Er Danskerne Alt for Dumme???

Er Danskerne Alt for Dumme??? socrates
Kender I mange familier som inviterer gæster til morgenmad, frokost, middag, ganske gratis igennem årtier, -plus velvilligt, storsindet stiller velfungerende boliger med mange opvarmede værelser til rådighed. Herlighederne inkluderer varmt, koldt, rindende vand, bad, el-komfur, køleskab, osv...

Er der mange familier på denne jord, som finder sig i, at disse selvsamme, utaknemmelige gæster efterfølgende, når de er veletablerede forlanger at sofaen i stuen, pludselig skal stå op ad side væggen, istedet for som altid op ad ende væggen?

Eller skulle vi som Nation, alligevel føje vore gæster og revurdere vor stueindretning? - Måske har de ret? -Det kunne være at vor egen stue gør sig bedre, -ikke mindst for husfredens skyld, med sofaen stående op ad side væggen, - eller hvad??

realisten.

Forstår... Anasia
desværre ikke et kuk af det, du skriver...

sødt burren,fru
og helt klar værkstedshumør
desværre sand

Ked af det! socrates
forsøg igen!

kan ikke gøre det bedre i aften!

mvh

Eller: Vruff !
- 'kun en dum hund bider den hånd, som fodrer den'.......

[:/]

Beskylder du hermed??? socrates
Vore utaknemmelige gæster for at være dumme??

mvh

Som sædvanligt leder du i skraldespanden.. m35kbh
efter indlæg, hvor du endnu en gang kan udløse dit had til indvandrere. Fat det dog - der er ikke tale om gæster. Når folk har boet her i årtier, så er de fandme ikke folk på turistvisum mere, men en del af samfundet på godt og ondt. Jeg ved godt, du kun kan se det onde, men jeg har mødt masser af flinke indvandrere gennem tiden som kolleger m.m.

- og det gælder bare om at få det bedste ud af situationen så hurtigt som muligt. Så kan man ærgre sig over at vi selv sagde ja tak til indvandring især i slutningen 60'erne, fordi vi havde brug for ekstra hænder, men vi ligger som vi har redt - og nu skal vi se fremad og få en konstruktiv integration - det er den eneste løsning.

Vel rodvad
DF vil have patent på at være dansk, så det er dem du her anklager. Passer også med at det er DF der nægter dem et arbejde.

Og så lyver du med hensyn til "gæster", de fremmede lægger et overskud i statskassen, usynligt for DF, for det er imod deres holdning og interesse.

Min sofa drudeheksehyl
bliver ikke flyttet en cm.det kan du bande på.......og her driker vi både kaffe,the,gammel dansk m.m.
Det bliver v ved med,så længe jeg betaler huslejen. [;)]

YES anonym for ever
og nu viser de sig også med denne naive indlæg

så er det nu rodvad mig selv
Der skal lige nogle helt præsise tal på bordet så vi kan få dette overskud bekræftet sort på hvidt.
Det er da godt at du ikke er finansminister med den kugleramme du bruger

Ikke DIT problem, socrates.. Biva
- du har vist ikke for mange stole at rykke rundt med......

Dum sammenligning Glarmester
Man kan ikke sammenligne en husholdning med et lands politik, fordi et land er omfattet af konventioner og aftaler.

Hvis danskerne ikke har indset det, så er det for uintelligent. Socrates din husholdning står du for. Du kan blive fyret fra dit arbejde fordi din arbejdsgiver ikke kan li dig.

Men landets husholdning skal tage hensyn til omverdenen, ellers kan al samhandel stoppe og landet kan blive virkeligt fattigt.

VKO har gjort sig og resten af landet upopulært i hele verden pga. den racisme du udspreder og den måde vi behandler nye danskere på .

Det er DFs indflydelde på dansk politik, der har gjort det.

Eller du rodvad
eller en fra DF, I bruger kun bruttoudgifter.

Tal? Hvor meget betaler de fremmede i skat? Hvor meget betyder deres hjælp til eksport. Det er der du skal finde overskuddet. Og det er ikke lille, men I vil kun nyde, ikke yde. I vil at de fremmede skal betale, uden at det skal koste noget.

dokumentation tak mig selv
Straks skal du blande DF ind i billedet fordi dine påstande er grebet ud af den blå luft, men det er hvad der kan forventes fra dig

delvis ret socrates
jeg kender da også nogle flinke indvandrere, som er faldet fint til og har lært, eller forsøger at lære sproget. De accepterer vort demokrati, vor måde at leve på, de sætter pris på vor gæstfrihed og forlanger ikke at vi skal flytte vore sofaer! men jeg kender desværre ikke så mange muslimer, kun få og de holder lav profil, for de er bange og føler sig usikre - hører ikke rigtigt til, og kommer aldrig til det! Det tillader deres stenalderbog og deres imamer og medtroende ikke. feks Khader må have to heltids sikkerhedsvagter på døgnet rundt, fordi han TØR!

ligegyldigt hvor mange generationer der går! se det er realisme og nøgtern viden og ikke idealistisk håb og tornerose rundbords, tåge drømmeri.

vi har skullet have haft en konstrukriv integration i tredive år! - hvorfor kommer den ikke? - hvis skyld er det? - alle andre end muslimerne kan finde ud af det!!

mvh

Indvandrebyrden !! socrates
Det koster de danske skatteydere ca. 45 milliarder danske kroner om året (året) at have denne gruppe inaktive (fortrinsvis muslimer) plus deres børn og hustruer gående rundt.

Indenrigsministeriets og tal fra Danmarks Statistik.

Hvad kostede Storebæltsbroen?

mvh

Snævertsynet ! ! socrates
Nu tænker du kun på din egen lille hyggelige stue og egen brug af alkohol, til husbehov.

MEN jeg har erfaret lande hvor disse friheder er vendt op og ned på et par uger.

du betaler høj skat, en betragtelig del af denne går til at supportere den landsskadelige virksomhed lige i vor egen forhave. Kræfter som netop vil bestemme om du skal have lov til at bande, sige din mening og om du overhovedet skal have tilladelse til at drikke Gammel Dansk. Og har du tænkt over om du overhovedet får lov til at betale din husleje, hvis de får magt som de har agt?

der er KUN een magt i Danmark som sikre dig disse rettigheder i al fremtid, og det er det danske demokrati, og alt hvad det står for.

demokrati er ikke noget man skal tage for givet, det skal man gøre sig fortjent til, kæmpe for - fordi der er en milliard, som er enige om at demokrati er verdens ondskab, og derfor skal det bekæmpes med alle midler, gentager alle.

Sudan var indtil firserne et moderat land, hvor øl og spiritus dog kunne konsumeres. Et islamistisk, militært statskup ændrede en smule på tingene. de lokale bryggerier blev sprængt i luften, x antal ejere, ledere og vantro ansatte blev hængt. Hoteller, forretninger måtte indenfor een dag hælde alt hvad de havde af lager af øl og spiritus i Nilen. Hvor mange der måtte lade livet vides ikke! Der stoppede den turisme! (dette bare lige til løs info)

De seneste fem år har Sudan excellereret i massemord i Dafur.Man synes ikke om negere og den form for religion de praktiserer.

Det og alle andre stridigheder overalt på kloden, plus i vort eget land, må da give stof til eftertanke, ikke??

mvh

Misforstået, igen!! socrates
Hvem sammenligner noget med noget, ikke skribenten der starter tråden!
Du sammenblander! Hold dig til indholdet, tak.

Og ja hvis min arbejdsgiver ikke kan lide mig, så har han retten til at smide mig ud.

Danmark nyder nu den største ærefrygt i de fleste EU lande fordi vi er et af de eneste, som tør sige STOP, sammen med Irland og til dels Holland og Frankrig og Østrig. De fleste andre siger javel og følger trop, ynkeligt!!

I USA, Australien, N.Z. plus mange lande i Fjerne Østen, som selv har de største problemer med de muslimske invationer, nyder vort lille land den største respekt.

så om igen......

realisten.

Jo, jeg savner rodvad
i aller højeste grad dokumentation på jeres vrøvl med at de koster mange penge, de er selvfølgeligt grebet ud af den blå luft, som man kan forvente af DF og deres tilhængere.

Jeres påstande er det samme som at sige at arbejderne er dyre, for de skal have sygedagpenge når de er syge, og understøttelse når de er arbejdsløse. Det kan man godt sige dersom man ikke tager med hvad de yder til samfundet.

Netop rodvad
Det koster de inaktive brutto. Men tager du med hvad de yder i form for eksport, og hvad de yrkesaktive tjener og betaler i skat, får du et nettoindtægt.

Ja, hvad koster Storebæltsbroen, uden indtægterne? Bromodstandere regner kun udgifterne, men den er også snart tjent hjem. Tager man også med hvad samfundet har tjent i tidsbesparelse i forhold til færger, er det et betragtelig beløb.

Manden i 3. person Klondyke
Er vist faldet i en flyversjus, og fabler nu igen om muslimer som verdens undergang, eller hvad det nu er hans sirene tastatur nu tuder over.

Manden der omtaler sig selv i 3. person lever i en sort/hvid osteklokke, hvor han tror, at Danmark er det bedste land i verden, og alle milliardernes måde at leve på er total håbløs. De er vel nærmest en slags undermennesker, får man indtrykket af efter at have læst manden i 3. persons indlæg over det seneste års tid.

Nå, hul i hans skizofreni. Vi rigtige danskere, der ikke bare kalder os det, må bare grine af den slags mennesker, mens vi prøver at løse problemerne på en civiliseret måde, og ikke ved hjælp af DF's bananrepublik-tankegang.

Rejs til Iran Socrates, der passer din mentalitet ind.

EU æreffrygt Glarmester
Igen er din tolkning lige til rotterne. EU er bedøvende ligeglad med dette latterlige lille snotland.

Og vent og se det bliver lilleputlandet der kommer til at acceptere reglerne.

Ligegyldig hvor meget Pia Kjærsgaard og DF går i TV og skræpper op som en flok gæs, så kommer DF også til, at indordne sig eller forsvinde.

ikke noget svar fra rodvad mig selv
Det er stadigvæk det samme med dig rodvad, du slynger påstande ud på disse sider og når der bliver bedt om dokumentation så bringer du DF på banen når du ikke kan komme med nogen saglig dokumentation for dine til tider vidtløftige og omtågede påstande som er grebet ud af den blå luft.

har glarmesteren mig selv
været på svampejagt, det kunne dit indlæg da godt tyde på

Overskud ?. Mjølner.
Hvordan Fan' har du lige regnet den ud Rødvad ?.......eftersom de såkaldte "gæster" ikke må betale hverken skat moms eller renter for deres Koran, og sender overskuddet "hjem" til social og krigskassen, i "Muslimistan"..... så kan jeg sgu ikke se hvor du finder dette overskud henne du VRØVLER om !.

Havde du. Mjølner.
Regnet med andet fra Rødvad ?.......... manden med det mest ekstreme "tunnelsyn" i kongeriget Danmark.

Hvis socrates. Mjølner.
Har bare to stole at flytte rundt med............ har han dobbelt så mange stole som du har brikker mellem ørene !.[;)][:D][:D]

økonomi er ikke just.... socrates
de fyrre - 50 milliarder om ÅRET er netto, gentager netto. Altså penge som danskere har tjent i deres ansigts sved og betalt skat af! -Denne skat betaler for milliarderne.

De yder i for eksport påstår du?? - den er godt nok langt ude. Nævn bare to brancher hvor muslimer gør sig nyttige indenfor dansk eksport indtjening, tak.

Ja hvad kostede Storebæltsbroen uden indtægter? Forskellen er netop at Storebæltsbroen var en god investering, som betaler sig tilbage i form af billetindtjening.

Kunne du ikke lige forklare os hvad muslimerne giver det danske kongerige tilbage, i form af valuta og indtjening??

ptf

realisten.

Nu det sig så haver socrates
at han har været i Iran flere gange, plus de fleste andre muslimske stater as well.

så dèt du betegner som skizofreni, kunne måske i virkeligheden bunde i realistisk viden og erfaring! - Men det kan man vel ikke forestille sig, når man ser tilbage til sin konfirmationsrejse til Harzen og de 2 charterrejser til Mallorca. - For så ved man, ikke? - og så er der ikke nogen der skal komme hèr og forrykke ens for længst fastlagte overbevisninger og begreber, vel?

det kunne jo gå hen og spolere nattesøvnen og hele livsopfattelsen, som man er indoktrineret med siden børnehaven. Ja det ville være katastrofalt!

realisten.

Så du..... drudeheksehyl
Jeg ved godt hvad du tænker på.....netop derfor svare jeg,som jeg gør,er du med lille socrates ??????

Jeg er bange for socrates
at du tager fejl.

danskere er ikke som feks svenskere, vi har haft besættelsen af nazier for kort tid siden. Der findes mere rygrad i danernes stamme end i mange andres.

Holland og Norge har mange gener som ligner vore, siger en ny gennemgribende undersøgelse! -feks. Irland, Island og Skotland ligner også vor befolknings gener, incl. Nordtysklands, nord for Hamburg.

Pudsigt ikke? Har det mon noget med vikinger at gøre?

Men EU reglerne er til for at brydes, eller i det mindste ændres og det tror jeg de bliver! - for EU kan ikke være bistandskontor for hele Muhammedanien! - Og det vil selv Frankrig finde ud af på et tidspunkt.

Derfor forsvinder bevægelsen som DF har sat i livet aldrig! - nu taler jeg ikke om selve partiet! men deres opfattelse, når det gælder om at forsvare det danske land og dets selvstændighed!!

realisten.

Om jeg er med?? socrates
Nej det ved de kristne guder jeg ikke er.

Og hvad tænker jeg så på? -siden du svarer som du gør?

Og netop derfor er lille socrates ikke med!!

Iøvrigt blev han målt til 1,78 på session.

Blev vi ikke engang enige om... Dasein1
At du var steward? At du har været i en lufthavn et sted i verden og fået et ømt klap i bagen af piloterne, betyder ikke du har set landet. Eller forstået kulturen, fordi du har drukket en bajer i bar i lufthavnen.

Og hvad er vidtløftig rodvad
i at påstå at dem der er i arbejd, også betaler skat? Dette faktum er meget mere præcist end "de koster 45 mia. For det er usigeligt bøvl fra DF.

Og hvorfor skulle må ikke tale om dette anti menneskelige parti?

Storebæltsbroen var rodvad
hellere ikke en "god investering" efter bro modstandernes regnestykke. Nøjagtig som udlændinge modstanderne er overfor de fremmede.

Jo de yrkesaktive har svedt meget for at betale til de brutto udgifter til bistandshjælp.

"Nævn bare to brancher hvor muslimer gør sig nyttige indenfor dansk eksport indtjening, tak" kun 2? Arla, Lego, Grundfos, et c.

igen et vitløftigt mig selv
svar fra et rodehoved det betragter sid selv som finans geni, Det er sgu godt at dette unikum ikke skal styre min økonomi HA HA HA og HD

Der kan man se!! socrates
Hvis lille dasse nogensinde havde været i en lufthavn, eet eller sted i verden ville han vide at det aller værste og sidste en steward kunne/ville gøre var et drikke en bajer i lufthavnen før afgang. Øjeblikkelig fyringsgrund.

Og skulle man så tænke sig en en pilot give en steward et ømt klap i måsen. Det ville vel betyde at der var hele to bøsser på samme fly på samme tid, ikke? - highly unlikely!!

nææh denne skribent har altid befundet sig i kabinen, vel nedkølet på monkey, bussiness, eller first class, med et glas champagne til at starte med!! -og jeg kan fande mig forsikre dig om at det var fortjent, efter det man havde været igennem for dansk eksport og din løn og andres bistandshjælp.

Og her må indskydes at man tager hatten af for Dyne Larsen, - han har altid siddet på Monkey!!!! - siger noget om kræmmeren, ikke? Men han har selvfølgelig heller aldrig været helt ude i pisserenderne!


realisten

my ass socrates
Arla, Lego Grundfoss!

nøjagtigt de tre firmaer som har lidt mest under islamisternes handelsboykot!

arla lig med mejeriselskabet danmark, endnu tidligere: -de danske mejerier, - andelsbevægelsen i danmark.....

Lego grundlagt af familien Kirk - dansk teknologisk udvikling, -global succes, børsnoteret.

Grundfoss i Bjerringbro, pumper til hele verden igennem 70 år.

hvor mange muslimer har de ansat? - ikke synderligt mange!! Men vi kunne da gerne bruge titusinder, eller hundredetusinde mere, -især kvinderne - HVOR bliver kvinderne af - SKAL DE SLET IKKE LAVE NOGET??? -skal de slet ikke lære dansk og komme igang?? UDEN TØRKLÆDE!! fordi det er ikke kotume i Danmark!!

er det kun de vantro kvinder som skal slide????

kunne man få et svar på hver enkelt afsnit, sådan punkt for punkt??

pft

realisten.
realisten

Magen til rodvad
argumenter finder man i rendestenen hos gadedrengene. Modargument fra en der ikke har nogen, men vil ikke acceptere realiteter.

De har mange rodvad
Hvor mange er der vist ingen statistik over, hverken dem med eller uden tørklæder.

Dem der ikke skal lave noget, er dem der ikke bliver ansatte. Arbejdsgivere er kræsne selv om de "mangler" arbejdskraft. Lige så meget løgn som den med at de "elsker" det grå guld, når de selv smider dem ud, for "de kan jo få efterløn", det er mange eksempler på enten udsmidning eller frosset ud af ældre medarbejdere.

Igen denne ønsketænkning........ tuttelut
......fra en skuffet venstrefløjsperson der elsker at svælge i indignation.

i det sidste socrates
har du nok en vis pointe.

du kan da ikke økonomiprofessor rodvad mig selv
Skrive noget om realiteter, når du ikke engang kan dokumentere dine vidtløftige påstande om økonomi der er grebet ud af den blå luft og beregninger og foretaget på en kugleramme der forlængst burde have været kasseret. kom nu med nogle tal der underbygger din påstand,

Vidtløftige påstande? rodvad
Hvornår er det blevet vidtløftigt at påpege at lønmodtagere betaler skat?

se her økonomiprofessor rodvad mig selv
Du skriver og jeg citerer Og så lyver du med hensyn til "gæster" de fremmede lægger et overskud i statskassen, usynligt for DF, for det er imod deres holdning og interesse. Citat slut
Så er det frem med din kugleramme og komme med dokumentation for din påstand og så skal du ikke prøve på at snige dig udenom for hvis du gør det så beviser det at du omgåes sandheden meget letsindigt.

Sandheden letsindigt? rodvad
DF omgår ikke bare sandheden letsindigt, de omgår den bevidst for at det skal passe til deres fremmed forskrækkelse Det er så let at omgå den, for hverken de eller os andre har adgang til skattelisterne. Og de har adgangen, har tavshedspligt, og de kan ikke nøjes med kugleramme.

finansgeniet rodvad mig selv
Kan ikke komme med nogen dokumentation for sine påstande om at vore "gæster" de fremmede lægger et overskud i vores statskasse. Er du bange for rodvad at der med al sansynlighed vil komme røde tal på bundlinien Jeg kan hermed konstatere at du rodvad skriver dine vidtløftige og usande indlæg så de passer med dit snæversynede univers. Rodvad du er aldeles utroværdig

Skattesnyderne er rodvad
bange for at åbne skatteydelser, kun ganske få har adgang til dem. Det er derfor I har så let ved disse tomme påstande.

Men en ting er sikkert, dem der har indtægter, betaler skat. Hvorfor kan du ikke anerkende dette faktum?

Så man kan virkeligt konstatere at I skriver jeres indlæg med de passende snævre univers.

utroværdige rodvad mig selv
Rodvad når du bliver grebet i en fed løgn så vil du ikke erkende det men blander en hel masse sammen som intet har med dit oprindelige indlæg at gøre.

Har du nogle rodvad
argumenter? Det er utroværdigt at kun regne udgifterne ved en god forretning.

hallo hallo mig selv
lille finansgeni rodvad det er sgu da ikke mig der skal komme med nogle argumenter, det er dig der påstår at vores såkaldte gæster er en overskudsforretning og det bedes du venligst dokumentere

Selvfølgeligt rodvad
kan du ikke komme med holdbare argumenter for at "vore gæster" koster mange penge, når de i virkeligheden giver overskud.

Aldrig Red dog
har jeg læst sådan en gang vrøvl, men kan du - Rodvad, dokumentere det, så får du en uforbeholden undskyldning.
Men læg nu ikke din sædvanlige cd på din pc og kør videre i din sædvanlige bortforklaringer, og udelad DF, så tror jeg du får svært ved at komme med nogle facts, hvor vor gæster giver overskud på handelsbalancen.
Jeg ser også bort fra alle de penge de sender hjem til muslim land.
Så facts, og ikke hysteriske postulater.

Kan ikke udelade rodvad
DF propaganda i løgnhistorien om at de fremmede koster mange penge for landet.

Og det er et faktum at skatteseddel ikke er åbne, det ved DF propagandamaskineri, derfor kan ingen hente de reelle tal.

De hysteriske postulater kommer fra DF.
Facts er at alle lønmodtagere betaler skat, det har I endnu ikke kunne dokumentere, men påstanden hænger og svæver i den tomme luft.

Kan du ikke læse-Rodvad Red dog
Jeg penslede mine spørgsmål ud, så selv en tåbe kunne fatte dem.
Men alligevel svarer du, nøjagtig som jeg skrev, hvilket ikke er en skid bevendt.
Kom nu frem, læs indlæggene, og svar på det du bliver spurgt om, som du tidligere har postuleret.
Kan du ikke svare på relevante spørgsmål, må jeg betragte dig, som den mest "syge" person, på solen, og i DK.
Nej, jeg er ikke DF, og jeg ryger ikke, og betaler skat.
Kom nu Rodvad, du må have en anden cd til at sende indlæg efter?

Hej Rodvad Karoline..
har du DF på hjernen?
Svare på spørgsmål kan du ikke, åbne en debat kan du heller ikke.
For mig at se er du ligesom fladlus, hopper på, så snart der er en mulighed, og ikke til at komme af med igen.

Jeg vidste det Red dog
du - Rodvad har kun en ting programmeret, og så snart nogen beder dig komme med facts, ligger du bare programmet ud igen.
Desværre, jeg kan ikke se at det fremover er andet end spildtid, at læse dine indlæg, og svar, der står jo det samme i dem alle.

Selvfølgeligt viste du det rodvad
Det er det der bliver spillet på, ingen danske skattelister bliver åbnet, derfor kan man ikke dokumentere at lønmodtagere yder skat.

Hvilket Kaprifolium
så giver dig mulighed for at postulere, hvad som helst.......

Betaler du skat? Revisor
Hvordan er det Rodvad, betaler du skat?
Nej du gør ikke-for du får en del penge fra det offentlige, så du kan sidde og lukke dit sortsyn ud, for dem der er tilbage, og gider læse dit crap.
For at du ikke skal gå helt over gevind, betaler du så et beløb, kaldt skat, men de kunne lige så godt udbetale et mindre beløb, og så undgå skatten. Så er der jo lige pengene fra Norge, mon de bliver beskattet i DK?
PS. Hvad er det for "skattelister" du fabler om, jeg har aldrig hørt om det før.

Selvfølgeligt betaler jeg skat rodvad
Og det har jeg gjort lige siden jeg var 14 år, med undtagelse af tiden "i kongen klæder", den gang var det 1 krone dagen i "løn", frit beklædning og mad og logi.

Og jo, også pensionen fra Norge bliver beskattet i Danmark.

Jeg fabler ikke om skattelister. I de fleste lande er de offentlig tilgængelige, men ikke i Danmark, her er skattesnyderne fredet, i "misundelses navn". Dermed er man også forhindret i at kunne se hvor meget dem med fremmede navne spytter i kassen.

Mon du selv kommer til at betale skat af lønindtægter i 48 år? Og nogle så bliver misundelig på det du får? Og beder dug holde mund med kritik af et yderliggående parti?