel rart at have valgt den rette livsstil, kom igang med at søge.

Netop! ftg
ftg.

Hej Mahmoud Jamen........................... jalmar
...................kære ven, Døden er en del af livet - ikke altid lige velkommen, men trods alt en integreret del, som det eneste i livet du kan være 100% sikker på!

Jeg havde f.eks en aftale med en mand i næste uge, i denne uge var jeg desværre til hans begravelse i stedet - Det er livet!

Denne mand var nok en af de mest gavmilde mennesker jeg nogensinde har mødt, vi har/havde samme alder - Forbryderen / morderen / Voldtægtsmanden / den Pædofile lever videre i bedste velgående - Men det er stadig livet, på godt og ondt!


Forstår du hvad jeg mener!


Med venlig hilsen

jalmar

ftg I er ikke enige !............................ jalmar
.................selvom jeres tro minder uhyggelig meget om hinanden, men lige netop her, vil jeg kalde dig ekstremisten/den rabiate!

Ifølge Mahmouds indlæg indtil videre, er han præget af fornuft og viden, hvilket er netop "denne" muslim, som jeg og min kone har haft mange dejlige timer sammen med!


jalmar

Hvor er det skønt... brp unlogged
...at jeg personligt har et håb om mere end blot det nuværende liv!

Det ville godt nok være trist, hvis man troede fuldt og fast på, at dette liv med alle de trængsler ville være alt vi fik. Godt det ikke er mig!!