Er Bonnichsen gået fra forstanden??

Er Bonnichsen gået fra forstanden?? Stud.mag.
Eller er det seriøst på det niveau at han efterlod efterretningstjenesten i Danmark??

http://jp.dk/arkiv/?id=1476872&eceExpr=bonnichsen

[:O]

"Rend mig i dialogen" Stud.mag.
Godt at vi stadig har Khader til at banke lidt fornuft ind i hovederne på dem der stadig ikke har forstået at islamismen (ikke muslimerne men islamisterne)er den alvorligste trussel som vores demokratier står overfor

http://www.weekendavisen.dk/artikler/interview/rend-mig-i-dialogen?page=0%2C1

Nasser Khader har brug for en stor månedsløn Hold da op
Han ved, at han ryger ud af folketinget næste gang.

Bonnichen har ret . Danskeres liv bliver mere truet.

Ret? Stu.mag.
I hvad? At danskerne bliver mere truet eller at vi skal rulle demokratiet tilbage i et naivt håb om at islamisterne så tilgengæld vil udskyde deres terror mod Danmark en smule??

Så splid stud evig
er der åbenbart penge i?

Jeg tog lige et citat fra artiklen Carla
"På mødet i Frankrig blev der også talt om den amerikanske forfatter Sherry Jones' roman The Jewel of Medina, der - måske - snart udkommer i Danmark, og som fortæller om Muhammeds forhold til sin yngste hustru Aisha. Den har vakt islamisternes vrede. Sidste weekend afværgede britisk politi et muligt brandattentat mod forlaget Gibson Square i London, og det fik New York-forlaget Beaufort Books til at lukke sit kontor af hensyn til sikkerheden."

Det er da noget skrammel. Vi bliver jo rendt over ende! Mener også det var i sommer at man måtte lukke en kunstudstilling i Tyskland som viste religions-kritiske billeder (eller var det sidste år?) på grund af trusler fra islamister.