Er de idioter, eller er det af nød?

Er de idioter, eller er det af nød? galemathias
Hvergang der fremlægges et seriøst debatoplæg omhandlende de problemer vi har med integrationen, forsøges det skudt ned med platheder som minder om grisen Ferdinads måde at grynte på.

Lad mig nævne nogle eksempler.

Red Lady kører uafladeligt på sin hypotese om DFs skyld i den kommende syndflod, som en katolsk præst der messer om arvesynden. Kun afbrudt af sin overbevisning om, at Bin Laden er den rene søndagsskoledreng i sammenligning med drengene fra Greve.
Når hun ikke har flere argumenter sender hun os gerne et eller andet link, som garanteret ikke har noget med debatemnet at gøre, men som hun sikkert har hentet fra sin søns computer.

Hun overgås dog af DF- SUCK, som beskylder alle, der ikke er af samme forskruede mening som ham selv, for at være nazister. Han har desuden synske evner, idet han uden at være det mindste bekendt med andre debattører, straks kan se, at de stemmer på DF. Dette er for ham helligbrøde, fordi DF er kritisk overfor imamer og islamismen.
Når han ikke har flere argumenter bliver han helt munter og skriver således: Ha-ha. Jeg kan få jer til at blotte jer. Nu afslører i alle jeres onde hensigter. Han krydrer også gerne debatten med nogle eder og forbandelser for at vise sit intellekt. Alt ialt en munter fyr.
Så har vi en hel del anonyme, som også gerne vil være med, men som bare ikke har evnerne. De kommer gerne med indlæg af få ord. Sådan ca. som de sikkert råber efter folk på gaden. Men alle bør jo komme til i ytringsfrihedens navn.

Randy- candy er en sød lille dame, som jeg tror egentlig har noget på hjerte. Desværre er hun så temperamentfuld, at tasterne tit og ofte kommer i vejen for hendes meninger. Jeg har dog forstået, at hun mener, at vi danskere er nogle luskede nazister som tillader sig at sætte spørgsmålstegn, ved begrebet islamismen.

Når vi nu taler om Modild, kan det dog siges, at han argumenterer. Det er al ære værd, så kan man i det mindste være uenig med ham, og få en dialog igang. I modsætning til de andres monologer. Blot er det synd, at han indimellem forfalder til sine yndlingsudtryk som knaldperler. Men det er dog ikke bomber, som de af hans ligesindede som han forsvarer benytter sig af.

Nu er det sådan, at flere af dem jeg har nævnt er mistænkt for at være den samme. Det skal jeg lade være usagt. Dog tror jeg, at Randy-Candy er unik.

Fordi jeg susanne.larsen
ikke stemmer på DF eller er har antiparti for Muslimer generelt, behøver jeg vel ikke være en idiot.

For 117nde gang: jeg tager afstand fra terror og terrorister - og så tager jeg afstand fra racister (selvom man ikke er racist hvis man er imod Islam, da Islam er en tro og ikke en race).

Nej det er du ikke galemathias
Jeg har slet ikke nævnt dig.

Og du har fuldstændig ret. Man er ikke idiot fordi man ikke stemmer på DF, eller fordi man har menneskelige følelser overfor muslimer.

Men læs nu mit indlæg igen. Det er lidt satirisk, og derfor nok lidt kringlet.

jeg værdsatte såmænd susanne.larsen
også at jeg ikke blev nævnt *lol*.

De ensporet mangelfulde argumenter der bliver kastet ud i luften er til at blive syg og dårlig af....og det gælder for begge extremers side. Hvis man dog blot kunne accepter at der findes folk der ser anderledes på tingene end een selv, så var vi kommet langt.

Lars von Triers første film hed vist idioterne Felix
Han må jo være inspireret et sted fra, og han har næppe rejst over andedannem for, at hente den...

En bytter Felix
Ombytning af m og n 'andedammen' her stavet korrekt.

Ja. sandelig Talentspejderen
Du er dybsindig.

Hvad mente du egentlig?

Jeg havde visse associationer til overskriften Felix
Men den ses ikke at være tydeliggjort tilstrækkeligt ses det.