Er de fleste religiøser pædofil

Er de fleste religiøser pædofil anonym
jeg har læst tid om katolske og jehova vidner, men er der noget her, er de fleste religioner pædofil pro

Har du slet ingen forstand? anonym2
Pædofile findes først og fremmest blandt pædagoger, spejderledere og andre der har med børn at gøre.

var det ikke dem som skulle komme til mig anonym
komisk svar forresten
vh

Fordi der er en Idiot - Behøves der jo ikke være TI - jalmar
´

... DU siger faktisk, at fordi en i en fodboldklub
ikke kan spille fodbold, kan alle de andre heller ikke [:O]

Der menes at være ca. 4% Pædofile og Incestuøse
i alle samfundslag således også i de Troendes kredse -
¨

Problemet er her, at de katolske præster skal leve i cølibat - det er der så nogle enkelte der ikke kan affinde sig med, og disse forgriber sig så på Børnene i håbet om, at disse børn kan overtales til tavshed - Og eller at forældrene stoler mere på hvad Prælaten sagde end hvad børnene sagde - Dette har jo også vist sig at holde stik indtil, (var det i 80'erne eller 90'erne) boblen brast - og dette spredte sig heldigvis over hele verden!


I jehovas vidner er forholdet lidt anderledes, Her er det Manden der er den store - Manden er kvindens Hoved - Børnene skal ses og ikke høres undtagen i GUDS ord - samtidig er der en stor tillid til, at alle mænd, er GUDS MÆND alle sammen og derfor til at stole ubetinget på, desværre findes der i jehovas vidner som i alle andre samfundslag, ca. 4% pædofile (meget ca.) - heraf udgør mændene ca. 98% (meget ca.) - Denne totale tiltro til disse Guds mænd gør, at alle anormalier i sekten skal bringes for de ældste før nogen anden, disse mænd har det helt store ord at skulle have sagt i alle sager - Også beskyldninger om PÆDOFILI Problemer er så, hvis en af disse også er Pædofil, med samt deres generelle udmeldning om, at en ting er IKKE sket, med mindre der er TO VIDNER der bevidner hændelsen - (Er der to Vidner til et overgreb på et barn, må man formode at de selv deltager) - samt sektens generelle lukkethed over for det normale samfund gjorde, at JV desværre var og er lidt af et tag-selv-bord for de Incestuøse og Pædofile - Det hjælper langsomt - MEN for langsomt!


Med venlig hilsen

jalmar

Er manden kvindens hoved? Kristen.
Det er sjovt, for sådan står der også i Bibelen.

Jeg synes det er sørgeligt nogle i 2008 stadig jalmar
´


... Tror på at det har sin rigtighed, at manden er Kvindens hoved!
Det er måske så en af grundene til, at nogle mænd søger netop disse sekter,
og /eller kristne fraktioner - af simpel angst for at blive en stakkels tøffelhelt!


Med venlig hilsen

jalmar

Og kvinden er det kloge hoved. Kvindehoved
Dejligt med en mand, der er voksen nok til at faktisk at være familiens overhoved. En mand der kan og vil forsørge på alle måder. Ikke bare materielt.

De mænd er der desværre ikke mange tilbage af og de få er netop at finde i religiøse samfund. Gid nogle af dem ville komme herud i virkeligheden til mig.

Nu er der jo forskel på både mænd og kvinder ...... jalmar
´[s]


... Problemer er, hvis du er dominant, hvad dit indlæg tyder på, så søger du per automatik tøffelhelten - Ying og Yang - o.s.v. Noget ala to magneter hvor samme poler vil frastøde hinanden - Den dag du finder en mand hvor du brokker dig over han bestemmer alt, og han brokker sig over du bestemmer alt - så er du faktisk tæt på det optimale -nemlig ligevægt -

Jeg tvivler på at du i længden kan klare en dominant han - [:D]


Mange hilsner

jalmar
som snart har 45 års erfaring [:D]