Er danskerne racister?

Er danskerne racister? signesmail
Ingen tvivl om at der findes racister i ethvert folkeslag. Men er danskerne generelt mere eller mindre racistiske end andre?

Personligt tror jeg ikke danskerne er specielt racistisk anlagt, og at det, som mange indvandrere oplever som racisme ofte kommer af at de misforstår situationen. Samt at en fordom om at danskere pr. definition er racister ofte forhindrer indvandrere i at komme i ordentlig dialog med danskerne.

Endda bilder jeg mig ind at der er flere racister blandt indvandrere (med fremmedkulturel baggrund) end der er blandt danskere?

Er jeg helt galt på den?

Delvis ret. annonym
Ja,je vil gerne give dig delvis ret i danskernes racisme.
Jeg mener at det har indvandre selv søget fint for at vi er.Hele deres fremtoning om os som vantro,og diverse nedsættende opførsel over for os,er tydeligt for os,så derfor er racisme på sin plads.Vi kan desværre ikke undgå denne grubbe folk,men man kan da ønske dem langt væk.
Jeg gør ikke i hudfarve,men udelukkende kun i tro,eks muslim,som jo nok er den værste tro af alle relgioner.Jeg har en had til muslimer,og jeg undgår dem helst.At være racist er bare iorden.Mon ikke der er en racist i os alle,jeg tror det.

Delvist ret ja - men ikke på den måde. anonym
Du undgår helst muslimer ja - mon ikke også din mangel på egentlig kendskab til muslimer har indflydelse på din holdning.Personligt går jeg i en gymnasieklasse med 4 muslimer - hvoraf jeg er venner med all - to endda rigtig gode venner.

Personligt foretrækker jeg også kristendommen - men på mange områder er den lige så intetsigende som islam.

Jeg synes ikke det er i orden at være racist. Du kan heller ikke hade muslimer - du kan fornægte og forbande - kun i personlige forhold kan man hade - ellers ved du ikke hvad had er.

Har du krammet en fremmed?

IQ over normalen intelligent
Min IQ ligger over normalen.
Jeg er særdeles veluddannet.
Dermed kan jeg tillade mig at sige at jeg ikke
gider diskutere samme emne igen og igen og så igen.
Der er 50 % danskere der er trætte af nasserne.
Men 90 % udlændinge hader os vantro danskere og
venter blot på Allah skal overtage Danmark.
Det er utroligt så meget udlændingene klager over
der er ikke noget der er godt nok til dem.
Prøv at snakke med dem som jeg ofte gør - de er
så utilfredse men alligevel mener de ikke at du skal
søge arbejde for Danmark er så rig at det ikke er
noget problem med 1 million "falske flygtninge" ja de
er jo ikke flygtet fra andet end det land de nu i Juli
tilbringer 5 ugers ferie i. Betalt af bistandskroner.
åh nej ikke mere det emne
Det ER UDLÆNDINGENE DER ER RACISTER - de hader nemlig
os danskere. De kan ikke li vores race.
Erik Nielsen
51 år Chef for 43 ansatte.

Ja hvem er racister? mandaabenraa
Nogen danskere er racister , men jeg mener også , at ordet "Vantro" gør udlændinge til racister. Deres opførsel er sommetider meget kritisk. DE skal passe på med deres opførsel , at der ikke er mange flere der bliver racistiske. Deres kultur , levemåde , religion er modsat danskernes.

Nej, under Antiracist
Bare det at du tror at der eksisterer forskellige racer blandt menneskene idag er nok til at bevise, at du lyver for dig selv, når du siger du har en IQ over normalen.

Alt det andet lort du og andre fyrer af, kan man jo kun grine af.


- Åbn grænserne!!

racisme helt i orden? demo
racisme er uundgåeligt i alle folkeslag, sandt nok. Jeg er dog uenig i at fordi de er racister, så har vi også ret til at være det. Og selv hvis vi havde, hvori ligger fordelen, så? Der er ingen fordele i racisme.
Personligt tror jeg dog ikke på at dét folk egentlig fokuserer på når man taler negativt om indvandrer, er deres race, eller enddog religion. Jeg tror at det, at invandrerne som regel bor i ghettor og generelt er fra lavere sociale lag, gør at vi har større tendens til at se dem som værende under os. Statistisk set, har dem der var fattigere, altid været mere kriminelle.

Det at man så knytter ghettoer, som er et tegn på fattigdom, sammen med indvandrere....ja, deri ligger problemet så.

Men for at besvare emnet så tror jeg egentlig ikke at racisme er meget værre her end andre steder. Jeg tror udlandet blander racisme sammen med Jantelov nogen gange.

wow, hvor er du klog... demo
indvandrerracer er umoralske og forfaldne til meget onani. Og onani fører til blindhed, og det er derfor indvandrere ikke kan læse dansk.
lol

Kære intelligente mand, oh du epitom af vidunderlig visdom, fortæl mig venligst: Hvilken race er vores race? Og hvis islam, i iøvrigt er racistisk, hvorfor tillades det så at danskere konverterer?

Rascismeparagraffen Dansk Kaffir
Sjovt, hvis jeg siger: "Muslimmer er svin", så er det et rascistisk udsagn idet jeg fornedrer en religion.

Religion er omfattede af rascismeparagraffen, og det er kulturel tilknytning, hudfarve, seksuel orientering osv. se herunder:

Lovbekendtgørelse nr 648 af 12/8/1997
Straffeloven
Kapitel 27: Freds- og ærekrænkelser
§ 266b

Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde, hæfte eller fængsel indtil 2 år.

Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

Men hvis jeg nu sagde "Danske piger er ludere" som så mange af vores multi-etniske kulturberigere har gjort gentagne gange, så er det ikke rascisme, for KØN er ikke med i rascismeparagraffen.

Ligeledes hvis de mener at "kvinder er underlagt manden". Hvis jeg havde sagt "Negere er underlagt hvide", så var det rascisme. Underligt ikke ? Gad vist hvad kvinderne siger til det ?

Dette, samt det faktum at rascismeparagraffen tilsyneladende er ensrettet, gør at rascismeparagraffen og skældsordet "rascist" ikke kan bruges til særlige meget i dagens Danmark, hvor det bruges som en særdeles velegnet retorisk stempling i en debat man som ofteste er i gang med at tabe.

delvis enig demo
ingen tvivl om at de udlændinge der er muslimer er racister når de siger vantro til folk, men nu er der jo trods alt også hinduer, buddhister, katolikker og ortodokse kristne blandt udlændigene. Det er én ting.
Jeg synes at det vigtigt at man husker på at blot fordi at deres kultur er anderledes, betyder det ikke at deres kultur og religion er i modstrid til vores. Det har nok mere at gøre med at de "chok-indvandrere" (flygtninge/indvandrere der *ikke* har boet her i længere tid, og som kommer direkte fra en meget anden kultur) ikke kan tilpasse deres eget verdensbillede til vores.
Det er selvfølgelig ikke et forsvar, fordi der er jo stadig masser af indvandrere der fungerer godt i det danske samfund, men det er dog én forklaring. Og det er alligevel vigtigere at finde baggrunden for problemet, hvis man vil løse det.

En anden § kan være nødvendig Antiracist
sexisme er ikke racisme, og derfor hører det heller ikke til racismeparagraffen. Men det kunne være der var brug for en sexismeparagraf, og så er det jo bare at kæmpe for det.

A bit cecer
Ja det er du lidt. Jeg tror at os danskerer er meget racistiske. Jeg tror det er blevet moderne. Se nogen af de der film bagland og sådan noget. "Hvad laver du med sådan en perker!" Hvad er det for noget at sige. Jeg synes ærligt talt det er blevet for meget. Min pleje søster som også altid har været min bedste veninde har gået igennem mange ting pga hendes hudfarve og det er til at blive sindsyg af! En anden veninde jeg har haft forelskede dig i en afgansk fyr og hun blev kaldt perkerelsker. På min gamle skole var der en klasse for dem der ikke var god til dansk og de bestod for det meste kun af afganske drenge og piger og selv nogle af lærene kaldte klassen for perker klassen. Jeg kendte nogle af dem og de fortalte mig nogle af de historier om at de skulle køre i en anden bus en de andre fordi de mente at "de lugtede underligt"!!!!!! Helt ærligt. Og vi havde en pige i min gamle klasse der hed Zarmina. Nogle af lærene lægtede at undervise hende og hun sad altid i et hjørne i klassen og alle nægtede at være sammen med hende i gruppen. En dag fik jeg hende uden for og vi gik en tur. Pludselig kom en masse drenge hen et par stykker holdte mig mens resten gav hende vand og kaldte hende de værste ting. Hun var ikke den eneste de gjorde det ved. Der var nogen de havde lukket inde i en kontainer i et par timer. Tøsen var sQ da ved at blive skør! På de der klasse lister hvor der står navne og nr og adresse og alt det stod der kun for navn ved dem fra afganistan fordi at der var ringet telefon fis og de havde lavet hærværk på huset. Skrevet nigger og perker og den slags.

KALDER I IKKE DET RACISME! ER DET ET SMUKT DANMARK! ER DET EN MISFORSTÅELSE!
Jer personer som synes det er i orden at den slags ting sker burde brænde i helved!

Sådan noget trøvl! cecer
Helt ærligt! Hvad så med satanister, jehovas vidner eller værst af alt kristne og katoliker!At folk tror på noget andet end dig gør dem ikke onde eller røvhuler og ikke alle sorte mennesker er muslimer og de siger langt fra dårlige ting om os. Læs mit andet indlæg: A bit.!
Men helt ærligt det er da noget vås!

Yeah! cecer
Helt enig!

Okay... cecer
Det kan du så godt havde ret i. Men tænk på.... Hvis man nu ser på england. Der lever mange hekse og det er okay med dem. Hvis du siger du er heks her kigger personen først på dig. Så griner han og derefter får han bare lyst til at slå dig ihjel. Danmark er utroligt overfladiske! Er i klar over vi er oppe på top 5 over lande med mest mobberi? Hvad tror i det stammer fra og kan i overhovedet komme på noget som helst der skulle være grund til mobberi der ikke har noget som helst at gøre med overfladiske, og racistiske meninger? Her er det ulovligt at havde sataniske symboler tatoveret på steder det er synligt men sådan er det ikke med kors. Vi Hvis man går klædt i sort er man outsider. Sådan er det altså ikke i de fleste andre lande.

Klog mand! informationsministeren
Rart med lidt hjerne der fungere!

aha chile
aaaaaaaaaaaaaaaah, har nu ikke lige faaet maalt min IQ her paa det sidste....men med de meninger du har er det ikke saa underligt at du foler at udlaendinge er racister.

Jeg er udlaending men jeg hader dig ikke......jeg kender dig nemlig ikke........

Waleska Higuera
29aar, Chef for 16 ansatte.

Begge er forkerte Dansk Kaffir
Hvis jeg mener at alle kvinder er mindre værd end en mand, så har jeg diskrimineret 50% af alle mennesker på denne jord.

Hvis jeg mener at en neger er mindre værd end en hvid, has jeg diskrimineret væsentligt mindre, men alligevel er det første udsagn gratis og bredt accepteret blandt mange tilbagestående kulturer, hvor det andet jo er rascisme.

Begge holdninger er forkerte, men kun den ene bliver der hylet op over af venstre-populisterne og deres evigt tilbagevenende skræmekampagner mht. rascisme.

Hekse ? Dansk Kaffir
Mig bekendt er der ingen her i landet der vil slå en person ihjel fordi vedkommende erklærer sig som heks. Den slags middelalderlig holdninger har vi forlængst forladt.

Går du klædt i sort er et din egen sag og der bliver ikke skævet til dig mere end normalt. Går du klædt i hagekors eller andet der symbolisere noget fælt/rascistisk/fascistisk (det muslimske tørklæde eller burka/chador) bliver der kigget meget misbilligende på ens, det er rigtigt, men dette er ikek rascisme men en afstandstagen for de groteske holdninger som pågældende beklædning er symbol for.

Det er mig bekendt ej heller ulovligt at være tatoveret med djævle tattoveringer.

Mht. mobberi, så tror jeg ikke vi er blandt de top 5 lande, simpelthen fordi nogle af de lande hvor mobberi er slemt, slet ikke er med i optaællingen. Det undskylder ikke at man gøre noget ved mobberi, men at udråbe Danmark som Mobberi-Central for verdenen er hysterisk, inkorrekt og ekstremt uoplyst.

??? signesmail
Om man siger "muslimer er svin" eller "danske piger er ludere" kommer ud på ét. Begge dele er lige racistiske. Fordi der henvises direkte til først tro (muslimer) og dernæst etnisk tilhørsforhold (danske).

Begge dele er lige stygt!

Brænd Koranen. annonym
Brænd koranen,biblen,ja alle disse syge relgions bøger.De gør jo bare en skør i bolden.Se,hvor skøre og syge disse muslimer er i hovedet,og det er koranens skyld,fordi de tror på alt det gylle og pis som står der.ja,den kristne bibel er ikke et hak bedre.

Ja, det er racisme, men... signesmail
Det er rigtigt nok den slags situationer forekommer, men der skal desværre ikke ret mange rigtigt lede og ubetænksomme racister til at give indtryk af at "alle" er racister. Ja, der er racister, og desværre er de ikke usynlige og går hjem og sidder og er sure på "de onde onde perkere" hjemme hos dem selv...

Kommentarer omkring underlig lugt o.lign. har jeg også hørt sagt højlydt når indvandrere var i farvandet. Men det ændrer ikke på at ord som "dansker-svin" (enten dansker, eller indvandrer med danske venner) "Tyrker-svin" (sagt til tyrkere af andre indvandrere) "Dansker-luder" (dansk luder, eller indvandrer der har dansk kæreste) forekommer uhyggeligt ofte blandt indvandrere i folkeskolerne. Selv ordet "dansker" er et skældsord!!!

At din veninde bliver kaldt "perker-luder" fordi hun forelsker sig i en afghansk mand er heller ikke fedt! Dog, jeg ville personligt godt kunne finde på at synes hun var en "perker-luder" (uden at sige det højt), hvis han er den type der er en kriminel gut med bande-attitude og et storforbrug af svage danske piger og et meget ringe kvindesyn... Jeg går ud fra det ikke er det der er tilfældet, og så er det så uendeligt trist!

Bortset fra det, mobning i folkeskolen tror jeg ikke har noget med racisme at gøre. Det kan godt være det er hudfarven der bliver drillet med, men vedkommende ville sikkert blive mobbet uanset hvad, da børn der mobber går efter de svage! Lærere der mobber er direkte usmagligt, men det kommer meget an på skolerne, de fleste (?) skoler ville fyre læreren på stedet. Desværre har mange forældre den lalleglade holdning at "sådan er børn", og smiler venligt, for der er jo intet galt med deres lille pode... Eller hvad?

Jeg gik på en skole hvor der blev gjort meget for indvandrere. Næsten ingen af dem blev mobbet, til gengæld mobbede de fleste af indvandre drengene så stygt at det halve kunne være nok. Der blev gjort meget for at der ikke skulle udvikles racisme, men desværre rakte skolens politik ikke til også at tænke på at de danske børn blev konfronteret med racistiske overgreb. Rettet mod dem...
Ironisk nok var det derfor indvandrene selv, der gjorde der overhovedet kunne være en form for raceskel. Og blandt dem nogle få, der råbte op om danske-racister hvis en lærer sagde de ikke måtte lave grafiti på toilettet... Ingen tvivl om at de racistiske overgreb der alligevel var flere der oplevede kom af en paranoid tilgang til enhver kommunikation...

I øvrigt... signesmail
Jeg har en veninde, adopteret, der har en mørkere hudfarve. Hun oplever også racistiske bemærkninger en gang imellem, men ikke i alarmerende grad. Jeg tror det har meget at gøre med hvilken attitude man kommer med...

Jo! cecer
Jo hvis man går klædt i sort så bliver man kigget på og man bliver slet ikk særlig populær i skolen. Jeg holder nu fast i min mening.

Ikke min skole cecer
Min gamle skole var meget fattig og manglede lærer så de turde ikke fyre nogen. Og af alle de indvandre jeg kender har jeg aldrig hørt nogen sige noget dårligt om danskere. Det betyder dog ikke at der ikke er nogen men i kan heller ikke sige: "Jeg har engang hørt en indvandre sige "lorte-danmark"". Min mor arbejdede på et asylcenter i 7 år da jeg var lille og jeg var for det meste med der oppe. Og det var skønt at få venner fra over alt i verdenen. Men har aldrig hørt en af dem sige noget dårligt om Danmark eller danskere.

Tja Dansk Kaffir
Jamen du kan da sagtens holde fast i din mening.

Det ændrer ikke ved det faktum at du tager grueligt fejl, men jeg fornemmer ikke at du er modtagelig for argumenter eller fornuft.

Uden at vide noget om hvorfor du går klædt i sort og hvorfor du synes at folk kigger på dig, så måske skulle du finde årsagen til folks opmærksomhed på din person et andet sted end farven på din beklædning.

Læser du det du svarer på?!? signesmail
"Jeg hørte engang én der sagde..."

Hvor har du det fra? Har du overhovedet læst mit indlæg?

Havde du boet i eller i nærheden af et af Danmarks store ghetto-områder ville du nok mene anderledes... Der ER desværre udbredt racisme og mistro blandt indvandrere, selv blandt søde, rare, velintegrerede indvandere findes til tider nogle tåbelige fordomme...

Sludder!!! signesmail
For det første er det ikke ulovligt at have tatoveringer med satanistiske tegn i Danmark... Nej, du må ikke få dem lavet på hænder, hoved, fødder (?) ligesom det gælder for enhver anden tatovering du får udført i DK. Af hensyn til at man skal have muligheden for at dække den til hvis man senere fortryder...

Du skriver man bliver upopulær i skolen og folk kigger skævt til én hvis man går i sort tøj?!? Nu lurede jeg lige på din profil, du er 15 år og goth... Fra Dronninglund... Jeg ville altså også glo en ekstra gang hvis jeg mødte en goth i Dronninglund, ikke af fordømmelse, men simpelthen fordi man lægger mærke til det der skiller sig ud...

Man bliver upopulær i skolen? På grund af din stil? Jeg havde gennem en årrække et MEGET flippet ydre, ja folk kiggede af og til, og det var ok for mig, jeg havde valgt at skille mig ud, selv om jeg egentlig i bund og grund hellere ville have undværet opmærksomheden... Jeg var ikke på nogen måde mindre populær af den grund! Men fordi du går i skole og ikke er populær, så skyldes det at alle andre er dumme og fordomsfulde?!?

Helt ærligt, alle kan ikke være lige populære. Især ikke i en alder af 15, der er de færreste sgu populære ret længe af gangen...

Kom du en dag hen til mig og fortalte du var heks, så ville jeg også grine. Ikke fordi du er heks, men fordi det virker komisk at skulle konfronteres med et eller andet du burde holde for dig selv. Ikke hemmeligt, men heller ikke tvære det ud i hovedet på folk, det er nemlig den bedste måde at få sig selv dømt på...

Så, tænk på hvad du SELV gør og siger, hvilke signaler du SELV sender, og glem at være offer...

Som feks? cecer
Som feks hvad? Og hvem tror du egentlig du er siden du kan bedømme hvilke indlæg i denne debat er rigtige eller forkerte! Det er da en kendsgerning at meninger ikke kan videnskabelig bevises. Nogen synes rød er en pæn farve andre blå! Du kan sQ da ikke komme og sige at alle dem der synes blå ikke har ret som om det var videnskabeligt bevist!

Og vi er selv? cecer
Og vi er selv uskyldige eller hva? Selvfølgelig er nogen der siger lorte dansker men som sagt så tror jeg at det er os danskere der er værst.

Ikke tøjet. Dia
Jeg går tit i sort tøj, har ingen problemer med folk der kigger. Men hvis du mener sort tøj, samt at man har farvet sit hår sort, går med sort ( eller helt hvid ) make-up og har et lædder-pig-halsbånd om halsen, ja så kigger folk da! Men er det så ikke også den reaktion, man er ude efter?

Sexet. cecer
Jeg går ikke i et for at få opmærksomhed men fordi jeg selv synes det er sexet og jeg føler mig smuk. Pluds det kan jeg godt lide at skille mig ud fra mængden. Men lige meget hvad min grund er ændre det jo ikke deres reaktion!

?!? signesmail
Ok, du VIL se tingene sort/hvidt, det kan jeg ikke gøre noget ved. Men kan du så ikke være sød at læse indlæggene inden du svarer, jeg har aldrig påstået at der danskerne er uskyldige...

P.S. En debat handler ikke om at få ret, men om at afprøve sine synspunkter... Det kræver man argumenterer for sine holdninger...

Opmærksomhed... signesmail
Nej, men du får opmærksomhed ved at gå i det tøj, og det er et valg du selv har taget... Du blander tingene sammen, folk kigger ikke på dig fordi du går i underligt tøj, men fordi du skiller dig ud...
Hvis de synes du er tåbelig og ikke kan lide dig, har det næppe noget at gøre med dit tøj, men måske med din attitude og dine holdninger?

Eksempel:
Du befinder dig blandt lutter mænd i jakkesæt. Du ser én lyserød klovn, hvem kigger du på?

Du befinder dig blandt lutter lyserøde klovner. Du ser én mand i jakkesæt, hvem kigger du på?

Man kigger på det der skiller sig ud, så kan du ikke lide at skille dig ud har du nok fundet en forkert tøjstil....

Whatever! cecer
Fint så siger vi det men mener du så også at der ikke er nogen der IKKE kan lide folk der skiller sig ud. Feks er der de her 3 piger fra min klasse. De hader mig seriøst! De er blondiner og de mest populære piger på skolen. Rigtig cheerleader bitches. Og du synes jeg er mystisk og at jeg er underlig. Jeg har det fint nok med at være det men de har basseret deres viden på mit udseende for jeg er slet ikke som jeg ser ud.

Øhhh.... signesmail
Undskyld mig, men du er ikke den første 15-årige i verden der har haft problemer med at de "populære" piger i klassen ser underligt på dig... Det har de fleste mennesker.
Og det er sgu lige meget om du er helt "normal", goth, punker, nørd eller skater o.s.v...

Det kan godt være du synes hele verden har rottet sig sammen mod dig fordi du er goth og satanist, men overvej lige om "hele verden" ikke består af en folkeskole(?) du snart er færdig med, og en forvirret teenager, der finder sin identitet i at være en "stakkels", misforstået satanist...

Racisme! cecer
Jeg ved ikke om jeg skalæ havde ondt af dig eller hvad men du kan da ikke havde læst alt hvad jeg har skrevet eller også er du meget dum! Det her handler ikke om mig men racisme og Danmark. Jeg har brugt mig selv som eksempel for at verden og ikke mindst Danmark er overfladiske!

Delvist Anonym
Jeg vil sige at du har ret....næsten ;-)

Jeg syntes også der gennerelt er flere der er racistiske over for danskerne end omvendt, men det har desværre den virkning at flere og flere danskere bliver racistiske.....

Men giver dig stort set ret...

Dum? Diadectes
"Jeg har brugt mig selv som eksempel for at verden og ikke mindst Danmark er overfladiske!"

Og nu bruger jeg så dit eksempel for at fortælle dig, at det stikker dybere. Det er meget overfladisk af dig at tænke, at 3 piger fra din klasse hader dig, kun fordi du har din tøjstil. Du kan ikke bebrejde verden, hvordan den opfatter dig. Det er dit eget ansvar at sende de rigtige signaler. Hvis det ER din tøjstil, og du har et problem med måden, dine klassekamerater opfatter dig på, hvorfor ændrer du den så ikke? Jeg mener, hvis udseendet ikke er vigtigt... Du ville også opfatte de tre blonde piger anderledes, hvis de farvede deres hår blåt og begyndte at gå med kapper.

Du er ligeså "overfladisk" som resten af den verden du dømmer, når du går så højt op i, hvilket tøj du udtrykker dig med. Hvis du ikke var overfladisk, hvis du kun var interesseret i at se og vise det dybere i folk, så ville du ikke gemme dig bag en facade. Så ville du ikke gå i tøj, som fortæller folk noget helt andet om dig, end du føler, du er.

Du tror, at dit tøj sender et bestemt signal. Du tror, vi ser dig som værende "mystisk" og "underlig". Men andre menneskers opfattelse af dig er langt mere nuanceret end det. Jeg ser f.eks. en pige, der er bange for at være sig selv. Som føler, hun er nød til at gemme sig bag en bestemt stil. Samtidig er goth-udstyret en god måde at fritage sig fra ansvaret for ens egen udstråling. Det er bare det, jeg ser. Ikke noget mystisk, ikke noget underligt. Det er faktisk meget normalt i din alder. Sådan vurderer jeg dig, fordi jeg forsøger at se bag facaden. Men det er svært at finde folk, som gemmer sig.

Luk da røven cecer
Jeg gemmer mig absolut ikke! Jeg er stolt af hvem jeg er og det her er mig! Du kender mig slet ikke! Og ja jeg er overfladisk! Det er hele verden! For God sake!!!! Det er videnskabeligt bevist!!! Og jeg mener selv jeg ikke er en af de mest overfladiske fordi jeg prøver at dømme folk på hvem de er men eftersom det er menneskelig natur kan det sQ da godt være ret svært! Men jeg kunne aldrig finde på at bedømme folk for deres hudfarve, fortid eller religion! Heler ikke hvilke land de kommer fra og det er de i gør ved at sige at alle muslimer, afganere, sorte mennesker er utilfrede, racister, overfladiske osv.

lyder rigtigt nok paladinbee
min erfaring er, nogle danskere er racister ligesom folk fra andre lande, NOGET Ala det samme., Jeg mener dem som er mest racistiske er Indvandrerne SELV 100% sikker. men nogle er da gode nok.

Røven? Dia
For det første: Du kan godt tale pænt, selvom debatten er forholdsvis anonym. Jeg kommer med mine iagttagelser, fordi du selv lægger op til dem. Du bruger dig selv som eksempel og dermed har du åbnet op for den mulighed, at andre også vil gøre det.

For det andet: Lad være med at sætte mig i bås med div. racister her på siden. "og det er de i gør ved at sige at..." Jeg er ikke racist og har ikke udtalt mig racistisk.

For det tredie: Videnskabeligt bevist? Har du en kildehenvisning på det?
Det kan ikke være menneskets natur at være "overfladisk". Overfladisk er en betegnelse, man bruger om folk, der er særligt tiltrukket af ydre kvaliteter ( eller mangel på samme ). Det vil sige, folk som afviger en smule fra normalen i denne retning. Og hvis det, som du mener ( og vi har jo alle ret til egne holdninger ) er menneskets natur at være overfladisk, så kan jeg ikke forstå din harme. Hvis det er noget, vi bare gør/er, som en naturlig del af den menneskelige udvikling, jamen så ER det jo bare sådan! Det ville svare til at man dømmer andre mennesker, fordi de kan lide at dyrke sex med deres respektive partnere, selv efter ægteskab. "Det er menneskets natur, men vi vælger alligevel at skælde mennesket ud for det." Det hænger jo ikke sammen!

"Jeg er stolt af hvem jeg er og det her er mig!" skriver du nu. Men tidligere i tråden skrev du: "men de har basseret deres viden på mit udseende for jeg er slet ikke som jeg ser ud."

Hvordan hænger det sammen?

Fordi cecer
Fordi jeg går i sort tøj men ikke en dramaqueen. Jeg smiler hele tiden og har lært at elske livet. Men går stadig i sort. Er det da et problem? Og hvis det er det bare endnu et bevis på i er overfladiske hvis i mener alle der går i sort hader livet og alt det det omfatter. Og undskyld det med videnskabeligt bevist så!!! Så skal jeg fanme nok rette mig selv! Det er videnskabeligt bevist mennesker dømmer folk for udseende. Er det da ikke også at være overfladisk? Hva vil du ellers kalde det?

Har jeg ikke påstået! Dia
"Jeg smiler hele tiden og har lært at elske livet. Men går stadig i sort. Er det da et problem?"

Vil du være sød at vise mig, hvor jeg har sagt, at det skulle være et problem? Jeg har ikke genneraliseret dig. Det er ikke, fordi du klæder dig i sort, at jeg har påstået, du "gemmer dig". Det er simpelthen baseret på dine egne udtalelser, hvoraf jeg har citeret nogen i sidste indlæg.

"Og hvis det er det bare endnu et bevis på i er overfladiske hvis i mener alle der går i sort hader livet og alt det det omfatter."

Har du overhovedet læst mine indlæg? Jeg gider ikke engang kommentere den udtalelse der.

"Og undskyld det med videnskabeligt bevist så!!! Så skal jeg fanme nok rette mig selv!"

Jeg beder bare om en kildehenvisning. Det er fint nok, at du inddrager videnskaben, men det skal være på det rigtige grundlag.

"Det er videnskabeligt bevist mennesker dømmer folk for udseende. Er det da ikke også at være overfladisk? Hva vil du ellers kalde det?"

Nej! Det er bevist, at selv helt små børn foretrækker at kigge på et farvestrålende, symetrisk ansigt ( også kaldet "smukt" ), istedet for et gråt, asymetrisk ( mindre kønt ). Det er også bevist, at vores førstehåndsindtryk afhænger primært af udstrålingen og kropssproget, sekkundært af det tøj, vi går i. Men det er ikke videnskabeligt bevist, at vi dømmer hinanden på udseendet! Vi BEdømmer hinanden på førstehåndsindtrykket, som udseendet er en del af.

Hovedet på sømmet!!! decibell
Hej C...

Du slår hovedet på sømmet, når du skriver, at det er fortolkerne af og ikke selve religionerne, der er med til at skabe verdens ufred. Alt for mange krige er startet i "guds navn", lige som der er utallige eksempler på myrderier af enkeltpersoner og hele folkefærd, udelukkende pga. de var "hedninge" og tilbedte såkaldte "hedenske" (af)guder. Den spanske inkvisition, missionærerne på sydhavsøerne (og praktisk taget alle steder, de kom frem?), heksejagt og massemord på indianerne er bare nogle få eksempler. Lægger man så der til den irske religionskrig og den nuværende situation i Mellemøsten, behøver vi vel næppe flere eksempler???

Mistede en god ven engang for mange år siden, fordi han begik selvmord. Oveni sorgen skulle hans forældre også slås med den danske kirke, der ikke ville begrave ham i indviet jord, da han jo havde begået den ultimative synd at tage sit eget liv??? At han var dødssyg uden udsigt til helbredelse, havde ingen betydning. Min ven var ellers troende, og havde nedskrevet instruktioner til sin egen begravelse. Ved ikke, om det har ændret sig siden da, men efter en del kamp fik hans forældre endelig lov at begrave ham - i de ukendtes grav!!!

Fejlen, som jeg ser det, ved næsten alle religioner, er at de er bygget op på grundlag af nogle oldgamle bøger, som er blevet tolket for lige så mange år siden af mennesker, der var præget af den tids normer og livssyn.
Hvad der syntes rigtigt og moralsk dengang, er ikke altid stadig det samme i vor tidsalder, for verden er i konstant udvikling. Bare se den forandring, der er sket siden 2. verdenskrig??? Med så voldsom en udvikling og forandring af hvad, der er acceptabelt iflg. normerne, kan det undre mig, at vi ikke også fører vores hellige bøger og religionsgrundlag up-to-date???

Hvordan kan Koranen blive tolket anderledes mht. eksempelvis kvindesynet, når (mis)tolkerne befandt OG stadig befinder sig i et mandsdomineret samfund?

Hvordan kan man forvente en større åbenhed overfor andre religioner, når praktisk taget ALLE trosretninger (IKKE KUN ISLAM) er betændte med "vores er den eneste sande tro - og alle andre er vantro"???

Et klogt menneske har engang sagt, at man ikke kan forvente en anden udgang på et problem, hvis indgangen dertil altid er den samme...!

Så ja, først den dag, alle som en naturlig ting har fri adgang til oplysning og uddannelse og ikke bliver udsat for indoktrinering, så er der måske en chance for en verden i fred???

Knuz D.

Drop det... signesmail
Hej 'Dia'

Du kan lige så godt stoppe diskussionen, er bange for du er oppe imod en forstokket teenager der finder sin identitet i at være en forhadt outsider...

Du kan ikke diskutere med folk der har det sådan, de skal selv finde ud af at verden ikke er så ond og grum som de tror... Og det gør de fleste heldigvis også helt af sig selv.

Så spar krudtet ;o)

sv:racisme jensen
Du!! hvis danmark er så! overfladisk, hvorfor rejser du så ikke bare hjem, det er muligt at du er 2 generation,af nogen af de fremmede som fejlagit blev inviteret her til Damnark i 1960érne, og 1970érne som ikke blev sendt hjem da der ikke var arbejde til dem mere.

ANG racisme de største racister her i landet er de frmmede selv uanset jeres hudfarve.

Haha! cecer
Hahaha! Hvad snakker du om?!!!!!! Min far og hele hans familie så langt tilbage stamtræet rækker er dansk og det samme med min mor! Bortset fra til en lille del af vores familie som bor i USA men også selv er danskere!!!! Jeg har boet i danmark hele mit liv!!! Hahaha! Dårligt argoment! Hahaha! Men tak for komplimenten bitch.... hahaha... By the way hvor fik du den ide fra?

Nej! i har en mestiz som primær prinsesse!! randy
Altså nok Erik den røde eler Odin eller Knud eller Chirstian den 2. havde overhovedet ikke brud sig om at have en kineser som første dame i Danmark, 5 år ældre en en eller ande "hvid" ukendt(upopulær) prins..I er ikke racister..hvis i har den mørke kvinde fra hong kong som representent af kongehuset, betyder det at i er IKKE racister !!! det er den første tegn på at vise at I ikke er racister eller i er bare eektremt bondsk folk, ynkeligt og småligt uden hjerne og egne hodninger(roboter der gemmer blot sig bag traditioner for at undgå at være anderledes!!koujoner!!) og den værste hykler på jorden!!!!!

big fejl protest
Ja du har ret.
Bort set fra at ordet mestiz oprindeligt er brugt om en person med europærisk far og indisk mor, og da x-prinssesen hverken har en europærisk far eller en indisk mor, så mener jeg at du tager meget fejl.