Er chat overhovedet for børn?

Er chat overhovedet for børn? hannah1
Det mener jeg bestemt ikke. Jeg er af den opfattelse, at man skal være omkring 15, før det er nogenlunde sikkert.
Jeg bliver faktisk noget paf, når jeg hører om børn, der får webcams i fødselsdagsgave, når de fylder 12-13 år, og bruger det på f.eks. Arto.
Prøv engang at se på billederne derinde. Det er helt sikkert, at flere piger bestemt har den opfattelse, at her skal der lille top og nedslået blik til.
Når mine døtre på 16 og 18 er derinde, og de viser mig nogle af profilerne, så bliver jeg af og til ret chokeret.

Skal børn i alle aldre have lov til at chatte?

Hej, hej ...

NEJ absolut ikke... Helveg
og jeg mener i høj grad det er forældrene der bør sætte grænser og regler for hvad der er tilladt. Og udover det også holde øje med hvad ens børn foretager sig på nettet. Nok skal de have ret til privatliv, men man hører jo desværre skrammehistorier som gør det nødvendigt at holde lidt øje...
Min søn er kun 1½ år, men jeg håber vi kan forklare ham farer og trusler ved chat inden vi når så langt... Men hvad når han er så gammel at han får lov at bruge en computer, så er det sikkert meget mere avanceret end i dag.

ja det er også jetpost
for børn. Der er ikke noget i vejen med chat, problemet er at forældrene ikke lærer deres børn de mest basale chatregler. Herhjemme er den stationære pc udskiftet med en bærbar, som står i stuen. min holdning til chat er at hvis det ikke kan foregå i stuen, så er der noget galt, og så skal jeg undersøge hvad det er. Privatliv eller ej. Ligeledes har jeg checket min datters mobiltelefon ( hun er 11 år), for at se hvem hun får sms fra.

Det med at placere hannah1
computeren i stuen, synes jeg er en rigtig god idé. Men i dag er det jo sådan, at de fleste børn/unge har både tv, mobiltlf. og computer på værelset.

Jeg har givet mine piger en pc'er hver til skolebrug, som de har på værelset, men uden netværksforbindelse. Skal man på nettet foregår det også inde i min stue. Men de siger, at det er der ikke nogen af deres skolekammerater el. venner, der "bliver udsat" for. Ha, ha ...

Ikke fordi jeg ikke stoler på mine døtre, jeg stoler bare ikke på alle.

Hej, hej ...

tror at det jetpost
er en mor ting...stakkels børn

Hvordan kan du gøre det? Si-simone
Jeg er selv 13 år og jeg bliver meget forarget (staves) over at du tjeker din datters sms'er, det er da en meget privat ting, det kan godt være du gerne vil beskytte din datter og det er hundrede prcent i orden, men hvad hvis hun havde fået en sms fra sin kæreste som du ikke skulle se det kan godt være du ikke ville sige noget til nogen om det men alligevel er det privat og jeg ville aldrig tilgive min mor hvis hun gjorde sådan!

Jeg synes chat er helt i orden, hvis i stoler på jeres børn kan i da også lade dem chatte. Jeg sidder da og og kigger rundt på arto hvor jeg selv har en profil og griner af alle de 12-14 årige der presser deres patter som ikke rigtig eksistere(undskyld sproget) helt op i webcammet.

Jeg synes godt at børn må chatte for hvis de er opdraget ordentligt har de slet ikk lyst til at blive kontaktet af alle mulige