Er bare så irriteret

Er bare så irriteret Pip
nu, at jeg har besluttet at forlade min kæreste gennem snart to år.
Selv om vi på mange måder har det godt, har hans vane(?) med at glo på piger - altså ikke kigge, men næsten i trance - glo eller stirre på især teenage piger, irriteret og generet mig så meget, at jeg ikke gider færdes med ham mere. Det er overdrevet og pinligt, og jeg bliver flov på hans vegne, når jeg kan se andre bemærke det også. Da han ikke er nogen vårhare mere, synes jeg nærmest jeg render rundt med "en gammel gris".
Når vi er afsted og/eller i byen, sidder man og snakker til én, der ikke er tilstede. Når vi er ude at danse, er hans blik klistret til teenagepigerne osv. osv. -
Fortæl mig nu ikke den om, at mænd kigger efter piger - det ved jeg godt, og jeg kan da selv kigge efter en flot fyr ind imellem. Men det her er bare FOR MEGET. Jeg har forsøgt at snakke med ham om det - selvfølgelig, men han reagere surt og småagressivt, så det har jeg opgivet. Og resultatet er så blevet, at jeg faktisk ikke gider tage med ham nogen steder, og vil meget hellere afsted med venner og bekendte.De er da sammen med mig og tilstede og sidder ikke med øjnene andetsteds i lokalet.
Forklar mig lige hvad det gloen går ud på - jeg gætter på, at fantasien kører og han får sig et seksuelt kick ud af det!?
Men uanset - den uhæmmede stirren har ødelagt det for mig - og det er faktisk bliver en befrielse at være fri for det i fremtiden.
Har nogen af jer derude været ude for noget lignende?

Gammel gris lyder som en rigtig betegnelse osse kæreste
smut du videre til en dejlig en, der gider dig og tænder på DIG.
det fortjener enhver, også du.
han er da for meget, jeg havde smukket ham et par, hvis jeg havde været hans kæreste.

Han er jo uopdragen EmmaGad
Uanset hvad hans "gloen" går ud på, så er det uopdragent at nedstirre eller overbeglo folk. Han må mangle dannelse på andre områder også.

Ham ville jeg heller ikke have.

har prøvet maj74brit
det samme,, og min daværende faldt nærmest i trance f.eks. til Midtfyn Festival for 3 år siden. Der var jo mange mennesker og især unge... Nu har jeg så prøvet det og håber at jeg kan se og genkende det såfremt jeg nogensinde skulle være så uheldig igen..

Jeg ønsker dig held og lykke med fremtiden..