Er dem der leder vores samfund blevet for dumme.?

Er dem der leder vores samfund blevet for dumme.? lodrodawa
Hvad er det egentlig der sker i vores samfund.
Er vi blevet for dumme til at tænke selv.

Tænke sig at Ledernes Hovedorganisation bliver nødt til at sende en sådan besked ud.

Jamen, det er jo noget der siger sig selv.
Kan det virkelig passe at ledere i dagens Danmark og andre ikke kan finde ud af sådanne ting helt af sig selv.?

Kan det virkelig passe der skal sidde et udvalg af "kloge" mennesker og kommer med udtalelser til forskellige grupper for at tingene kan køre.

Det er betænkeligt at vores samfund har udviklet sig i den retning.
Hvad sker der egentlig med mennesker.? Er det alkoholen der fratager mennesker at tænke selv.?
Eller er det fordi vi bliver frataget enhver form for selvstændig tænkning på anden vis eller måske en kombination af begge.?

Jeg synes det er skræmmende at en sådan meddelelse er nødvendig at sende ud.

De hjerteligste hilsner, Eyas.

http://finans.tv2.dk/nyheder/index.php?artikel=5917&forside
Chefer: Husk pauser og vand i sommervarmen
Det er OK med en ekstra pause eller to, når termometeret nærmer sig de 30 grader. Ledernes Hovedorganisation råder deres medlemmer til at bære over med varmeramte medarbejdere.

Sommervarmen står endelig for døren de kommende dage. Men under en hedebølge kan det være svært at følge de gældende temperaturregler på arbejdspladser landet over.

Det har fået Ledernes Hovedorganisation til at udsende er række gode råd om, hvordan man som leder guider sine medarbejdere gennem hede sommerdage i arbejdets tjeneste.

Varmen stiller særlige krav til arbejdspladsens ledelse, lyder det. Vigtigst er det dog, at medarbejderne drikker rigeligt med vand, og at de holder flere og "køligere" pauser end normalt.

- Ledere skal ikke være bange for, at pauserne går ud over, hvor meget der bliver lavet. Det er bedre med korte arbejdsperioder med høj produktivitet end længere med utilpasse eller utilfredse medarbejdere, siger Hans Hjerrild, som er konsulent i Ledernes Hovedorganisation, i en meddelelse.

Desuden opfordrer organisationen cheferne til at være ekstra opmærksomme på medarbejdere, der i sommervarmen er særligt udsatte. Det være sig gravide, ældre og ansatte med hjerteproblemer.

et og andet sted har du ret, men.. lodrodawa
lige den med "jeg elsker dig".

Jeg synes nu at i et par-forhold at man kan se det på de handlinger der udspiller sig og skulle derfor ikke være nødvendigt at sige ret ofte.
Desuden synes jeg at der er rigtig mange andre måder at sige "jeg elsker dig" på end lige med ord.
Og en person der handler anderledes end at vise det...og så siger det ofte....tja....så hellere det blev vist ofte og aldrig sagt. :-)

Men det er jo bare min mening om lige netop de tre ord "jeg elsker dig".

De hjerteligste hilsner, Eyas.